Beni de destekleyin bende zayiflasamm:)

seaside

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.721
572
Merhaba dostlar
Bugün eski resimlerime baktim kendimi unutmusum onu farlettim
Yoğun is hayatı doğum sonrası ye sütün olsun baskilari :) derken 65 kilo oldum.Hala hamilelik kiyafetlerimi giyiyorum ve bu gidişe bir dur deme kararı aldim.Hedefim önce 60 sonra 55 sonra 50 yi görebilmek.Kararliyim basaracagim :)

Eveeet basliyorummm
Ben bir listeye bagli kalmadan kalorisi az sağlıklı gıdalar tüketmek istiyorum
sabah: domates salatalık bir dilim peynir bir dilim kepek ekmeği yarim bardak süt
Öğle: 8 yemek kaşığı bakla 1 kase yoğurt
akşam:4 köfte marul salatası ve ayran olarak planliyorum
sabah 40 dk yürüyüş yaptim

Kitap giysi ve ayakkabı dolabini düzenledim oldukça kalori harcamisimdir:) unutmadan 2 yasina girmek üzere bir oglum var onu karnima oturtup bazi mekik hareketleri yapiyorum 30 ar setler halinde çok egleniyoruz :KK66:

Dün akşam yoğurt pulbiber ve limon kürüne başladım. 2 haftalik bir kür. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

Bana fazla kilo aldiran bir etkende oglumun ogunlerinde yemedigi tabaginda kalan bisküvi yemek vs seyleri ağzıma ativermem.artik kalani direkt kaldiriyorum.aman ne varki ufacik bir dilim diye diye alıyorum kalorileri.
Ayrica detoks suyum herdaim masamda

Günaydın Dun gece Oğluş ateslendi sabah doktora goturduk Allahtan hafif bir soğuk alginligiymis.Sabah yürüyüş yapamadik.bugunku menüm söyle
sabah:salatalik domates biber kk peynir 2 ceviz
öğlen:yoğurt tarhana corba ve tavuk baget
aksam; ton balik salata ve 6 kasik kadar makarna
gun icinde plates yapmayi planliyorum 1 saat kadat ve rutin 3 lt su içiyorum

Dün pulbiber limon yoğurt kurunun 2 günüydü tadı damak tadima uygun sonuç görmek istiyorum. 13 gün kaldi :) bundan sonra domates zencefil limon kürü deneyeceğim zira yağlanma en çok göbek bölgemde toplanmış durumda. Plates ve mekik egzersiz leri yapiyorum

Dün pulbiber limon yoğurt kurunun 2 günüydü tadı damak tadima uygun sonuç görmek istiyorum. 13 gün kaldi :) bundan sonra domates zencefil limon kürü deneyeceğim zira yağlanma en çok göbek bölgemde toplanmış durumda. Plates ve mekik egzersiz leri yapiyorum
Harika gidiyosun canim ozellikle De plates yapman seni cok inceltecek bundan emin ol hayatim. Daha once 2 ay duzenli yaptim yemin ederim bende kendime inanamadim. Man ken gibi tas gibi olmustum.
Bende platese Bugun basliyorum.beden olculerimizi duzenli yazip sonuclara bakariz motive oluruz. Ne dersin?

Harika gidiyosun canim ozellikle De plates yapman seni cok inceltecek bundan emin ol hayatim. Daha once 2 ay duzenli yaptim yemin ederim bende kendime inanamadim. Man ken gibi tas gibi olmustum.
Bende platese Bugun basliyorum.beden olculerimizi duzenli yazip sonuclara bakariz motive oluruz. Ne dersin?
Harika fikir tatlim :) teşekkür ederim.Destegini bekliyorum. Bende doğum sonrası bir arkadaşımla özel ders almistim 2 ay kadar gerçekten çok incelmis ve sikilasmistim.Ama birakmak zorunda kaldım.Ogrendiklerimi 1 saat sakin müzikle yoga yapar gibi evde yapıyorum. Ölçüleri yazarim :KK66:

Bugün Oğluş 23 aylık oldu.tam bir ay sonra bugün 2 yasinda olacak ve zayifladikca 2 yaş fotolarinda daha fit gorunecegim.Bu beni motive ediyor zira uzun süre kameralara kustum.Yuzumu eskitmiyorum yeni projeler var:)
Bir saat plates yaptim.vucudu esnetmek insana iyi geliyor.yavrucakla sahilde yürüdük biraz.
ara öğün yapmadim ihtiyaç duymadim

Bugün Oğluş 23 aylık oldu.tam bir ay sonra bugün 2 yasinda olacak ve zayifladikca 2 yaş fotolarinda daha fit gorunecegim.Bu beni motive ediyor zira uzun süre kameralara kustum.Yuzumu eskitmiyorum yeni projeler var:)
Bir saat plates yaptim.vucudu esnetmek insana iyi geliyor.yavrucakla sahilde yürüdük biraz.
ara öğün yapmadim ihtiyaç duymadim

yeni yaşına hayırlarla girsin inşallah :) ooohh sahil mahil güzel bir memlekettesin zannımca....

Günaydın herkese güzel keyifli az kalorili bir gün diliyorum :)
Günlük menu planım söyle
sabah:haslanmis yumurta 1 dilim beyaz peynir.salatalik domates biraz maydanoz taze nane yeşil çay
öğle taze fasulye 6 yemek kaşığı ,bir kase yoğurt
Akşam: menemen marul salatası ayran
ara öğün pek ihtiyaç duymuyorum
gerekirse muz havuc üzüm dışındaki meyvalardan yiyorum
3 lt su rutinim
şekersiz Türk Kahvesi iciyorum
spor planı: 1 saatlik plates

Sabah yağmur demedim yürüyüşü yaptim afaferin bana :) öğlen oğlum un uyku saati de plates zamanı şimdi şekersiz Türk Kahvesi iciyorum kahve sonrası spor yağ yakimina faydalı oluyor :KK66:

Günaydın herkese :))
Sabah 40 dk kadar yürüyüş yaptim günlük menüm su sekilde olacak
sabah:domates salatalik bir dilim peynir 3 zeytin yeşil çay
öğle:yogurtlu salatalik ve semizotu salatasi
aksam:3 kofte marul salatasi ayran
aralarda şekersiz Türk kahvesi yada yesil çay iciyorum
1 saat plates planliyorum

Tartildinmi canim vermismisin?
Diyetin de guzel bence

X