beni başka yerlere götürcek film önerileri

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
Çok sıkıldım kızlar tvde birşey yok hamileyim ruh halim değişken.bir film izlemek istiyorum beni benden alsın ama açıyım ve direkt dalıyım filme kapatmayım sıkıldım diye.hamile olunca hemen daralıyorum her filmi izleyemiyorum eskisi gibi.şöyle istediğim eğlenceli animasyon, fantastic, yada şöyle yabancı şatolarda bugulu bir film olabilir.sonu duygusal biten film izleyemiyorum ağlıyorum.varmı önereceğiniz bir film.herşeye bakış açım değişti film seçişlerim bile:))şimdiden teşekkür ediyorum söylediğiniz tüm filmlere bakcam inşallah güzel bir film bulurum

Pembe Panter 1 ve 2 >> Gülmek eğlenmek istiyorsan bire bir.
Galaksinin Koruyucuları.>> Gayet eğlenceli fantastik bir film.
Salak İle Avanak >> Jim Carrey seven biriyseniz tartışılmaz güzel.

Pembe Panter 1 ve 2 >> Gülmek eğlenmek istiyorsan bire bir.
Galaksinin Koruyucuları.>> Gayet eğlenceli fantastik bir film.
Salak İle Avanak >> Jim Carrey seven biriyseniz tartışılmaz güzel.
Saol canım salak ile avanakı izleyim.keşke dedikodu isteseydim daha çok yorum gelirdi:))

220px-Ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7.jpg

izlemediysen mutlaka izlemelisin ne tür istediğini yazmamışsın ama hamilede olunca duygusal önermeyeyim dedim :)

OTE="themis1990, post: 40251651, member: 392825"]3 idiots,fanaa,pk hint filmi bunlar izle bak başka diyarlara gidersin[/QUOTE]
Harika öneriler teşekkür ederim Zevklerimiz tutuyor hepsini izledim amir khan adamım hiç bir filmini kaçırmam. Hintliler bu işi biliyor

TE="themis1990, post: 40251651, member: 392825"]3 idiots,fanaa,pk hint filmi bunlar izle bak başka diyarlara gidersin[/QUOTE]
Hint filmi bende barfi yi öneririm mutlaka izlemelisin harika bir film

TE="themis1990, post: 40251651, member: 392825"]3 idiots,fanaa,pk hint filmi bunlar izle bak başka diyarlara gidersin
Hint filmi bende barfi yi öneririm mutlaka izlemelisin harika bir film[/QUOTE]
tavsiyene uydum izledim bile çok güzelmiş gerçekten,teşekkür.

X