- 18 Ekim 2014
- 8.192
- 39.516
- 748
Bir erkeğe bu sınırsız güven fazla. Aklının bir köşesinde her şeyi yapabilir mesajı olsun.Bunu düşündüm ama ona yakıştırmak istemedim böyle bir şeyi kendimi suçladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğe bu sınırsız güven fazla. Aklının bir köşesinde her şeyi yapabilir mesajı olsun.Bunu düşündüm ama ona yakıştırmak istemedim böyle bir şeyi kendimi suçladım
O zaten vardı ama kendi ellerimle gözümü kapatıyordum resmen. Şüphelerle bir ilişki yaşamaktan ve en ufak şeyde geçmiş kırgınlıkları hatırlamaktan çok sıkıldım sadık erkekleri görünce imreniyorum maşallah gerçektenBir erkeğe bu sınırsız güven fazla. Aklının bir köşesinde her şeyi yapabilir mesajı olsun.
Çok sarsıldı güvenim...Zor bir durum gerçekten, belli ki içten içe güven sarsılmış canım.
Belki değişir umuduyla ama bugün hamleni yapıcam merak etmeDaha sevgiliymişsiniz. Şimdi ayrılman çok daha basit. Emin ol ki ileride daha fazlasını yapacak. Bilerek kendini ateşe atma. Bir insan güvenmediği adamla bile isteye neden evlenmeye çalışır hiç anlamıyorum.
Ne değişir ya. Sizi yönlendirecek aklı başında hiç mi dostunuz yok. Değişme gibi bir durum söz konusu bile değil. Aksine daha şimdiden hesap açıp sizi almıyorsa evlenince evden çıkıp çıkıp kendine maceralar arayacak, size de hesap mı soruyorsun diye çıkışacak. Aynı evin içinde sadece ev arkadaşı olursunuz. Bir de düzenli olarak cinsel yoldan bulaşan hastalık testi yaptırırsınızBelki değişir umuduyla
Ay aşkını ızdırabını yani sksksks Git evlen devam et bize ne boynuzlarını parlatıp oturacak olan biz miyiz?Çok aşığım. Eskiden insanların bu hallerini gördüğümde diyordum ki saf mı bunlar ama şimdi kendimi aynı onlar gibi çaresiz hissediyorum. Dediğim gibi cinsel hayatımız da var ve güzel de gidiyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bi yandan kalmak geliyor içimden bi yandan da ona dünyayı dar edip gitmek
Senin kafa yerinde mi?. Nasıl kendime bağlarım ya da ne yapmalıyım onu seviyorum çok üzülüyorum
bunu yapan tanıdığım çok vardı hepsinin de tek ortak noktası aldatıyor oluşlarıydıNişan aşamasındayız beni almadığı bi insta hesabı var inat ettim ondan almıyorum yoksa bir şey yok diyor ama inanacak değiliz. Hesaptan birkaç sayfa takip ediyor aklımıza aynı şeyler gelmiştir şuan sizinle evet. Yani neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ondan sevgiyi de cinselliği de affedersiniz esirgemiyorum ama bir doyumsuzluk var. En son yazdığım şeye görüldü atıp kapatmış mesajı. Nasıl kendime bağlarım ya da ne yapmalıyım onu seviyorum çok üzülüyorum
Kimseye anlatamıyorum dışardan insanlar çok mutlu görüyorlar beni. Bu yüzden sizlere sormak istedim aslında cevabı kendim de biliyorum ama insan kendine de karşı gelebiliyor başkası diyince belki salaklığı bi kenara bırakırım dedim açıkçasıNe değişir ya. Sizi yönlendirecek aklı başında hiç mi dostunuz yok. Değişme gibi bir durum söz konusu bile değil. Aksine daha şimdiden hesap açıp sizi almıyorsa evlenince evden çıkıp çıkıp kendine maceralar arayacak, size de hesap mı soruyorsun diye çıkışacak. Aynı evin içinde sadece ev arkadaşı olursunuz. Bir de düzenli olarak cinsel yoldan bulaşan hastalık testi yaptırırsınız
Bazen ben de dediklerime şaşırıyorum inan kiSenin kafa yerinde mi?![]()
Evet biliyorum çok şans verdim ona 7. Aydan sonrası hep şans vermekle değişmesini beklemekle geçtibunun bi sonu yok biliyorsun dimi kimseyi değiştiremezsin o bi haltlar hep karıştıracak sende çareler arayacaksın
değişmez sen yorulduğunla kalırsın stres dert sahıbı olursun sinirlenirsin boşa zaman kaybıEvet biliyorum çok şans verdim ona 7. Aydan sonrası hep şans vermekle değişmesini beklemekle geçti
Ofdeğişmez sen yorulduğunla kalırsın stres dert sahıbı olursun sinirlenirsin boşa zaman kaybı
Bazı erkekler aptal gerçekten anlamıyorum ki duygusal fiziksel hiçbir şeyin eksikliğini çekemez sürekli trip atan hayatındakini umursamayan bakımsız birisi de değilim neyin eksikliğini çekebilirsinbunu yapan tanıdığım çok vardı hepsinin de tek ortak noktası aldatıyor oluşlarıydı
niye kendinizde suç arıyorsunuz ki siz isterseniz kraliyet soyundan gelin erkek bunlar doyumsuzlar karşısında hangi kadın olursa olsun diğerine gözü kayarBazı erkekler aptal gerçekten anlamıyorum ki duygusal fiziksel hiçbir şeyin eksikliğini çekemez sürekli trip atan hayatındakini umursamayan bakımsız birisi de değilim neyin eksikliğini çekebilirsin