Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah bitanem yaaa , bekliyorum sabırla cuma gününü inş. Gelmez kırmızılar:)

ben bu ay çok farklı şeyler yaşadım o nedenle arkadaşlarım da ben de umutlandık heyecanlandık, herkeste belirti olacak diye bişey yok canım belirtileri kafana takma stres yapma olacağı varsa oluyor zaten

içinizi ferah tutun bu ay patlama olcak hamiş dolcak burası inşallah... hiçbişekilde üzülmek yokkkk
bu arada sivilceler için doğal çözümlerinz varmı bakım. benm herbiyermde civilceler çıkmaya başladı. göğüslerimde çok var bugnde yüzümd fırlamay başladı. çirkinleşiyomuyum nee... ergnlkte bile civilcem olmadı bnm

iç de pataklayalım seni, sigara sağlığa zararlı içmekte yasak topicte

Doğru diyosun tam bu dönem aslında içmemem lazım ama elimde değil iyice ona sardım meraktan stresten durdurmam lazım kendimi...

Canım kısçe mi geliyo sana yoksa, kız bebek annenin tüm güzelliğini alırmış o yüzden erkek bebek doğuranlara göre daha çirkinleşirmiş anneler :))
Ne kadar doğru ne kadar batıl bilmiyorum ama baya kişiden duydum :)

Son düzenleme:

evet canım yaa benim de geçen sivilce bastı yüzümü allahtan geçti, vallaa limon suyu sürüyordum ergenken:):) bide aspirini eritip sürüyordum tıbbi olarak da bepanten iyi gelir merhemini sürebilirsin

Canım kısçe mi geliyo sana yoksa, kız bebek annenin tüm güzelliğini alırmış o yüzden erkek bebek doğuranlara göre daha çirkinleşirmiş anneler :))
Ne kadar doğru ne kadar batıl bilmiyorum ama baya kişiden duydum :)
[/QUOTE]

bende onun doğruluğundan şüphe ediyorum cn. doktor erkek gibi ama bişi demek doğru deil dedi. bugünde bikaç yerde okudum başta erkek diyipde sonra kız olan biçok insanın yazdıklarını. mrakla bekliyorum....

karnımda ki bu adet sancısı korkutuyor beni yaaaa sonu güzel olsun ne olur Allah ım

bu ne korkusu tatlım azcık rahat olurmusun lütfen. hem havalarda serinledi üşüttün demkki kendini bu sancının şiddeti ondandır. sen bugn bnce bi test al yap bizede hemnck haber ver.

bende onun doğruluğundan şüphe ediyorum cn. doktor erkek gibi ama bişi demek doğru deil dedi. bugünde bikaç yerde okudum başta erkek diyipde sonra kız olan biçok insanın yazdıklarını. mrakla bekliyorum....

bu ne korkusu tatlım azcık rahat olurmusun lütfen. hem havalarda serinledi üşüttün demkki kendini bu sancının şiddeti ondandır. sen bugn bnce bi test al yap bizede hemnck haber ver.[/QUOTE]

tamam alacağım bugün test akşam çıkar mı acaba sabah mı yapsam üfff negatif göreceğime eminim ama sırf sizin için yapacağım kızlar sözzz, evde bilgisayar yok cepten girip ancak face yazabilirim siz de topice haber verirsiniz olur mu tansele de sana da yazarım canım benim

neyse ben dış kapının dış mandalı ne desem cvp veren yok tefriciye okunuyo mu diorum cvp veren yopk neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar

neyse ben dış kapının dış mandalı ne desem cvp veren yok tefriciye okunuyo mu diorum cvp veren yopk neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar

haksever canım bana başlancak bu sefer tefriciye. ben hiç görmedim yazdığını mutlaka cvp verirdim. dış kapının mandalı yok burda lütfen kednini öyle hissetme.

kızlar nasılsınız, lugesam iyimisin bebiş büyüyormu, herkes iyi mi? ben vakit bulamıyorum, arada bakıyorum böyle, ama hepinizi çok seviyorum kalbim sizlerle, tefriciye de okuyamıyorum namazlarımı bile kaçırıyorum hep sadece evde olduğum vakitlerde kılıyorum (

yeni bebek haberi var mı, benim ovulasyon yine 18-19. gün gibi oldu sanırım ateşime göre öyle gözüküyor, belirtim falan da yok, ama bugün ağrı kesici aldım başım çok ağrıdı, bir de çalışırken radyasyon da aldım biraz dün bizde bazen hasta öncelikli davranınca kendimizi korumayı unutuyoruz, hemşirenin biri uyardı hastaya film çekilirken başında bekliyordum, kurşun önlüğünüzü doğru düzgün bağlamamışsınız hamilelik şüpheniz var mı dikkat edin varsa dedi ben de evet diyemedim, benim 2 yıldır o şüphem var dicektim aslında yanii bebek varsa da tutunur mu bilemem Allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı bebkler versin inşallah...

...........kırmızı geldi...............

.......Sağlık olsun canım üzme kendini, az kaldı bende yanına geliyorum sanırım sancım var.........

Canım iyiyiz sende iyisindir umarım, inş birşey olmaz bebek varsa da tutunmuştur annesine..
Bıraktığın gibiyiz aslında her ay acabalarla yuvarlanıp gidiyoruz,
Birgün gerçek olacak inş, kendine iyi bak..

kızlar ağlıyorum desemmm kızmayın ne olur içimden bişeyler gitti o kadar umutluydum, biliyorum herşeyin hayırlısı vakti var ama.... dün test yaptım iki tane aldım bide, negatif çıktı sabah ise kırmızıları gördüm ikinci testte çekmeceyi boyldı, çok üzgünüm şuan eşimin omuzuna yatıp ağladım teselli, etti ama ne çare o da üzgün biliyorum , çok korkuyorum olmayacak diye , kafam çok karışık

serfiik canım hayırlısı olsun hayatım çok mu geldi yaa kesin mi :44: ne bileyim ben umutluydum yaaa

haksever h.g. canım kusura bakma çoğumuz hem çalışıyoruz hem buraya yazıyoruz ya kolay olmuyor takip etmek

yokh günaydın canım

günaydın şeker iyidir sen nasılsın , bekliyoruz işte bi umutla gelse artık şu veletler de bi ohh çeksek:)
canımmm öyle valla dün teyzemle konuştum 1 aylık kızımız var :) teyzem bitmiş artık 41 yaşında bu araada teyzem hiç uyumuyormuş ne yapsam susmuyor kafayı yicem diodu :)) karında durduğu gibi ddurmuyor bu feleter dışarda ona göre:)))
benim oğlumun bebkliği çok rahat geçişti valla

canım bende seni merak ediodum hayırlısı artık aşılama falan düşünmüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…