Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bebegım aglama yapma dıycem hımmm olmayacak ozaman agla tamammı bosalt ıcını dıycem sırkettesın oda olmayacak askım benım kıyamam desemde elden bısı gelmıyor ama ıcım rahat 2 gun gecsın yıne en basa donup yumurtlama takıbı yapıp heyecan ıcınde baslıyacaksın calısmalara buarada neyı ogrenmıs olduk demekkı belırtı dıe bısı yok hepsı bızım uydurdugumuz safsatalar

ayy ne güzelll... 19 ekm bnm doğum günüm. size yıldönümü hediyesi bana doğumgünü hediyesi olur.... dualarım sizlerle cnm herzaman aklımdasınız.
tanselll umudumz sensn cnm. inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız senden serpilede moral olur. başka batı yakın olan varmı? yeniden bi heycan yaratalım...

kızlar bı heyecan yaratmayın benım taslar yerıne oturdu grıp oldum bobreklerımı usutmusum sanırım bel agrısı dedıgım bobrek agrısı ısıtınca bel agrısı falam kalmadı sarı akıntıda ıntıhap tan dolayım oluyo oda bıttı kendımı ısıtınca kupkuruyum artık belkı gebeyım dıe ilacta ıcmemıstım dun butungun dayanamadım bogazımın zonklamasına gece 3te ilacta aldım nasılsa gebe deılım dıe benım umutlarda yerın dıbınde artık goguslerımde bı sıslık vs bısı kalmadı zadece bıldıgım grıbım heryerım dokuluyor

canım biraz daha pekle o zaman vakti geldimi olur. bu arada eşinde bi sorun olabilirmi?belkide öyle bişidir.

eşimde doktora gidecek sabah söyledim içim rahat etsin dedim tamam dedi, bakalım canım hayırlsı artık önümüze bakmamız lazım...

hadi bakalım canım inşallah olur da benden sana güzel bir hediye olur:)

içime atıyorum şuan eve gidip uyumak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum , bugünü atlatmam lazım bitanem, evet belirti diye bişey yok olsa ben hamile kalırdım neler yaşadım bu ay o kadar umutlanmama sebep oldu , kafamı boşlatıp önüme baacağm ve belirtilere artık takılmayacağım kesinlikle, hadi tanselim sen mutlu et beni bari

oyyy kuzum ben sana kıyamam hiç hasta mı oldun dikkat et kendine , yine de umudunu yitirme ama oldu da kırmızılar gelir bak yine birlikteyiz biz birlikte hamile kalacağız ama bu ay ki heyecanımız bitmesin tamam mı ben batı doğru hesapladı dimi tanselim 19 ekim

İnşallah ekim ayı hepimize hayırlı olur ya,
Benim bat'ım 26 sı canım bekliyorum son 4 gün, pek umudum yok ama.
Sol kasığımın sancısına uyandım bgn, yarın randevu aldım doktora gidicem bakalım başka bişey çıkmasın da..

Belirtilere bende takılmıyorum artık hepsi psikolojik yanıltıyoruz kendimizi,
Mesela batıma 4 gün fln var hiç belirti yok regl ile ilgili göğüslerim fln şişerdi onlarda tık yok bi şu sancı işte o da üşüttüm heralde
ameliyattan snra bu gaz olayı zaten hemen üşütünce sancı yapıyo..
Durmak yok yola devam canım, 2012 ye girmeden bu işi başaracağız ben hissediyorum :))
Tansel'cim evet bari sen yüzümüzü güldür, ne zmndı batın?

Dün dayanamadım predictor aldım, evde duruyor
inş doğru bi zamanda kullanıp çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbim :))

oy bıtanem beraber guldurelım ıns bat mı aynıyım 26 engec 27 olmam lazım

Dün dayanamadım predictor aldım, evde duruyor
inş doğru bi zamanda kullanıp çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbim :))

omarkanın fıyatı nasıl cnm ben rast gele ıstıyorum her eczanede farklı satıyor evde var bıtane ama gunum gecmeden yapmıycam

İyice kafayı mı yedim nedir dün gece rüyamda beta hcg yaptırıoomuşum 900 çıkıyomuşş bi zıplıyorum sormayın,
gündüz niyetine hayır olsun :))

Son düzenleme:

evet bebegım dogru hesaplamıssın aynı bu duzenle gıdersen 19 ekım cıkıyor tatlım buarada bu ates olayı nasıl dustumu guvenıyosan ben de adetle baslıcam orcmeye

omarkanın fıyatı nasıl cnm ben rast gele ıstıyorum her eczanede farklı satıyor evde var bıtane ama gunum gecmeden yapmıycam

25 tl miş canım çok pahalı ya kıydım aldım dayanamadım..inş işe yarar yüzümü güldürür bari yoksa kafalarına atıcam :)

kızlar soguk algınlıgı ıcın ılac ıcıyorum ama hamıleysemkı deılım artık emınım ıcıme doguyor bosuna bogaz agrısını cekmek ıstemıyorum napayım ıceyımmı

25 tl miş canım çok pahalı ya kıydım aldım dayanamadım..inş işe yarar yüzümü güldürür bari yoksa kafalarına atıcam :)

vavvv hakkaten saglammıs yahu tebı kan testıyle es deger olcak burda polıkınıkte 20 tly ben beta yaptırıyorum abooo ben veremezdım heee gıder kan yaptırırdım kesın

evet bebegım dogru hesaplamıssın aynı bu duzenle gıdersen 19 ekım cıkıyor tatlım buarada bu ates olayı nasıl dustumu guvenıyosan ben de adetle baslıcam orcmeye

ateşim üç gündür sabit ilk deneme olduğu için bir daha ki aya göre karşılaştıracağım inş hamile kalırım da gerek kalmaz...
son adette adetin 3. günü ölçmeye başladım düşüktü şimdi ölçmeye devam ediyorum bakalım düşecek mi ama yumurtam çatlamış
14.gün, adetime göre ve ateşim o gün düşmüş sen ölç canım adetin ilk günü başla ben takip ederim . yaa benim çatlama zamanı eğer çatladıysa hiç sancım ve akıntım olmadı acaba çatlamıyor mu canım yaaaa o da kafama takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…