beni hic düşünmüyor

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
Nisanlim ozel gunleri pek onemsemez bana hic hediye dahi almamistir dogum gunumde dahi almadi :KK43: ben disinda herkese alir atlamaz yilbasindada ben aldim dofum gununde de ama o ben onemsemem diyor haftaya sevgililer gunu cumartesi de denk geliyor hic hatirlatmiyorum dahi yilbasinda yuz kez soyledim yanima gelmesi icin öyle geldi.hepte ozel gunleri onemsedigimi soyledim. Banada biseyleri sen hatirlatma sus diyordu hep. Simdi de hatirlatmiyorum dahi ama yine de unutcak daha doğrusu takmicak ama ben yine de hediyemi alicam gelmicek te cumartesi biliyorum pazar gunu gelinlik provasina gidicez annem o ben arabadan inerken arka koltuga hediyelerimi atmayi dusunuyorum dun sevgililer gunuydu bunuda sana aldim diye kardesimle annemde sende alma diyor cokta uzulcem takmayinca :KK43: cunku yilbasinda hediyesini verirken de uzulmustüm o onemsemeyince dogum gunumde bana hediye almadi nisan gunune denk geldi diyeymis bir hafta ince arkadaşına dogum gunu hediyesini beraber aldik gecen haftada ablasina dogum gunu icin hediye almis bu telasta birde bana soyledi sen ne alican gorumcene diyeki ailesindeen biri dahi kutlamadi benimkini garip oldum benim ozel gunlerimi hic onemsemiyosun hic dedim :KK43: :/ :KK43: arkdaslarimda aa sen iki aya evleniyosun sana guzel bir surpriz gelir diye bejde ben onemsemem oyle gunleri diye yalan soyledim

Nisanlim ozel gunleri pek onemsemez bana hic hediye dahi almamistir dogum gunumde dahi almadi :KK43: ben disinda herkese alir atlamaz yilbasindada ben aldim dofum gununde de ama o ben onemsemem diyor haftaya sevgililer gunu cumartesi de denk geliyor hic hatirlatmiyorum dahi yilbasinda yuz kez soyledim yanima gelmesi icin öyle geldi.hepte ozel gunleri onemsedigimi soyledim. Banada biseyleri sen hatirlatma sus diyordu hep. Simdi de hatirlatmiyorum dahi ama yine de unutcak daha doğrusu takmicak ama ben yine de hediyemi alicam gelmicek te cumartesi biliyorum pazar gunu gelinlik provasina gidicez annem o ben arabadan inerken arka koltuga hediyelerimi atmayi dusunuyorum dun sevgililer gunuydu bunuda sana aldim diye kardesimle annemde sende alma diyor cokta uzulcem takmayinca :KK43: cunku yilbasinda hediyesini verirken de uzulmustüm o onemsemeyince dogum gunumde bana hediye almadi nisan gunune denk geldi diyeymis bir hafta ince arkadaşına dogum gunu hediyesini beraber aldik gecen haftada ablasina dogum gunu icin hediye almis bu telasta birde bana soyledi sen ne alican gorumcene diyeki ailesindeen biri dahi kutlamadi benimkini garip oldum benim ozel gunlerimi hic onemsemiyosun hic dedim :KK43: :/ :KK43: arkdaslarimda aa sen iki aya evleniyosun sana guzel bir surpriz gelir diye bejde ben onemsemem oyle gunleri diye yalan soyledim
baskalarina hediye aliyor ozel gunlerinde, sana nanay, dogru mu anladim?

Sadece sizinkini önemsemiyorsa sıkıntı vardır. Ve siz bu adamla evleneceksiniz.

Doğum günü ve evlilik yıl dönümü dışında hiç bir günü özel görmeyen biriyim. Hediye meselesini de çok umursamam ama ablasına hediye alıp size almaması, onu hatırlayıp sizi umursamaması hiç hoş hisler yaratmadı bende. İyi düşünün.

Sen hariç herkese hediye alıyor ve sen israrla hala bu adama hediye alacağını söylüyorsun. Çok ilginçsin benim icin birseyler yapmayana ben sakız dahi almam.

