- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.381
seçtim cnmm modeli güzel olursa paylaşırım sizinle sizin bebişlerede yaparız...
çok normal 5 haftada anca gözüküyor telaş yapma için rahat olsun...
Serpil ve yokh ve tansell güzel haberlerinizi bekliyorum ben hala byük heycanla nedense ben hiç ümitsiz değilim:)
hımm senin bat öne gelmiş ne güzel,
benim hala 6 gün var aslında benimde çok belirsiz bu ay son iki ayda ameliyat ilaçlar falan derken çok değişti çünkü günlerim,
ama ortalama ayın 26-27'si diye bekliyorum garantiye alayım diye..
Bu arada az önce 15 dk içinde yine 3 kez wc gittimm, akıntıma dikkat ettim beyaz gelmişti biraz yapışkan bişey böyle uzamayan cinsten..
Umarım hamileyizdir canım az da olsa umudum var benim, sende rahat ol çok kastık stresten bişey gelicek başımza allah korusun...
ben de çok gidiyorum wc ye ama kan testi için erken bence bu kadar stres yapma yokhhhhhhh
inşallah lugesma'cım sizin ufaklıklara kardeş yapalım diye çabalıyoruzzzz bakalım inş umutlar boşa çıkmaz,
ben bu ay böyle bir garibim hem yok diyorum olmamıştır,
hemde bakıyorum bikaç belirti yakalayınca boşuna olmaz bunlar diyorum,
çok saçma bi durumdayım yani,
bi git kan testi yaptır kurtul stresten diyorum bir de bekle diyorum günün geçsin
off çok karışığım...
benim de BAT 23 Eylul :) Ben hic bir belirti hissetmiyorum ama..Sadece ayaklarım cok usuyor bu aralar ve bazen de birden bir ateş basıyor özellikle geceleri. Onun disinda kendimde belirti arayip duruyorum ama belirgin birsey yok malesef. Goguslerimde biraz dolgunluk/sızı var ama o da zaten adet oncesi de olabilecek bir durum. Bakalim hayırlısı, cumaya az kaldı..
Stresten sigaraya sardım sürekli canım içmek istiyor..
iç de pataklayalım seni, sigara sağlığa zararlı içmekte yasak topicte
içinizi ferah tutun bu ay patlama olcak hamiş dolcak burası inşallah... hiçbişekilde üzülmek yokkkk
bu arada sivilceler için doğal çözümlerinz varmı bakım. benm herbiyermde civilceler çıkmaya başladı. göğüslerimde çok var bugnde yüzümd fırlamay başladı. çirkinleşiyomuyum nee... ergnlkte bile civilcem olmadı bnm
içinizi ferah tutun bu ay patlama olcak hamiş dolcak burası inşallah... hiçbişekilde üzülmek yokkkk
bu arada sivilceler için doğal çözümlerinz varmı bakım. benm herbiyermde civilceler çıkmaya başladı. göğüslerimde çok var bugnde yüzümd fırlamay başladı. çirkinleşiyomuyum nee... ergnlkte bile civilcem olmadı bnm
karnımda ki bu adet sancısı korkutuyor beni yaaaa sonu güzel olsun ne olur Allah ım
Canım kısçe mi geliyo sana yoksa, kız bebek annenin tüm güzelliğini alırmış o yüzden erkek bebek doğuranlara göre daha çirkinleşirmiş anneler :))
Ne kadar doğru ne kadar batıl bilmiyorum ama baya kişiden duydum :)
neyse ben dış kapının dış mandalı ne desem cvp veren yok tefriciye okunuyo mu diorum cvp veren yopk neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar
...........kırmızı geldi...............
kızlar nasılsınız, lugesam iyimisin bebiş büyüyormu, herkes iyi mi? ben vakit bulamıyorum, arada bakıyorum böyle, ama hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle, tefriciye de okuyamıyorum namazlarımı bile kaçırıyorum hep sadece evde olduğum vakitlerde kılıyorum(
yeni bebek haberi var mı, benim ovulasyon yine 18-19. gün gibi oldu sanırım ateşime göre öyle gözüküyor, belirtim falan da yok, ama bugün ağrı kesici aldım başım çok ağrıdı, bir de çalışırken radyasyon da aldım biraz dünbizde bazen hasta öncelikli davranınca kendimizi korumayı unutuyoruz, hemşirenin biri uyardı hastaya film çekilirken başında bekliyordum, kurşun önlüğünüzü doğru düzgün bağlamamışsınız hamilelik şüpheniz var mı dikkat edin varsa dedi ben de evet diyemedim, benim 2 yıldır o şüphem var dicektim aslında yanii bebek varsa da tutunur mu bilemem Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı bebkler versin inşallah...
...........kırmızı geldi...............
canımmm öyle valla dün teyzemle konuştum 1 aylık kızımız var :) teyzem bitmiş artık 41 yaşında bu araada teyzem hiç uyumuyormuş ne yapsam susmuyor kafayı yicem diodu :)) karında durduğu gibi ddurmuyor bu feleter dışarda ona göre:)))günaydın şeker iyidir sen nasılsın , bekliyoruz işte bi umutla gelse artık şu veletler de bi ohh çeksek:)
canım bende seni merak ediodum hayırlısı artık aşılama falan düşünmüyormusun?kızlar nasılsınız, lugesam iyimisin bebiş büyüyormu, herkes iyi mi? ben vakit bulamıyorum, arada bakıyorum böyle, ama hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle, tefriciye de okuyamıyorum namazlarımı bile kaçırıyorum hep sadece evde olduğum vakitlerde kılıyorum(
yeni bebek haberi var mı, benim ovulasyon yine 18-19. gün gibi oldu sanırım ateşime göre öyle gözüküyor, belirtim falan da yok, ama bugün ağrı kesici aldım başım çok ağrıdı, bir de çalışırken radyasyon da aldım biraz dünbizde bazen hasta öncelikli davranınca kendimizi korumayı unutuyoruz, hemşirenin biri uyardı hastaya film çekilirken başında bekliyordum, kurşun önlüğünüzü doğru düzgün bağlamamışsınız hamilelik şüpheniz var mı dikkat edin varsa dedi ben de evet diyemedim, benim 2 yıldır o şüphem var dicektim aslında yanii bebek varsa da tutunur mu bilemem Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı bebkler versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?