- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.221
derya çok geçmiş olsun yaa herşeyden öenmlisi canının sağlığı sen iyi durumda olmadan bebek gelse ne olacak zaten, aman iyileş te bir an önce.. hülya inşallah zamanında gelir bebeişin, herkes iyi mi bu arada son 2-3 sayfa dışında bakamadım, yarın bebek odamız geliyo heyecanla bekliyorumm çok merak ediyorum nasıl olacak
günaydın kızlar, giremiyorum kaç gündür sinirlerim bozuk
pazar gününden beri gelen kahverengi akıntılarım var pazar akşamı doktora gittik
herşey normal hiçbir problem yok , kahverengilerden korkma dedi ama kesmedi kırmızıya
dönmesinden korkuyorum moralim bozuk çok gerginim tam kendimi toparlıyorum mutlu oluyorum yine
bişey çıkıyor ben bu çocuğu doğurabilecek miyim bilmiyorum korkuyorum artık
canım yaaa korkma ne olur panikleme hemen zaten sende rutine bindi bu kahverengiler hep geliyo biraz rapor alıp dinlensenmiki hangi doktora gittin canım o gıcık doktorunamı?
cumarteis günü temzilik yaptım yaptığımda ev süpürmek ve silmek ama sabahtan itibaren ayaktaydım çamaşır yemek falan kocama da kızmıştım o hırlsla kendimi işe verdim tabiki ağrıdan geberdim sonra pazarda bebk odası bakmak için dışarı çıktık hiçbişeyim yoktu eve geldik bi baktım bariz gelmiş fazla bi işekilde yattım hemen kızımı hissetmeye çalıştım şlükür hareket etti sonra doktora mesaj attım hastaneye git dedi, acile gittik hiçbişey bulamadım herşey güzel kızım iyi rahim iyi plasenta iyi ama devam ediyor sanki adet oluyorum gördükçe moralm bozluyor , evde dinlenmekte yaramaz bana bir kaç gün hiçbişey yapmayacağım ve işi bırakacağım sanırım o noktaya geldim canım
anladım baksa serpil hersey yolundaymış nettede okumuştuk hatırlamıyomusun belki regl dönemindir ve bu yüzden kahverengi geliyodur valla hiç bir sey çocugundan önemli deill ama epey oldunuz zaten dogum iznine ne kaldıı
evet herşey yolunda şükür ama her lekede yatıp hemen bebeği kontrol ediyorum korkuyorum elimde değiladet dönemi zaten acaba ondan mı bu sefer uzun sürdü
kafa karıştırıyor işte ne diyim hayırlısı offf....doğum izni almayacağım canım direkt çıkacağım gerçi onada karar veremedim yaaa kızıma kendim bakmak istiyorum 2 yaşına kadar kısmetse bakalım
ya canım benim dogum iznine ayrılırsın o dönemdede paranı alırsın dönüştede ayrılırsın .
selam canlarım
evden ve yataktan baglanıyorum sıze
2 saattr tavanı ızlıyorum bunaldım telden gırdım topıce
ben bgnde adet olmadım atesıme gore bgn gelmeyecekte
sınır oldum bıton ılac var adet gelmeden tedırgın ıcemıyorumda
ama bu 10 gnluk tedavımde cok onemlı baslamam lazım.
Ne yapacagım bılmıyorum.
2 gun once olsa bısy kanda azda olsa cıkardı bılıyorum
ama hala adet olmayısım acaba gecmı?yumurtladım dedırtıyor bana
yıne karalar bagladım adet olmak ıstıyorum ne olur
agrı kesıcı ıgne oldum hap aldım nede olsa..
