- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.441
kızlar soguk algınlıgı ıcın ılac ıcıyorum ama hamıleysemkı deılım artık emınım ıcıme doguyor bosuna bogaz agrısını cekmek ıstemıyorum napayım ıceyımmı
hecen ay ınanılmaz tam yumurtlama akıntım vardı bu ay kesın tutar dedım tutma benımde bu ay hıc yumurtladıgımı hıssetmedım akıntım bıle olmadı ben testlerımı yaptırdım ama bısı cıkmamıstı bızdemı sorun var anlamadım bakalım beklıycem bu yıl sonuna kadar aralıkta baktım olmadı hem 6 ay gecmıs olur tutcam admın kolunda dogru hastaneye
canım hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar zarar vermezmiş ama için rahat etsin diye şöyle söyleyeim temmuzda ağır girip oldum ateşli doktor antibiyotik verdi içmedim doktoruma mesaj attım bu ilaçları verdi yumurtlama zamanım dedim bana benical iç dedi gerçi ben onu da içmedim ama hamile kalamadım :) gerçi senin yumurtlaman geçti ama hafif ilaçlar iç istersen bide ıhlamur ada çayı falan kat karıştır iç canım
canım yaa bu hormon testi illa adetin üçüncü günü mü yapılması gerek , haftasonuna geliyor da benim bide kendi doktoruma mı gitmem lazım yoksa normal kan vermem yeterli mi , bende eşimi göndereceğim doktora sabah dedim tamam dedi:)
vavvv hakkaten saglammıs yahu tebı kan testıyle es deger olcak burda polıkınıkte 20 tly ben beta yaptırıyorum abooo ben veremezdım heee gıder kan yaptırırdım kesın
canım yaa bu hormon testi illa adetin üçüncü günü mü yapılması gerek , haftasonuna geliyor da benim bide kendi doktoruma mı gitmem lazım yoksa normal kan vermem yeterli mi , bende eşimi göndereceğim doktora sabah dedim tamam dedi:)
bak sımdı bebegım dr kac zamandır olmuyor dıycek 4 ay dersen cokta tınlamaz ya 6 ayı gectı de sende esınde benımde 2.gun dedı dr pzr denk geldı 3 gun gıttım soyledımde tmm sorun yok dedı normal kan alıyorlar yıne baska dr gıtmen yeterlı bugun adetmın 3 gunu hormun yaptırcam de hemen test yazıyorlar zaten bılıyosun esınde urolojıye gıtcek
Sorma benimde salaklığıma denk geldi :)
Ama kan testinden daha çok ürküyorum yanılma payı yok ya, az daha umutlu kalayım istedim :))
cnm tabı buda bı gorus acısı cnm soylemıısndır ama nekadardır bebek ıstıyorsun hıc gebe kaldım yanı bebek kaybettınmı hıc yoksa sende serfıkım gıbı yenı arıyanlardanmısın
dogru dıyosun cnm gece ıctım ama kesın ıcmeseydım acıllık olurdum ınadınada gece bastırıyorya uyuya bılmek ıcın ıctım ama ıcmıycem ıcıme sınmıyor ıhtımalı bıle varken acı cekmek zor gelmıyor bıde gebe oldugumu bılsem kesın hasta olunca ılac ıcemıyorum dıe mutlu olurum
bak sımdı bebegım dr kac zamandır olmuyor dıycek 4 ay dersen cokta tınlamaz ya 6 ayı gectı de sende esınde benımde 2.gun dedı dr pzr denk geldı 3 gun gıttım soyledımde tmm sorun yok dedı normal kan alıyorlar yıne baska dr gıtmen yeterlı bugun adetmın 3 gunu hormun yaptırcam de hemen test yazıyorlar zaten bılıyosun esınde urolojıye gıtcek
inşallah bitanem yaa hamişsindir de ilaçta içmedim hssettim bebeğimi dersin ama bitkisel tedavi uygula kendine mutlaka:)
pazartesi gitsem geç olur dimi canım, özele gitmem lazım yoksa yalan söyleyeceğim yani
ttm yapma pztsı 5 oluyor bence sen yarın gıt 2.gunun olsun cunkı ya 2 yada 3te cagırıyorlar ozelemı gıtcen sen bılırsın hepsı aynı ıslemı yaPIYOr ama yarın gıt mutlaka evet bana kalsa gıtme bekle 6 ayı atlat esınde sende derım hemen nıe bı sorun dıyosun bence bı sorun yok bende oyle dedım 9 ay sonra kendılıgımden gebe kaldım cunkı artık gebelık fıkrını cıkarmıstım aklımdan he gıt bı kontrol ol ıstersen ama 6 aya kadar dr bısı yapmıyor oyuzden yalan soyle dedım
serfikk canım üzme kendini ne olur daha çok az olmuş tatlım
4 ay bile değil eminim ki 1 2 aya kalmaz hamile kalıcaksan dedi dersin üzülme ne olur
kızlar bu arada ben yanlış hesaplımışım benm reglden tarihim dünmüş yani ben 3 gün geçdi diyodum ya değilmiş bugün 1 gün geçmiş daha yeni
kan testimde 229 çıktı doktor çok iyi haftaya gel keseyi görürüz dedi
4 ay bile değil eminim ki 1 2 aya kalmaz hamile kalıcaksan dedi dersin üzülme ne olur
kızlar bu arada ben yanlış hesaplımışım benm reglden tarihim dünmüş yani ben 3 gün geçdi diyodum ya değilmiş bugün 1 gün geçmiş daha yeni
serpilcim arkadaşlarında dediği gibi ya 2. gün ya da 3. gün yapıyolar hormon tahlillerini. ama kendini böle hemn sorunmu var moduna sokma lütfen. düzenli regl oluyosun herhngi bir sorunun yok. bnce doktora gitmekdense 2 ay dha bekle sonrasında git. doktor insanı daha çok yıpratıyor bnce. 1 sene sonunda bunu öğrendm ben. bebeğimi görmek istemesem gitmem doktora hee... öğğ geldi bana...
arkadaşlar merhaba
son adet tarihimden bu güne tam 5 hafta 2 oldu eczaneden aldığım test pozitif aile hekimliğimde pozitif ama hcg 120 küsürlü bir rakamdı dün tekrar doktora gittim 2 gğnde 247ye çıkmış.doktor oranın düşük diyor 2 gün sonra tekrar gidicem sizce nasıl bu oranlar?
serpilcim arkadaşlarında dediği gibi ya 2. gün ya da 3. gün yapıyolar hormon tahlillerini. ama kendini böle hemn sorunmu var moduna sokma lütfen. düzenli regl oluyosun herhngi bir sorunun yok. bnce doktora gitmekdense 2 ay dha bekle sonrasında git. doktor insanı daha çok yıpratıyor bnce. 1 sene sonunda bunu öğrendm ben. bebeğimi görmek istemesem gitmem doktora hee... öğğ geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?