beni böyle sindirmesi

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Sanirim neden bu kadar problemlere sorunlara neden katlandigimi buldum... benim sevgilimin ailesi benim hakkimda cok kötü seyler konusdular sagda solda. Benim annemin büyücü oldugunu ortaliga yaydilar. Ogluna yaptirmisiz güya. Annemi arayip oglunun beni kullandigini biraktigini söyledi. Küfürler etti. Ve ben gittikce hirslandim. Sizin inadiniza evlenicem dedim. Sevgilimin her dedigine tamam dedim. Cünkü bu sefer ben kazancaktim ogullariyla evlenip. Onlara iyi birisi oldugumu kanitlamaya calisiyordum. Mutsuzum ama kendimi mutlu olduguma öyle inandirmisimki. Geceler boyu uyuyamiyorum. Napmaliyim nasil düzelir diye ugrasiyorum. Ama dogru karari verdim sanirim PES ettim. Demekki birtek ben kendim kendimi kandirmisim. Kendimi gercektende o kadinin dedigi gibi görüyorum. O kelimeler nasil aklima islemisse. Artik kimse seni istemiyor. Oglunada seni alip napsinlar diye düsnüyorum. Sen kullanilmissin. Herkez senin hakkinda kötü düsünüyor. Birtek sevgilin seninle evlenirse evlenir diyorum. Sonrada birak ayril diyorum tam öyle derken sen hayallerini nasil bitakirsin diyorum. Sen birak oda gidip senin hayallerini baskasinla yasasin öylemi diyorum kendi kendime. Kafam vok karisik. Ama karar verdim ayrilmaliyim...

Sanirim neden bu kadar problemlere sorunlara neden katlandigimi buldum... benim sevgilimin ailesi benim hakkimda cok kötü seyler konusdular sagda solda. Benim annemin büyücü oldugunu ortaliga yaydilar. Ogluna yaptirmisiz güya. Annemi arayip oglunun beni kullandigini biraktigini söyledi. Küfürler etti. Ve ben gittikce hirslandim. Sizin inadiniza evlenicem dedim. Sevgilimin her dedigine tamam dedim. Cünkü bu sefer ben kazancaktim ogullariyla evlenip. Onlara iyi birisi oldugumu kanitlamaya calisiyordum. Mutsuzum ama kendimi mutlu olduguma öyle inandirmisimki. Geceler boyu uyuyamiyorum. Napmaliyim nasil düzelir diye ugrasiyorum. Ama dogru karari verdim sanirim PES ettim. Demekki birtek ben kendim kendimi kandirmisim. Kendimi gercektende o kadinin dedigi gibi görüyorum. O kelimeler nasil aklima islemisse. Artik kimse seni istemiyor. Oglunada seni alip napsinlar diye düsnüyorum. Sen kullanilmissin. Herkez senin hakkinda kötü düsünüyor. Birtek sevgilin seninle evlenirse evlenir diyorum. Sonrada birak ayril diyorum tam öyle derken sen hayallerini nasil bitakirsin diyorum. Sen birak oda gidip senin hayallerini baskasinla yasasin öylemi diyorum kendi kendime. Kafam vok karisik. Ama karar verdim ayrilmaliyim...

Merhaba canım tam anlamadım yanlız evlendin mi şimdi ve eşin ne diyo bu söylenenlere? Onunla hiç konuştun mu? Ve nelerini kabul ettin? Her dediğini kabul ettim dedin ya

Merhaba canım tam anlamadım yanlız evlendin mi şimdi ve eşin ne diyo bu söylenenlere? Onunla hiç konuştun mu? Ve nelerini kabul ettin? Her dediğini kabul ettim dedin ya

Esim degil eskiden onunla sözlüydük sonra ayrildik ve suan aikeler istemiyor diye birtek sevgiliyiz. Izin vermemesine. Kiskancliklarina hep sustum. O ne desin annesini hakli görüyor.

Yolun neresinden dönersen kardır sonuçta onunla evlenip zafer kazanıcaktım diyorsun evlilik bir yarışma değil sonunda kazanan kaybeden olsun. Bu kafada evlenip burada devamlı konu açanları okuyoruz sonra. Sevgilim evlenince değişir diye düşünme erkekler evlenince daha çok anneci oluyorlar.

ortak karra olması gerekiyor..sonuçta sevgilin senle silah zoruyla beraber deilki...ama problemler varsada ayrılmak en doğrusu..

Silah zoruyla beraber degil ama. Hicbirseyde yapmiyor ailelerin barisip herseyin yoluna girmesi icin. Onun gelip ailemle konusup özür dilemesini istedim onu bile yapmadi. Nerden tutsam elimde kaliyor...

yani nişanlı evli olsan anlarım da neden bu kadar seni ve anneni kötüledilerki acaba ?

Bir bilsem oglu sözlüyken terk etti beni. Sonra 1 bucuk sene sonra barismak istedi. Baristik hersey sarpa sardi. Benim hakkimda demedikleri kalmadi. Annemi arayip gecen oglum kizinizi birakti anlamadiniz. Bu sefer ona kizinizi ... yapsinda biraksin felan. Cok agir sözler.

bence sen çok yaralanmışsın o yüzden böyle kimse seni sevmez istemez diye saçma sapan seyler düşünüyosun.
dünyanın sonu değil hiçbişey. hepsi gelip geçici ayrıl gitsin böyle bir ömür geçmez daha ne günler gelecek neler çıkacak karsına ben nasıl çekmişim bütün bunları ne aptalmışım diyeceksın. şahsen ben öyle diyorum

Bir bilsem oglu sözlüyken terk etti beni. Sonra 1 bucuk sene sonra barismak istedi. Baristik hersey sarpa sardi. Benim hakkimda demedikleri kalmadi. Annemi arayip gecen oglum kizinizi birakti anlamadiniz. Bu sefer ona kizinizi ... yapsinda biraksin felan. Cok agir sözler.
degmeyecek bı erkek ve aılesı ıcın kendını bu kadar uzmeye ne hakkın var
bırak kurtulduguna sukret evlılık bır gun degıl evlensen bıle yemın edıyorum esın de dahıl her gun seytan gormus gıbı yasayacaktın sen guzel gunler ıcın kendıne bol bol dua et

Allah'ın sevgili kuluymussun ki evlenmeden görmüşsün Ana oğul gerçek yüzlerini, bu kv daha şimdiden böyle canından bezdiriyosa evlenince neler yapmaz. Arkana bile bakmadan kaç güzelim,kaçabildigin yere kadar. Bununla geçmiş olsun

Siz bunca yaşanmış terbiyesizlikten sonra bu kişiyle asla mutlu olamazsiniz ne terbiyesiz bir kadın ya annenizi arıyor filan.silin geçin. Izi bile kalmasin.Yepyeni olun tazelenin. İlerde tabiki sizi seven değer veren biri olacaktır. Yepyeni mutluluklar yaşarsınız hayatiniza şans verin.bu tiplerle hep mutsuz olursunuz hep.

X