- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.281
hosgeldınnn hatıceeslm kızlar ne ediyonuz deryam geçmiş olsun canım iyi hadi annen bakar sana şimdi onlarda olmasa napardık bilmem rabbim eksikliklerini göstermesin
serpil ne temizliği kızım ya tam dayaklıksın yat dinlen uzat bacaklarını
rose en iyisini yapmışsın hepsi öküz bunların haftaya aşım dr kontrolerim var ondan sonra yine gidicem anneme ne hali varsa görsün gitme kal annende hatayda çok güzel bi şehir şimdi orası sıcacıktır biz donuyoruz
melekçim sen nasılsın
saol bebısımmmm gelseydın de beraber yeseydık keskeafiyet olsunnn löp löp et olsunn yarsın kuzunada sana
inş. rosee inş.. canımmmm sağlıkla gelsinlerde kaç tane gelirlerse gelsinlerr yeterki
sigara işini napıyosun peki canım odada içmiyosundur umarım ay bu vesile ile bırakırsın belkimmmmmm
slm kızlar ne ediyonuz deryam geçmiş olsun canım iyi hadi annen bakar sana şimdi onlarda olmasa napardık bilmem rabbim eksikliklerini göstermesin
rose en iyisini yapmışsın hepsi öküz bunların haftaya aşım dr kontrolerim var ondan sonra yine gidicem anneme ne hali varsa görsün gitme kal annende hatayda çok güzel bi şehir şimdi orası sıcacıktır biz donuyoruz
melekçim sen nasılsın
hosgeldınnn hatıcee
memleketım dıye demıyorum hakıkaten degsık farklı cografya guzeldır buralar ozellıkle yemeklerı
henuz cok sıcaklar baslamadı canım ne sıcak ne soguk su an tam gezmelık
kızlarla da ortak kararımız bu zaten onlar da destekledıler bız mınısımle bı sure buralardayız ozleyen varsa duser pesımıze
ne zamandır karsılasmamsıdık senınle sen neler yapıyosun canım kuzun nasıl baklalımmm??? ıyıce buyumustur sımdııı
wc ye kalktığımda halldiyorum onu yada ymek iiçin kalknca hiç kaçırırmıyım :)))
sagol haticem valla fenalardaym inş iyi olurum
annem geldi sonundaaaa allah göstrmesn eksikliklerni dedigin gibi cnm
sen nsnlsın
Eki Görüntüle 387815
Eki Görüntüle 387817
desenı bole yapcam teyzoslar kenarlarına da pon pon bu iş benı baya bı oyalar hem vakıt gecırmıs olurum
guzeller dmiii besıgın kenarına koyarım dıyorum:26:
hadi yaaa kuzenın burda demek ayy yolun duser ıns bı gun canım bıze de beklerım oleyseekuzenim hatayda geçen sene tayini çıktı çok güzel diyor gitmek nasip olmadı henüz
şükür iyiyim canım işi bıraktım bende geziyorum annemdeydim bende yeni geldim 20 gün kaldım büyüyüruz biz :)
tesekkur ederım canımmm bakalım ıns becerebılırımşimdiden eline sağlık çok hoş olur bencede bende yelek patik falan ördüm annemdeyken hem kafan dağılıyor hem vakit geçiyor
slm kızlar ne ediyonuz deryam geçmiş olsun canım iyi hadi annen bakar sana şimdi onlarda olmasa napardık bilmem rabbim eksikliklerini göstermesin
melekçim sen nasılsın
hoscakal canımmm bız de senı öptükkkneyse kuzucuklar çıkıyorum ben öpürumm hepiniziii ve minnaklarınızıııııııııııı
kızlaaaar başardım fotoları küçültmeyii, odamız kuruldu içime de sindi üstünkörü süsleyip biraz foto çektim sizler için, halı perde ve lambamız eksik bi de şimdilik kızımız kapı kulplarındaki kediden bikaç tane büyük var ahşap boyama şeklinde, bi tane de isminin yazılı olduğu var onları nereye koyacağıma sonra karar vericem, şimdi sildik temizledik tüm çekmeceleri kapakları ve odanın camını açtık uzun süre öyle havalanacak, valla gidip orda yatasım var o kadar heyecanlıyım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızım sağlıkla doğar da içinde yatırmak büyütmek nasip olur bize de, daha güzelleri en güzelleri sizin bebeklerinize olsun öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum herkesten önce siz göreceksiniz kıymetinizi bilin
günaydııııınnnnnnn
günaydın tatlımmm nasılsınnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?