Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acikcasi ben sorun olmadigini dusunmuyorum. Sorun var ama doktor gormedi bence. Cunku sag kasigimda ara sira agri oluyor. Ama doktor ultrasonda bakti goremedi. Hayirlisi olsun ne diyeyim.
 
Insallah olumlu sonuclanir. Hem daha 24 yasindaymissin yasin genc oldugu icin sansin daha cok.
İnsallah dedigin gibidir canm 19 yasında evlendim evlendigimden beri gitmedigim doktor içmedigim ilac kalmadı ama sanırım yanlış tedavilere yönelmişim . 3.düşügümde bi arastırma hastanesine gitseymisim belki şimdiye kadar sorunum ortaya cıkardı. Ama bu da Allah tan sanırım yasayacaklarım varmış
 
Mesajini gordum cok duygulandim. Yurekten dua ediyorum. Insallah guzel haberler aliriz senden. Umudunu hic yitirme olur mu.
 
Acikcasi ben sorun olmadigini dusunmuyorum. Sorun var ama doktor gormedi bence. Cunku sag kasigimda ara sira agri oluyor. Ama doktor ultrasonda bakti goremedi. Hayirlisi olsun ne diyeyim.
Yani o agrı bi sorunun olcagını sanmıyorum canm . Rahim filmi çekildinmi en önemlisi o. Hormon testleri,rahim filmi,eşinin sperm analizi bu üçü cok önemli bunlar yapıldıktan sonra kist varmı diye muayne olucaksın bu kadar daha ilerisi yok sanırım
 
Bebegin olduktan sonra bunlar birer ani olarak kalir. En azindan sebebini ogrenmede yol kat etmissin. Biz ugrasalim da gerisi Allah tan. Iyi geceler diliyorum.
 
İlk hamileliğimi bir heycan söyledik öğrendiğimiz anda.Ondan sonrakilerdede eşimle karar aldık kalp atışı duyana kadar söylemeyeceğiz diye.Zaten diğerleri dış gebelik oldu.İğneyle düştüler.Ve söylemek istemedim.Böyle atlatmak çok daha iyi geldi.Herşeyi herkese anlatmayı sevmiyorum zaten.Düşük evresindede eşim baktı bana sağolsun.Ailemede grip oldum.Hastayım yatıyorum falan geçiştirdim.Bebek içinde yapın artık falan dediklerinde konuyu değiştirdim onlarda soramıyorlar artık.Belkide deniyorzdur faln sanıyolrdır.Yada ilk düşükten snra yapmak istemiyorz sanıyolardır.
 
Rahim filmi cekinmedim. Doktorlar biraz daha dene bi sikinti yok diyince biraz daha bekleyeyim dedim. Esimin son gittigi doktor esin rahim filmi cekinsin demis. Bu hafta gittigim doktora soyleyecegim. Ama cok agrili diye duydum. Korkuyorum.
 
Bebegin olduktan sonra bunlar birer ani olarak kalir. En azindan sebebini ogrenmede yol kat etmissin. Biz ugrasalim da gerisi Allah tan. Iyi geceler diliyorum.
Tamam canm görüşmek üzere iyi geceler
 
İnşallah, eskiden ağlar zirlardim.
Bi kaç gündür baya bı düşündüm.
Ağlamak düşünmek takmak gereksiz.
Sana şunu demek istiyorum, okuyanlar yanlış anlamasın lütfen kendi zevkine göre o kadar güzel bi evim var ki. Arkadaşlarım gelir oturur keyif sürer beğenir vs. Ben su çocuk olayından esyalarimda oturmadım.
Stres sinir, stres sinir.
Valla şimdi eşyaların içine ediyorum.
Keyfime bakıyorum.
Ya kendi evimde stresten oturmıyordum.
1 sene kollarımı kaldıramadim.
Sinir kaslara vurdu. Kaslar açılmadi. Neler cektim. Kollarimi kullanamadim. Tabi beni baska sinir eden insanlarda vardı.
Şimdi hepsini çıkardım hayatimdan, cocuk icin de saldım çayıra valla.
Allah gösterecek herseyi.
Bu tüp tutmazsa. 10 tl masrafı olan bi tüp tedavi var onu da olucam.
Sonrasi artim kendime bakicam, insanlıktan çıktım resmen. Sac kalmadi kafamda.
 