Herkese alıp sana almiyorsa aklıma sadece seni onemsemedigi geliyor

Gerçekten sinir bozucu bir olay ben olsam yüzüne vururdum . Utanmasını sağlardım bi şekilde.

adamın yapısında özel günleri atlamak olsaydı hadi amenna diyelim ama herkesi önemserken seni atlaması çok kötü.en başta seni önemsemesi gerekirdi.sevgililer gününde hediye alıp arka koltuğa atıcam demişsin ya eğer öyle bişey yaparsan bide not koy iğneleyici şekilde.dahada bişey alma

Gercekten cok sinir bozucu bi durum.uzmek istemem sizi ama farkina varmaniz gereken birsey var.nisanliniz ozel gunlere degil size onem vermiyor.baskalarina hediye almasindan bunu gosteriyor.simdi laf soleyip zorla aldirsanizda bi iki ozel gunde alicaktir ve evlendikten sonra yine ayni davranicagini dusunuyorum.

Aslinda uzulme oldugu gibi kabullrn derdim ama sen haric herkezi hatirlayan bir yapisi varmis yani nedense bir seni takmiyor.mesela benim esimde bilmez oyle ozel gun falan bende ilk evlendigimizde hep hatirlatdim bisiler yapardim baktim ayni hareketi gormuyorum bende artik onemsemiyorum.esimi bu sekilde kabul ettim yapicak bisi yok ama seninki gibi degil baskalarininda ozel gununu kutlamaz yapisinda yok...ama seninkinin sirf seni atlamasi gercekten kirici bir hareket bence evlenme kararini bir gozden gecir derim

Benim rahmetli nişanlımda öyleydi :KK70: hatta benim zevkim kaliteli ve güzel oldugunu söyleyip birine hediye alacaksa bana sectiriyordu.ama ne dogumgünümde nede başka bigün hic hediyesi nasip olmadı cok şükür.bende iğneleyici olması açısından ya yoldan geçerken Mezarlık'tamı yok mübarek bi çiçek koparsaydın paraya kıyamıyorsan diyordum gülüyordu.yani anlamıyorlar canım,sen şimdi onun utanıp sanada alacağını düşünüyorsun ama bence yanılıyorsun.kimseye hediye almasaydı eyvallah ama herkese Alıp sana almıyorsa eyvah eyvah

Ablasina aliyor yetmiyor sana da aldirtiyor, arkadaslarina hediye aliyor, sana gelince dogum gunu hediyesi bile yok. Bu adam ne yapiyor?

Dedigi gibi, surekli siz hatirlattiginiz icin inada bindirmis, sinirinden almiyor da olabilir. Baski yapar gibi bir haliniz var.
Mesela ben de sevdiklerime hediye almayi severim. Ama birisi ozellikle bir seyler isteyip durunca, ki var oyle biri, butun buyusu kaciyor isin. Benim sinirlerim bozuluyor. Almak icimden gelmiyor bu kisiye. Hediyeyi jest gibi degil de gorevimmis gibi algilatirlarsa almak icimden gelmez bir daha o kisiye. Sizinki de boyle dusunuyor olabilir. Bilemedim, garip bir durum.

Sana almıyor başkasına niye alıyor be saçma
Sende ona alma alışmış o hep hatırlanmaya sende hatıtlama bak evlenince acısını çekersin hep veren sen olma. Almadan hiç birsey verme

bence sevgililer gününde hiiiiç bişey alma
sakın yapma bunu o alırsa da hiç üzülme
unutma ki değerlisin.. kendini basitleştirme iyice
sonraları çok üzüleceksin

görümcene hediye muhabbeti açılınca demedin mi
ablan ne yaptı ya da ailen bana da herşeyi ne çok bekliyorsun diye

Bence sorun herkesinkni onemsedgni gosterip sana onemsemiyorum demesnde ona guzellikle sorunun hediyede degil onun onemseyip onemsememesnde oldgnu guzelce anlatip konusmalisiniz cunku bi cok insana alip sana almiyomus bu isin evlilik yildonumleri de var evlwniyosunuz sonucta.

herkese alıyo sana almıyo öylemi. bu adam özel günleri değil asıl seni önemsemiyo anlamadınmı, bide hala gelinlik provasına gitmeyi düşünüyosun :KK43: 14 şubat sevgililer günü değilde sizin ayrılma gününüz olsa daha mantıklı

X