Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hecen ay ınanılmaz tam yumurtlama akıntım vardı bu ay kesın tutar dedım tutma benımde bu ay hıc yumurtladıgımı hıssetmedım akıntım bıle olmadı ben testlerımı yaptırdım ama bısı cıkmamıstı bızdemı sorun var anlamadım bakalım beklıycem bu yıl sonuna kadar aralıkta baktım olmadı hem 6 ay gecmıs olur tutcam admın kolunda dogru hastaneye

kızlar soguk algınlıgı ıcın ılac ıcıyorum ama hamıleysemkı deılım artık emınım ıcıme doguyor bosuna bogaz agrısını cekmek ıstemıyorum napayım ıceyımmı

canım hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar zarar vermezmiş ama için rahat etsin diye şöyle söyleyeim temmuzda ağır girip oldum ateşli doktor antibiyotik verdi içmedim doktoruma mesaj attım bu ilaçları verdi yumurtlama zamanım dedim bana benical iç dedi gerçi ben onu da içmedim ama hamile kalamadım :) gerçi senin yumurtlaman geçti ama hafif ilaçlar iç istersen bide ıhlamur ada çayı falan kat karıştır iç canım

canım yaa bu hormon testi illa adetin üçüncü günü mü yapılması gerek , haftasonuna geliyor da benim bide kendi doktoruma mı gitmem lazım yoksa normal kan vermem yeterli mi , bende eşimi göndereceğim doktora sabah dedim tamam dedi:)

dogru dıyosun cnm gece ıctım ama kesın ıcmeseydım acıllık olurdum ınadınada gece bastırıyorya uyuya bılmek ıcın ıctım ama ıcmıycem ıcıme sınmıyor ıhtımalı bıle varken acı cekmek zor gelmıyor bıde gebe oldugumu bılsem kesın hasta olunca ılac ıcemıyorum dıe mutlu olurum

bak sımdı bebegım dr kac zamandır olmuyor dıycek 4 ay dersen cokta tınlamaz ya 6 ayı gectı de sende esınde benımde 2.gun dedı dr pzr denk geldı 3 gun gıttım soyledımde tmm sorun yok dedı normal kan alıyorlar yıne baska dr gıtmen yeterlı bugun adetmın 3 gunu hormun yaptırcam de hemen test yazıyorlar zaten bılıyosun esınde urolojıye gıtcek

vavvv hakkaten saglammıs yahu tebı kan testıyle es deger olcak burda polıkınıkte 20 tly ben beta yaptırıyorum abooo ben veremezdım heee gıder kan yaptırırdım kesın

Sorma benimde salaklığıma denk geldi :)
Ama kan testinden daha çok ürküyorum yanılma payı yok ya, az daha umutlu kalayım istedim :))

Benide adetimin 3. günü çağırmıştı doktorum canım,
Tenselin dediği gibi koldan kan alıp bakıyolar zaten sen başka yerde detaylı bi şekilde yaptır,
Kendi doktoruna yorumlatırsın..

Sorma benimde salaklığıma denk geldi :)
Ama kan testinden daha çok ürküyorum yanılma payı yok ya, az daha umutlu kalayım istedim :))

cnm tabı buda bı gorus acısı cnm soylemıısndır ama nekadardır bebek ıstıyorsun hıc gebe kaldım yanı bebek kaybettınmı hıc yoksa sende serfıkım gıbı yenı arıyanlardanmısın

cnm tabı buda bı gorus acısı cnm soylemıısndır ama nekadardır bebek ıstıyorsun hıc gebe kaldım yanı bebek kaybettınmı hıc yoksa sende serfıkım gıbı yenı arıyanlardanmısın

Canım temmuzda bıraktık korunmayı, ağustosa bekliyodum işte apandist ameliyatı oldum yokmuş gebelik allahtan :)
Doktor 2-3 ay korun dedi ama dayanamadım bu ay yine bıraktım korunmayı 2. deneme yani
Daha önce hiç gebeliğim de olmadı..

Son düzenleme:

inşallah bitanem yaa hamişsindir de ilaçta içmedim hssettim bebeğimi dersin ama bitkisel tedavi uygula kendine mutlaka:)

pazartesi gitsem geç olur dimi canım, özele gitmem lazım yoksa yalan söyleyeceğim yani

inşallah bitanem yaa hamişsindir de ilaçta içmedim hssettim bebeğimi dersin ama bitkisel tedavi uygula kendine mutlaka:)

pazartesi gitsem geç olur dimi canım, özele gitmem lazım yoksa yalan söyleyeceğim yani

