Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyandırcak kadar olanların uykusu çok hafiftir canım onun canı ne ki uyandırana kadar acıtsın :/ sadece fıkır fıkır olur titretir gece ıuyutmaz ama ben hiç uykumdan uyanmadım
Insallah insallah yaaa :)Demek ki gece uyuyan bir bebeğiniz olacak inşaallah. :)
Canim o hic belli olmuyo ki ben bi kez oyle uyandim o da ilk hissettigim 20.hafta donemlerindeydi sonra uykudan uyanacak kadar hic olmadi ama sabah ben uyanir uyanmaz ya da gece uyumadan gun icinde falan cok hareketli onemli olan da bu zaten :)
29 haftalık hamileyim gunduzleri hareketleri guzel gece ilk yattigimdada guzel ama bebegim beni hic uykudan uyandiracak kadar tekmelemedi daha erken mi yoksa benim kizim cok mu tembell :)
Demekki hepsinin saati farkli bizimkide babaya asiri duyarli :)canım benimkide tam tersi. 1 aydır geceleri 3 buçuk 4 ten önce uyuyamıyorum. saat 12 buçuk, 1 de başlıyo. burnumda nefes alma problemim olduğu için sağa yatamıyorum, sola yatıyorum. bi tekmeliyo kiii, fırlıyorum yataktan :) sağa dönüyorum aynı şekilde.bende sürekli dönüp duruyorum yatakta. bide babası işten gelince, oğlusum diye seslendiği anda çıldırıyo. karnım bi o tarafta bi bu tarafta gidiyo
canım benimkide tam tersi. 1 aydır geceleri 3 buçuk 4 ten önce uyuyamıyorum. saat 12 buçuk, 1 de başlıyo. burnumda nefes alma problemim olduğu için sağa yatamıyorum, sola yatıyorum. bi tekmeliyo kiii, fırlıyorum yataktan :) sağa dönüyorum aynı şekilde.bende sürekli dönüp duruyorum yatakta. bide babası işten gelince, oğlusum diye seslendiği anda çıldırıyo. karnım bi o tarafta bi bu tarafta gidiyo