benim canım yok mu?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
hanımlar bu da dert mi demeyin.
yakın yaşta iki çocuk sahibi olunca uykuyu unutuyoruz mecburen. gece 2-3 saatte bir uyanmalar, gündüz ev işi yemek ç0cuk derken uykuya vakit bulamama.
ama koca kişisi işten gelir, sabah erken işe gittiği için yemek sonrası hemen uyku moduna geçer, çocukla ilgilen dersin iki dk tv ile karışık ilgilenir gibi yapar. sonra çocuklar bende durmuyor bahanesiyle esneyerek yatak odasına gider uyur.
sinir oluyorum artık. hrrrrrrrrrrr.

Olurmu canim siz cocuklarin annesisiyseniz oda babasi bence verin eline isinizi halledin sunu yapacam deyin verin eline siz orda durmayin ama baska odaya gidin sonra onlar oynamaya dalinca tekrar gelirsin kac yaslarindalar

ne söylesem de işe yaramıyor. çocuklar 22 aylık ve 9 aylık.
ben anneymişim benim vazifemmiş.

benimde iki oglum var aralarinda 17 ay var inan ne zor günler gecirdim onlarla oturup agladim birini emzirirken digerine süt veriyodum iksini bir kucagima aliyodum ama cocuklar biraz serpilince yani 2.5- 3 yasina gelince kendi kacsada cocuklar onu birakmiyo suan ne desen bos maalesef ayni seyleri yasamis olarak söylüyorum az kaldi sabret

İşte bu nedenle yaşları yakın çocuk anneler için ve çocuklar için ciddi sinir harbine neden oluyor. Allah bağışlasın evlatlarınızı, şimdi; eşiniz sabah erken kalkıyor o nedenle gidip uyuyor demişsiniz. Ben çok kızamadım açıkcası, sonuçta tv karşısında keyf yapmıyor, arkadaşları ile bir yerlere takılmıyor. siz ev hanımısınız sanırım, gündüz iş konusunu çokabartmayın, çocuklu kadının evi o kadarda temiz ve düzenli olmaz, anneliğinden yediğini gösteriri aşırı temiz ve düzenli ev, gündüz çocuklar uyuyunca sizde bir güzel uyuyun, ben öyle yaptım hiçde zararını görmedim. Uyandıklarında kendine gelmiş canlı dinç bir anne görürler karşılarında, asabı bozulmuş ufak tefek şeylere bağıran bir kadın olmanızı engeller dinlenmeniz.

vakti gelen dogar yapacak bisey yok allah ol der olur ben ikinci 3 aylikken ögrendim haberim olmadi 3 ay digerini emziriyodum allah size bagislasin canim sabret ama arada kendin icin kacamak yap bu sana iyi gelecek

benimde iki oglum var aralarinda 17 ay var inan ne zor günler gecirdim onlarla oturup agladim birini emzirirken digerine süt veriyodum iksini bir kucagima aliyodum ama cocuklar biraz serpilince yani 2.5- 3 yasina gelince kendi kacsada cocuklar onu birakmiyo suan ne desen bos maalesef ayni seyleri yasamis olarak söylüyorum az kaldi sabret

ya biraz idare etse yetecek. her şeye sinirlenir oldum. sabır sabır da çocuklarım için vicdan azabı çekiyorum sesim yükselince.

22 aylik babasıyla oyalanabilir hic sevmiyormu
oyalanması 15-20 dk yı geçmiyor ki.bir bakmışsın uyumuş bile koca adam.

Sen de ilgilenmeyeceksin canım. Mecbur kalacak.
Çocuklar heder olur diye düşünürsen düzelmez.
Banyoya gir 1 saat kal.yuruyuse çık 1 saat kal.acıma hiç. Bırseycik olmaz.
onlar uykusuzluğa çare olmuyor ki.

İşte bu nedenle yaşları yakın çocuk anneler için ve çocuklar için ciddi sinir harbine neden oluyor. Allah bağışlasın evlatlarınızı, şimdi; eşiniz sabah erken kalkıyor o nedenle gidip uyuyor demişsiniz. Ben çok kızamadım açıkcası, sonuçta tv karşısında keyf yapmıyor, arkadaşları ile bir yerlere takılmıyor. siz ev hanımısınız sanırım, gündüz iş konusunu çokabartmayın, çocuklu kadının evi o kadarda temiz ve düzenli olmaz, anneliğinden yediğini gösteriri aşırı temiz ve düzenli ev, gündüz çocuklar uyuyunca sizde bir güzel uyuyun, ben öyle yaptım hiçde zararını görmedim. Uyandıklarında kendine gelmiş canlı dinç bir anne görürler karşılarında, asabı bozulmuş ufak tefek şeylere bağıran bir kadın olmanızı engeller dinlenmeniz.

sabah 7-8 gibi gidiyor akşam 5 te evde. en azından hafta sonu ilgilense ona da razıyım. tek derdim kesintisiz 3-4 saat uyuyabilmek.
o kadar rahatlayacağım ki. kendisi yorgun geliyor haklı ama kapıyı kapatıp her gün 8-10 saat uyuması da insafsızlık. bana da yazık, ben de yoruluyorum tüm gün. sabah 7 yi bile bulmuyor kalkma saatim gece yarısı ancak yatabiliyorum. 2-3 saatte bir uyanınca da öfke birikiyor.

vakti gelen dogar yapacak bisey yok allah ol der olur ben ikinci 3 aylikken ögrendim haberim olmadi 3 ay digerini emziriyodum allah size bagislasin canim sabret ama arada kendin icin kacamak yap bu sana iyi gelecek
kaçamak fırsatım olmuyor ki. ikisi de bensiz durmuyor. eşime kabahat buluyorum. yeterince ilgili olsa kızlarım onun yanında ağlamazlardı.

sabah 7-8 gibi gidiyor akşam 5 te evde.
Yok haklıymışsınız akşam 5te evdeyse sabah 7 8 gibi çıkıyorsa erken yatması gerekmez sanki o kadar, çok yorucu işi varsa bilemiyorum tabi. Bazı işlere siz el vurmayın onla iş bölümü yapın diycem de denemişsinizdir tabi.

Yok haklıymışsınız akşam 5te evdeyse sabah 7 8 gibi çıkıyorsa erken yatması gerekmez sanki o kadar, çok yorucu işi varsa bilemiyorum tabi. Bazı işlere siz el vurmayın onla iş bölümü yapın diycem de denemişsinizdir tabi.
elbette her gün konuşuyorum. ev işlerinde genelde yardımcıdır ama ucundan tutar, baştan savma yapar. yapmasın da istemiyorum ama az uyumam için fırsat sağlasa yetecek.
bazen onu uyutmuyorum gece yarısına kadar. sabah kızlar uyanınca beni uyandırıp geri yatıyor beni uyutmadın diye suçlayarak.

X