ttm yapma pztsı 5 oluyor bence sen yarın gıt 2.gunun olsun cunkı ya 2 yada 3te cagırıyorlar ozelemı gıtcen sen bılırsın hepsı aynı ıslemı yaPIYOr ama yarın gıt mutlaka evet bana kalsa gıtme bekle 6 ayı atlat esınde sende derım hemen nıe bı sorun dıyosun bence bı sorun yok bende oyle dedım 9 ay sonra kendılıgımden gebe kaldım cunkı artık gebelık fıkrını cıkarmıstım aklımdan he gıt bı kontrol ol ıstersen ama 6 aya kadar dr bısı yapmıyor oyuzden yalan soyle dedım

aslında ben de pek kurcalamak istemiyorum bitanem daha var diyorum bilmiyorum ki karar vermem lazım bakarım ruh halime göre o zaman , benim kırmızı yokoldu yine kahverengi geliyor geçen ay ki gibi sökülemiyorum hemen tık yok ama sabah kırmızı vardı bariz olsa da bitse ben de kurtulsam

serfikk canım üzme kendini ne olur daha çok az olmuş tatlım
4 ay bile değil eminim ki 1 2 aya kalmaz hamile kalıcaksan dedi dersin üzülme ne olur

kızlar bu arada ben yanlış hesaplımışım benm reglden tarihim dünmüş yani ben 3 gün geçdi diyodum ya değilmiş bugün 1 gün geçmiş daha yeni
kan testimde 229 çıktı doktor çok iyi haftaya gel keseyi görürüz dedi

serpilcim arkadaşlarında dediği gibi ya 2. gün ya da 3. gün yapıyolar hormon tahlillerini. ama kendini böle hemn sorunmu var moduna sokma lütfen. düzenli regl oluyosun herhngi bir sorunun yok. bnce doktora gitmekdense 2 ay dha bekle sonrasında git. doktor insanı daha çok yıpratıyor bnce. 1 sene sonunda bunu öğrendm ben. bebeğimi görmek istemesem gitmem doktora hee... öğğ geldi bana...

arkadaşlar merhaba

son adet tarihimden bu güne tam 5 hafta 2 oldu eczaneden aldığım test pozitif aile hekimliğimde pozitif ama hcg 120 küsürlü bir rakamdı dün tekrar doktora gittim 2 gğnde 247ye çıkmış.doktor oranın düşük diyor 2 gün sonra tekrar gidicem sizce nasıl bu oranlar?

cnmm hayırlıı olsun değerde yükselmiş... bebeişimn sağlıklı gelmek için gün sayıyor inşallah sımsıkı yapışır sana bu mutluluğu doya doya yaşar sonundada yavrucuğunu alırsın kucağına. ayyy bnde 20 temmuzda yaşadım bu heycanı ne güzel bişi. allahımmm tüm arkadaşlarımaa nasip etsın.

inş kuzum yaa bebeğim bize yıldönümü hediye olarak gelsin bir dahaki ay babasına süpriz yapalım ama artık hiç kafama takmayacağım belirtiye son ağzımı açmayacağım artık sonra çok üzülüyorum.....

ne güzel tam adet gününde öğrendin o zamn bebeğinle de ilk bakışmanızı haftaya yaşayacaksın ne heyecan vardır sen de şimdi öpersin bizim için uzaktan teyzelerinden selam sçylersin

gitmeyeyim en iyisi doktora daha erken , adetlerimde sorun yok geçen ay hariç bekleyelim bakalım ama eşimi göndereceğim ona kararlıyım ben de doktora gitmekten nefret ediyorum hasta olsam da zar zor giderim gebereceğim hastalıktan öylee yani:)

canım ne zaman başlanacak duaya ben okuyamayacağım malesef malum durumdan ona göre okunanları toplarım yardımcı olurum canım

cnm hayırlı olsun demekkı tam adet trıhınden bırgun once ogrenmıssın masallah bak sımdı ben senden gaz aldım normalde salı adet olmam lazım ama bende pzt yapıcam belkı benımde senın gıbı guzel olur herseyım beta cok ıyı cıkmıs masllah tatlım sana demekkı bu sefer bebgın saglıklı

tatlım merhaba degerın cok guzel yukselmıs neden korkuyorsunkı benım adetımden 5 gun gecmıstı 96 cıkmıstı dusuk normalde 300 lerde olması gerekıyor dedı zaten bebegım cok yavas gelıstıgı ıcın 9 haftada kurtaj oldum adetınden kac gun sonra beta degerlerın bu senın

Ozaman sen gününden 2-3 gün önce öğrenmişsin canım ya, ne güzel normalde çıkmıyo ya kolay kolay idrar testlerinde :)

Lugesma'cım katılıyorum sana..Doktorlar çok yıpratıyor hiç şimdiden bu strese girmeye gerek yok,
ama genel bir durum kontrolü yapmak istersen tabiki baktır, ama yalan söyleyipte farklı müdahalelere girme canım,
Bende korunmayı bıraktığımız ay gidip tüm tahlillerimi yaptırdım ondan sonra bıraktım korunmayı, bir problem varsa o anda müdahale edebiliyolar,
O nedenle gebe kalmadan bir görünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…