Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayatım ağlama demiycem ama yıpratma kendini daha olmayacak diye korkmak için çok erken sabret
ayrıca sen hiç doktora gitmişmiydin hatırlamıyorum ama reglin 3. günü hormon tahlili yaptır sonra da sana göre ovulasyona yakın dönemde doktora git yumurtlamana baksınlar
inşallah herşey normal dert etme der doktorun sende daha rahat olursun için rahat eder
eğer doktora gitmişsen zaten sorun yok sallama yazdıklarımı

iysiniz inşallah serfikim sıkma canını bak benimde 1 ekim bat. ama benimde hiç umudum yok hamişlikle ilgili eşimle dün gece konuştuk artık bi kardeş lazım bak olmuyor dedim uğraşıoz uğraşıoz dedim oda bana sen gönüllü deilsin çocuk için dedi bende haklısın aslında ilk önce ayrı eve çıkıp öyle yapmayıda düşünmüyor deilim dedim :)) hayırlısı olsun dedi bende aşılamamı yaptırsak napsak ddedim hayır olmaz falan demedi aşılamayı sordu nasıl yapılıo falan die anlattım :) bakalım şu ev işini halledersek hemen aşılama yaptırıcam

neyse kızlar ben kaçtım serfik eğer doktor hiç gitmediysen mutlaka git bak serpilinde yumurtlama takibiyle oldu...üzme kendini diemiorum elinde deil biliorum ama umudunuz kesme allah elbelt seninde kucağına bi melek verir...hepinizi öpüorum kendinize iyi bakın.....

hoşgeldin güle güle hayatım

Günaydın tatlım

günaydın cnm hoşgeldin, hayırlısı olsun yeni evinde bebeğini kucağuna alırsın inşşş :)

Serfik'cim anlıyorum ne desem boş, insan sinirini atmak istiyor bi şekilde ağlamak belki bunun en iyi yolu..
Ama ileriye yönelik umutsuzluğa kapılma sakın, bu aylık bişey bu, ya olmazsa hiç tutmazsa falan gibi düşünceler çok yıpratır seni
Daha yolun çok başındayız, dün ayaküstü komşumla konuştum bizim 4. ayda tuttu fln dedi yani herkesin ilk ayda olacak diye bişey yok
Vakti zamanı var belli ki rabbim o günü bekliyor bebişlerimizi bize vermek için...

Son düzenleme:

geldi canım hiç lekelenme olmadan direkt geldi kırmızılar bitti yani bu ay

aşkım üzülme olsun yarında beyaz gelir sıkma canını bebek ne zaman geliceğini biliyor

inşallah bitanem , umarım çok bekletmez bizi

serfikcim sen yumurta takibi, aşılama falan yaptırdınmı hiç ?

yok tatlım benim 4. ayım bu inşallah onlara gerek kalmadan gelir bebeğim

doktora gittim bitanem test yapılamdı ama her şey normal dedi, 3 kere gittim son iki gidişim de birinde yumurtalama zamanımdı her şey iyi maşallah dedi, ikincisin de yumurtan çatlamak üzere çalışmalara devam dedi, bi hormon testi yaptırıyım en iyisi kafam rahat eder

canım doktora gittim bebek kararı verdim kontrol oldum sorun yok dedi doktor 1 sene olmaması normal stres yok dedi, on iki gitmemde de yumurtlama zamanıydı çatlamak üzere dedi, yukarıda da yazdım canım

doğru diyorsun yokhhh ama olmuyor işte canım üzülüyor insan Rabbimin bir bildiği var inancım kuvvetli ama üzülüyorum işteeeeeee

hayatım o zaman maşallah yumurtlamanda sorun yok bu süper bir haber canını neden sıkıyorsun ki kendini bu kadar üzme benim arkadaşlarımında 3. aydan önce tutan yok gibi benim de herşey normal olmasına rağmen 4. ayda tuttu ben de kendimi daha olmamasına hazırlamıştım hatta eşime diyordum gidelim bir doktora 1 yıl denedik olmadı diyelim aşılasınlar hatta direk tüp yapsınlar her ay beklemeyelim filan ama biliyorsun herşeyin zamanı var herşey normal bile olsa tüp bebek bile tutmayabiliyor
sen içini ferah tut, dua et herşeyin vakti var rabbim ol dediği zaman senin mucizen de hiç anlamadan gelip karıncığına koncak tatlım sen merak etme

şükret çok şanslısın neden dersen rahmi sorunlu olanlar var yumurtlaması sorunlu olanlar var sen 2-0 öndesin canım bir de bu yönden bak

doğru diyorsun canım çok şükür Rabbime şimdilik görünürde bir sorun yok nankörlük edemem , bugünü atlatayım düzelirim ben ilk günün gerginliği ve üzgünlüğü dua et ne olur çok bekletmesin meleklerimiz bizi , Rabbim hayırlısı versin ne diyim, iyi ki varsınız

günaydınnn güzellerrrr

greenmoon özledk seni hayatım nerelerdesn... kolay gelsin sana. biz hepimiz iyiyz.... sende iyi ol.

...........kırmızı geldi...............

son ağlaman olur inşallah. bidahakinede bu çoçuk uyumuyo yoruldum die ağlarsın inş.
cnm üzülmek yoktu hani. bak hayatım daha şimdiden böyle yapıyosun yıllardr bebek bekleyenler var. allah aratmasın kimseye daha çok yeni başladın çalışmalra 6 ay bile olmamış. lütfen strese sokma kendni... bu ay bukadr ümtlendik bidahaki ay glcek bebek duydu bizi merak etme.
eeee bidahaki bat ne zaman yumurtlama ne zaman hadi yeni heycana başlayalım......

inşallah en kısa zamanda gelir bebişin önce kocaman bi göbüşün olur sonra kollarını ağrıtan bi tosuncuğun

kız daha 4. aymı allah cızırtını vermeye üzme o zaman kendini ayıp olmassa daha önce ne ile korunuodun? hap ve spral için biliosun çıkarttıktan 6 ay sonra falan hamiş kalınıyor falan diolar bu arada sen bence yine doktora git tatlım belki yumoşlar yeterli seviyeye kadar büyüyemiolardır?

inşallah bitanem yazarken bile gözlerim dolu dolu, duymuş mudur bizi gelir mi bi dahaki ay belki yıldönümü hediyesi yapar annesine babasına neden olmasın dimi Rabbim çok büyük....bat 19 ekim sanırım döngüm 28 güne düştü hayırlısı bitanm dua et bizim için

ilk 3 ay hap kullandım sonra geri çekilme olarak devam ettik , canım doktora son gittiğimde yumurtan çatlamak üzere akıntın çok iyi çalış dedi çalıştık yine olmadı yumurta büyümese doktor o an farketmez miydi peki, biliyorum daha erkennnn kızmayın banaaaa

canım biraz daha pekle o zaman vakti geldimi olur. bu arada eşinde bi sorun olabilirmi?belkide öyle bişidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…