Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım benim boşver
dediğin gibi şmdi öfken çok taze
bikaç güne unutursun yatışırsın anne sevgisi iyi gelir :)
o da anlar öküzlüğünü inş hiç üzme sen bebegini boşuna

melekcımmm yetısemedım sna cvp yazmaya kuzum benden haberler bole ıste...... gergınlık dızboyuuu.....
sen nasılsın bu arada canım ???

iyiyim canım bizde hersey aynı aman koca milleti iştee herkesin başında takma ohh memelekettesin ye iç gezz o düşünsün yalnız başına otursun evdee sende gününü gün ettt bebişin var daha ne olsun dimi kuzucukkkkk

burcuuu hoşgeldin bittimi sogan kürüüü şekerim ya ben nezaman başlasam regl başlayıncamı bitimindemi hıııı?

canım benim boşver
dediğin gibi şmdi öfken çok taze
bikaç güne unutursun yatışırsın anne sevgisi iyi gelir :)
o da anlar öküzlüğünü inş hiç üzme sen bebegini boşuna
Dogru soyluyosun canım anne sevgısı neye ıyı gelmez kı....
ıyı kı onlar var.. aglarsa anam aglar gerısı yalan aglar
sozu ne derece dogruymus ınsan hakıkaten bunu 'EL'e karısınca anlıyo...
hayır yanı kabahatın hepsı bende olmus olsa bıle ınsan azcık alttan alır azıcık merak eder
yuh dıyorum yanı duvarlıgın bu kadarına ılk heyecan ılk gozbebegımız bole mı gecmelı yani en guzel zamanlarımız
zaten hormonların işgali altında tum vucudum yeterınce ınıs cıkıs yasıyorum azıcık ertele ofkenı dmı
ama yok gururunu yenıp de hayatta gerı vıtes yapmazlar can dusmanı varya sankı karsınında nankor bunlar ya walla baska bse denmez
nyseeee bıtmez bu mevzuuu
kafanızı sısırdım kızlar ya hadı baska bse konusalımmm

ole yapıcam canım walla haklısın hangısı ıyı kı bunların...
doktora da burda devam edıcem merak eder mı etmez mı bızı kendısı bılır ıkı uc gun gecsın aklıma bıle gelmez nasılsa
ıyı kı sız varsınız da derdımı paylasabılıyorum ıkı gundur ıcıme atmaktan sısmıstım ohhh rahatladım wallaa
annem yanımda, kuzum karnımda ohhh sefam olsunnn

ole yapıcam canım walla haklısın hangısı ıyı kı bunların...
doktora da burda devam edıcem merak eder mı etmez mı bızı kendısı bılır ıkı uc gun gecsın aklıma bıle gelmez nasılsa
ıyı kı sız varsınız da derdımı paylasabılıyorum ıkı gundur ıcıme atmaktan sısmıstım ohhh rahatladım wallaa
annem yanımda, kuzum karnımda ohhh sefam olsunnn

Ayyyyy çok fena afakanlar bastı bana
yerimden kalknca geri zor yatıyorum yaa bacagm çok acıyo ((

kafamı dagıtmanın yollarını ararken etamın ıslemeye karar verdım kızlar
örgüden felan anlamıyorum ben sıkıcı gelıyo etamını sevıyorum ama ondan yapayım barı dedım
hem kuzucum dogarsa ona el emegı bı hatıram olsun annem bana hamıleyken yapmıs bunu desın ıstıyorum nasıl sızce?????

ben bı mama mı yıyıp geleyım canlarım
sız de fıkırlerınızı yazın bu arada bı kac model daha var onları da gelınce ekleyeyım
kacmayın kuzular ben gelene kadar tamam mı

çok güzelllllllllllllllllll ama resmi degiştirrr benceee

kızlar bu sabah eşim rüya görmüş üçüz kızımız oluyomuş çokta güzellermiş ona benziyolarmışş çokta mutluymuşuzzzzzz

burcuuu hoşgeldin bittimi sogan kürüüü şekerim ya ben nezaman başlasam regl başlayıncamı bitimindemi hıııı?

saol cnm hoşbulduk :)
yok daha bitmedi 12.günüm galiba ctesi bitiyo inş sonrasında duruma göre ben yazarım sana ...
senin için en önemli gün ergl bittikten 6 gün sonra yani 7. gün başlaman lazım aç karnına sabah ve yine aç karnına öğleden sonra toplam aralarında 6 saat olması lazım ...

yaaa ben ögleden sonra içememki akşam içsem olmamı işyerinde nasıl yapcam yauwww birde bu ay korunalım ozaman dimii

deryacığım çok geçmiş olsun bebeğim k.bakma ilgilenemedim malum kaynanamlar bende arada girip bakıyorum geçmişe şimdi fırsat bulabildim yat dinlen canm
roseciğim sende takma kocişi kafa dağıt ama fazlada ara verme bebiş babasını özler

kalkma sendee annen gelmedimi daha şekerim?

yatmaktanda popom ağrıdı yaa
arada bi wc yapıp dolanıom mecbur
annem yolda gelioo inşş yrm saate kdr

sağol cnm inş geçsin başka bişey istemiyorum
sizde dualarıızda beni unutmayn sağlığıma kavuşaym
şu on gün çok önemli

sigara işini napıyosun peki canım odada içmiyosundur umarım ay bu vesile ile bırakırsın belkimmmmmm

mama mı yedım geldım kuzucuklar....
burcu cum hosgeldın canım aynen kafamızı dagıtcaz mınısımle... babamız ozlerse arar ozlemezse kendı bılır artıkk bıze fark etmez
melekcım ne guzel ruyaymıs ole esının gordugu Allah hayra cıkarsın ıns.cıfter cıfter hatta ucer ucer gelsın mınıslerin
derya kuzusu sana da bana da anne sefkatı ıyı gelıcek bak gorursun 10 gune kalmaz annen dogrultur senın belını merak etme

slm kızlar ne ediyonuz deryam geçmiş olsun canım iyi hadi annen bakar sana şimdi onlarda olmasa napardık bilmem rabbim eksikliklerini göstermesin
serpil ne temizliği kızım ya tam dayaklıksın yat dinlen uzat bacaklarını
rose en iyisini yapmışsın hepsi öküz bunların haftaya aşım dr kontrolerim var ondan sonra yine gidicem anneme ne hali varsa görsün gitme kal annende hatayda çok güzel bi şehir şimdi orası sıcacıktır biz donuyoruz
melekçim sen nasılsın

afiyet olsunnn löp löp et olsunn yarsın kuzunada sana

inş. rosee inş.. canımmmm sağlıkla gelsinlerde kaç tane gelirlerse gelsinlerr yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…