Rahim filmi cekinmedim. Doktorlar biraz daha dene bi sikinti yok diyince biraz daha bekleyeyim dedim. Esimin son gittigi doktor esin rahim filmi cekinsin demis. Bu hafta gittigim doktora soyleyecegim. Ama cok agrili diye duydum. Korkuyorum.
Ben 5 sene içinde her türlü tedaviyi gördüm biride cıkıp demediki sen neden rahim filmi çekilmiyorsun. Arastırdım kkda herkes cekilmiş ben de çekileyim dedim doktorların hepsi gerek yok ddi kafama koymuştum ama kolan hastanesine gittik ilk görüşme için dedim 5 düşügüm var rahim filmi niye cekilmedin diye doktor kızdı ve iyiki çekilmisim rahmim y şeklindydi histeroskopiyle düzeldi cok şükür
 
Bu soru benim de aklımda bir anlık da olsa geçiyor bazen, meraktan yani. Acaba ben de anne olacak mıyım bir gün diyorum. 27 yaşındayım, evli bile değilim. Bir sorunum var mı tedavi olmam gerekecek mi onu bile bilmiyorum. Şöyle düşünebilirsiniz en azından yaşınız daha küçük ve bir şeyler için çabalıyorsunuz. Zamanı gelince, hayırlısıysa olur inşallah.
 
Anladim bizde durum farklı sizinki kadar anlayışlı çevremiz yok malesef başım ağrıyor desem 10 kez arar olmadı çıkar gelirler. Zaten tedavi süreci olduğu için herkes öğreniyor, en basiti çiğ köfte yemesem ya da ağır kaldırmaktan cekinsem hemen anlıyorlar, biz bi de kalp atışı duyup sonra kaybediyoruz.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
 
Valla banada bi esti senin havan ben bile rahatladım :)) bende takmıcam anasını satim ya valla bende salıcam artık olursa olur Allah ın izniyle
 
Çok ilginç gercekten bana 2 kez rahim filmi 2 kez de histereskopı yaptılar. Daha sonra yine düşük oldu diye tekrar istiyorlar.
 
İnsallahcanm . Aman sen fazla bu konularda birşey ögrenme cünkü ben ne ögrensem basıma geliyor inanki sen hepsinden habersiz ol en iyisi
 
Mesajini gordum cok duygulandim. Yurekten dua ediyorum. Insallah guzel haberler aliriz senden. Umudunu hic yitirme olur mu.
Ateşten bi yol bizimkisi. Kimse yürümek istemez bu yolda. Rabbim bizleri yürütüyor. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.
Ama şunu söyliyebilirim. Rabbim en büyük düşmanımı bile evlat ateşi ile yakmasın. İsteyen herkese hayırlısını versin.
O kadar acılar, üzüntüler yaşadım. Ama şu evlat isteği gibi kalbim yana yana, yüreğim acıya acıya aglamadım inan. Öyle bi ateş ki kelimelerle anlatamam.
Allah razı olsun. İnş senin duanın yüzü suyu hürmetine rabbim beni sevindirir. Eger tüp bebek tedavim olumlu sonuclansin sana haber vereceğim.
O güzel kalbinden öperim.
 
Çok ilginç gercekten bana 2 kez rahim filmi 2 kez de histereskopı yaptılar. Daha sonra yine düşük oldu diye tekrar istiyorlar.
Bende sonradan hamile kaldım ve yine düşük oldu sonra tüp bebege girişince doktor ddiki cok güxel düzeltmişiz rahmini dedi o konuda rahat etti kafam
 
. Amin rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.Demekki etraftakilerle çok fazla iletişim hlindesiniz baştan mesafeyi koymak gerekli diye düşünüyorum.Etrafın baskısı bile stres.Zaten bizim acımız bize yetiyor.Zaten bu düşüklerden sonra kimse bilmemesine rağmen kimseyle görüşmek bile gelmiyor içimden.Bazen alıp başımı gidesim var.Çalışıyorm o iyi geldi biraz.Zaten denediğimiz ay hamilelik düşük 6 ay korunma şeklinde gidiyorZ.Artık son denemeyi yapıcaz sonrası tüp bebek.Tüp bebek evresinide ( inşallaj gerek kalmaz) sadece annem ve kaynanam bilsin yeter.
 
Valla banada bi esti senin havan ben bile rahatladım :)) bende takmıcam anasını satim ya valla bende salıcam artık olursa olur Allah ın izniyle
Sal canım sal. Valla düşün düşün üzül üzül sonu iyi degil dert sahibi olcaz. Yaşayıp görcez. Bi tek sen değilsin bu yolda bende varım :):):):). Hayat çok güzel. Güzel insanlarla daha da güzel unutma bunu.
 
Allah sanada banada bu duyguyu tez zamanda yaşatsin. Tüp bebek Şansın var en azından. İnan daha kötü durumda olan var. Mesala ben dr.ların geneli tüp bebek bile yapmıyor. Sebep erken menopoz. Ben senin birgün evladın olacağına inanıyorum. İllaki bi sebebi vardır. Rahim filmi çektir, rahmine yumrtalarina falan baktir, senin bu durumla ilgili genetik test ne gerekiyor yaptır, pihtilasma testine, gereken kan değerlerine falan..... Yeter ki yumurtan ve rahmin olsun. Bir kaliteli yumurta yeter Eminim oda vardır ve tüpte tutacaktır sen yeterki doğru doktoru bul. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…