- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
- Konu Sahibi turkmengelini
canım konunu okudum bekar olmama rağmen gerçekten kocanın yaptıklarına çok üzüldüm.inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur ama çocuk psikolojisinden anladığım için şu konuda da uyarımı yapayım lütfen evine gelen yeğenlerini kapıdan sakın çevirme sakın onların kalbini kıracak laflar söyleme çocuk kalbi kırmak en büyük günahlardandr onlr senin bebeğini hasta ettiklerini anlamazlar anlarlasa da bir katil gibi vicdan azabı çekerler sakın ama sıkn geri çevirme çocuklar bunu asla unutmaz ve çok ağır yaralanırlar,annelerine söylee gerekirse uyar göndermesinler benim annem de kuzenlerimin evimize gelmesini istemez o yüzden bizi de onlara bırakmazdı ki onlar da görüp gelmesin ,yani sen de çocuğunu ileri yaşlarında onlara çok sık gönderme(tabiki kuzenler arada gidip gelirler ;fakat ara sıra.)ben biraz da köy hayatına alışamadığını düşünüyorum inan çok zordur anlıyorum ;ama elden gelen bir şey yok ya alışacaksın ya da çocuğunla başka bi hayat süreceksin.teyzemlerden biliyorum köyde hayat hep öyle herkes herkesin evine kendi eviymiş gibi sık sık girip çıkabiliyor.biraz sert dur ama o çocukları kapından çevirerek incitme 

Son düzenleme: