Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hosgeldınnn hatıcee
memleketım dıye demıyorum hakıkaten degsık farklı cografya guzeldır buralar ozellıkle yemeklerı
henuz cok sıcaklar baslamadı canım ne sıcak ne soguk su an tam gezmelık
kızlarla da ortak kararımız bu zaten onlar da destekledıler bız mınısımle bı sure buralardayız ozleyen varsa duser pesımıze
ne zamandır karsılasmamsıdık senınle sen neler yapıyosun canım kuzun nasıl baklalımmm??? ıyıce buyumustur sımdııı

afiyet olsunnn löp löp et olsunn yarsın kuzunada sana

inş. rosee inş.. canımmmm sağlıkla gelsinlerde kaç tane gelirlerse gelsinlerr yeterki
saol bebısımmmm gelseydın de beraber yeseydık keske
gelıcekler annesı azıcık nazlı cıktı senınkıler sadce ondan bu bekleyısler
ay ben cok ısterdım sahsen ya ıkız cocuklarım olmasını ılkınde nasıp olmadı bakalım belkı ılerde olur

sigara işini napıyosun peki canım odada içmiyosundur umarım ay bu vesile ile bırakırsın belkimmmmmm

wc ye kalktığımda halldiyorum onu yada ymek iiçin kalknca hiç kaçırırmıyım :)))

sagol haticem valla fenalardaym inş iyi olurum
annem geldi sonundaaaa allah göstrmesn eksikliklerni dedigin gibi cnm
sen nsnlsın

desenı bole yapcam teyzoslar kenarlarına da pon pon bu iş benı baya bı oyalar hem vakıt gecırmıs olurum
guzeller dmiii besıgın kenarına koyarım dıyorum:26:

kuzenim hatayda geçen sene tayini çıktı çok güzel diyor gitmek nasip olmadı henüz
şükür iyiyim canım işi bıraktım bende geziyorum annemdeydim bende yeni geldim 20 gün kaldım büyüyüruz biz :)

napayım çokk sıkıldım bende evde olmaktan ((((((
annen iyi gelir hemen kaldırır seni slm söyle

hadi yaaa kuzenın burda demek ayy yolun duser ıns bı gun canım bıze de beklerım oleysee
ohh gez dınlen en guzel gunlerın bunlar tadını cıkar miss gibi
bursa resımlerınızı gordum gobis buyumus ne guzel ya cok hos cıkmıssın cok ozendım benım de cıksa keske gobegım hemen

şimdiden eline sağlık çok hoş olur bencede bende yelek patik falan ördüm annemdeyken hem kafan dağılıyor hem vakit geçiyor
tesekkur ederım canımmm bakalım ıns becerebılırım maksat kafam dagılsın dıye zaten
ohh sen patık yelek felan daha ıse yarar seyler yapmıssın ben walla yeteneksızım orgu de annem
masallah trıkotaj makınası gıbıdır ama ben zıncırı bıle zor cekerım

hoşgeldin canımmmm iyiyiz biz hamdolsun sen nasılsınn döne döne yat hatice evinde rahat rahatttt

ben de kacıyorum canlarım annemı cok yalnız bıraktım kapayım bıraz pc yı
kendınıze ıyı bakın fırsat buldukca gırcem inş.
opuyorum hepınızı bybayyyy

deryam geçmş olsun tatlım ya kıyamam sana kı annen seni turp gibi eder inş eminim sende dikkat et lütfen serpilcin artık bırak şu temizlikleri kızını düşünmysmsn kı sen aaaaaaaaaaa rosecum olur canım böyle şeyler kocalarla hepimiz sıkıntı yaşıyoruz hormonlarımız degişiyor ya bizde farklı oluyoruz canım yoluna girer sıkıntı etme tatlım melekçim senden nbr hilalcim gelsinde görelm kızımızın odasını burcucum sen nasıl oldun çalışmalar nasıl baharcım kızımız nasıl sen nasılsın dr gitmşsn kızının kilosu için takılma tatlım saglıklı olsunda gerisi olur zaten hülyacım allahın iznyle inş zamanında gelicek paşan

kızlaaaar başardım fotoları küçültmeyii , odamız kuruldu içime de sindi üstünkörü süsleyip biraz foto çektim sizler için, halı perde ve lambamız eksik bi de şimdilik kızımız kapı kulplarındaki kediden bikaç tane büyük var ahşap boyama şeklinde, bi tane de isminin yazılı olduğu var onları nereye koyacağıma sonra karar vericem, şimdi sildik temizledik tüm çekmeceleri kapakları ve odanın camını açtık uzun süre öyle havalanacak, valla gidip orda yatasım var o kadar heyecanlıyım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızım sağlıkla doğar da içinde yatırmak büyütmek nasip olur bize de, daha güzelleri en güzelleri sizin bebeklerinize olsun öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum herkesten önce siz göreceksiniz kıymetinizi bilin

canım çok begendim güzel günlerde kullansın kızın odasınııı ellerinize sağlık kesenize bereket bu odayı çok çok daha güzel yapacak olan kızın geldigindede resim isterizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…