Beni almadığı bir sosyal medya hesabı var

niye kendinizde suç arıyorsunuz ki siz isterseniz kraliyet soyundan gelin erkek bunlar doyumsuzlar karşısında hangi kadın olursa olsun diğerine gözü kayar
Üzülüyorum kendimi neden suçladığımı da bilmiyorum. Sadece ben de sevdiğim adam bana sadık olsun isterdim. Haklısınız

Ya kıyamam şu an askerde olduğu için bu doyumsuzluğu ondan. Sen yoksun napsın. Bi önce evlenip çocuk yapın. Evine yuvasına sadık bi adam olur
Canım dalga geçme valla çok kötüyüm kdmwkdmwnfm

Çok sevmeye devam edecek gibi duruyorsun o yüzden pek de yoruma gerek yok gibi

Ne yaptın konu sahibi? Ayrıldın mı?
Konuştum beni anlamasını söyledim trip atıyor ben de böyle yapamadığımı söyledim güvenimi kırmaması gerektiğini yanlış olduğunu falan söyledim. Anlar gibi değildi sen bilirsin diyip kapattım. O günden beri hiç konuşmamıştık bugüne kadar.

Cinsel açıdan memnun edilen bir erkek neden nişanlanmak istesin ki bana garip geliyor :) Böyle adamların yüzde 99unun evlilikle nişanla alakaları yoktur.

sırtını sıvazla , sıkma bırak takılsın.senin gibi boynuzlanmayı kabul edeni bulamayacağı için bağlanır.

Cinsel açıdan memnun edilen bir erkek neden nişanlanmak istesin ki bana garip geliyor :) Böyle adamların yüzde 99unun evlilikle nişanla alakaları yoktur.
Başta böyle değildi hiçbir şey son bir yılda çok değişti ama her fırsatta da evlenelim diyor o kadar karmaşık ki

sırtını sıvazla , sıkma bırak takılsın.senin gibi boynuzlanmayı kabul edeni bulamayacağı için bağlanır.
Kabullenmiyorum soruyu yazarken de ne kafadaydım onu da bilmiyorum çözeceğim

Kızlar hallettim konuştum bugün konuştukça batırdı önce sonra benden beklemediği tavrı görünce öyle bir yumuşadı ki anlatamam da anladınız siz klasik erkekler. Sonra dedim ki bana böyle konuşma yok olurum bulamazsın. Baktım tatlıya bağlamaya çalışıyor geri adım atmadım kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…