niye kendinizde suç arıyorsunuz ki siz isterseniz kraliyet soyundan gelin erkek bunlar doyumsuzlar karşısında hangi kadın olursa olsun diğerine gözü kayar
Nişan aşamasındayız beni almadığı bi insta hesabı var inat ettim ondan almıyorum yoksa bir şey yok diyor ama inanacak değiliz. Hesaptan birkaç sayfa takip ediyor aklımıza aynı şeyler gelmiştir şuan sizinle evet. Yani neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ondan sevgiyi de cinselliği de affedersiniz esirgemiyorum ama bir doyumsuzluk var. En son yazdığım şeye görüldü atıp kapatmış mesajı. Nasıl kendime bağlarım ya da ne yapmalıyım onu seviyorum çok üzülüyorum
Konuştum beni anlamasını söyledim trip atıyor ben de böyle yapamadığımı söyledim güvenimi kırmaması gerektiğini yanlış olduğunu falan söyledim. Anlar gibi değildi sen bilirsin diyip kapattım. O günden beri hiç konuşmamıştık bugüne kadar.
Cinsel açıdan memnun edilen bir erkek neden nişanlanmak istesin ki bana garip geliyor :) Böyle adamların yüzde 99unun evlilikle nişanla alakaları yoktur.
Nişan aşamasındayız beni almadığı bi insta hesabı var inat ettim ondan almıyorum yoksa bir şey yok diyor ama inanacak değiliz. Hesaptan birkaç sayfa takip ediyor aklımıza aynı şeyler gelmiştir şuan sizinle evet. Yani neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ondan sevgiyi de cinselliği de affedersiniz esirgemiyorum ama bir doyumsuzluk var. En son yazdığım şeye görüldü atıp kapatmış mesajı. Nasıl kendime bağlarım ya da ne yapmalıyım onu seviyorum çok üzülüyorum
Cinsel açıdan memnun edilen bir erkek neden nişanlanmak istesin ki bana garip geliyor :) Böyle adamların yüzde 99unun evlilikle nişanla alakaları yoktur.
Kızlar hallettim konuştum bugün konuştukça batırdı önce sonra benden beklemediği tavrı görünce öyle bir yumuşadı ki anlatamam da anladınız siz klasik erkekler. Sonra dedim ki bana böyle konuşma yok olurum bulamazsın. Baktım tatlıya bağlamaya çalışıyor geri adım atmadım kapattım