Serpılım telas etme sende kızın ıyımıs bak
bnce kendını yordugun ıcın olmuss
o halde nası temzlk yapıyosun yaaa
sakın kalkısma bı daha ltfenn bak.
canım yaaa geçmişi şimdi okudum evdeyim deyince geçmiş olsun ne hale geldin böyle yaa
kıyamam hiç , yatmaktan başka çare yok dikkat et kendine lütfn adeti falanda takma kafana hayırlısı herşeyin
varsa da bişey allahın izniyle bişey olmaz sen tedavine bak canım benim....
ben yine gerginim yaptığım tek iş süpürmek ve slmekti bu yüzden olduysa eğer hep yatayım eve .ok götürsün o zaman
sadece ağustosun gelmesini sitiyorum artık yoksa sıyırcam
canım ya oyle karmasıgımkı
hıc adet belırtım yok bgnde olmayacagm
yarınde gelmzse ve atesm yksek cıkarsa ıyıce tedırgn olucam
ılacları almayada ondan tırsıyorum.neyse en azındanbıkacını almalıyım
yapacak bsy yok. Bsy varsada allaha emanet..
Cnm ev supurmek kolay ısmı yaaa
ben bı supurge yapnca tıpım kayıyo
sen o haldeee nsl zorlanırsn kmbılır
hep bu temzlkten snra oluyo dkkat etsene
bok gotursun evı tabıkı
ya kocan ya anan gelsn bı supurge tutsnlar
sen sdece yat haftasnları hafta ıcı ztn ıstesın canım ya
laf dınle azcık.
bu konuda patronla papaz olabiliriz biraz canım, burası ufak bir ofis herkes birbiriyle ilgili şeyleri bilir mesela benim kızıma bakacak kimse yok önceden de ben bakarım diye söylüyordum şimdi işe geri dönüp bir hafta sonra ben çıkıyorum desem referansımı kaybetmiş olacağım patronla bozuk ayrılırım o yüzden karar veremedim çünkü bana soracaktır çalışcak mısın bebek doğunca kim bakacak falan diye
selam canlarım
evden ve yataktan baglanıyorum sıze
2 saattr tavanı ızlıyorum bunaldım telden gırdım topıce
ben bgnde adet olmadım atesıme gore bgn gelmeyecekte
sınır oldum bıton ılac var adet gelmeden tedırgın ıcemıyorumda
ama bu 10 gnluk tedavımde cok onemlı baslamam lazım.
Ne yapacagım bılmıyorum.
2 gun once olsa bısy kanda azda olsa cıkardı bılıyorum
ama hala adet olmayısım acaba gecmı?yumurtladım dedırtıyor bana
yıne karalar bagladım adet olmak ıstıyorum ne olur
agrı kesıcı ıgne oldum hap aldım nede olsa..
Serpılım telas etme sende kızın ıyımıs bak
bnce kendını yordugun ıcın olmuss
o halde nası temzlk yapıyosun yaaa
sakın kalkısma bı daha ltfenn bak.
anladım canım neyse hakkında hayırlısı bebegin sağlıkla gelsinde dünyaya gerisi önemli deil
Allah a emanet canım benim varsa bebiş daha oluşum aşamasında bişey olmaz varsa da hayırlısı inşallah...
kocama hırsımdan yaptım zaten temizliği akşam 6 olmuş süpürge ortada bekliyor bi kaç tadilat vardı toz toprak döküldü kocanında işi çıktı gelemedi
bide bana kızdı nerdesin deyince bende o hırsla yaptım ağlaya ağlaya canımın acısından , annemde hastaydı söyleyemedim ama bi daha yapmayacağım evet her temzilikte aynı ey başıma geliyor bu sefer kesmek bilmedi
ben bu dedigini bikaç kez daha duymuştum böyle diyosun sonra yeniden yapısun lütfennnnn ne zaman temizlik yapsan kanaman oluyooo yapmaaaaaa
evet canım yapmayacağım diyorum ama yapıyorum salak kafa işte bu sefer yapmayacağım ama kesin kararlıyım ne hali varsa görsün ev
estağfirullah canım ama yapma kayınvalidenle aynı binada oturmuyomusun sen o yapsın bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?