Benim düğün müziklerimmmm :)

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Giriş için: Amelie Soundtrack ya da Nicolas Jorelle - Valse (2. yazdığımda müzik çok çabuk inişe geçtiği için bilemiyorum. Bana göre mükemmel bir seçim ama diğer davetlilere sönük gelebilir diye emin değilim pek ama müzik muhteşem. Tam bi masal gelini gibi hissettireceğine eminim.)

İlk dans: Rafet Elroman - Ömrümün Sahibi. Bana tatlı geliyor bu şarkı :) (nikahtan sonra çalarsa eğer umarım abes kaçmaz :) )

Pasta kesim anı için düşünmedim ama eğer gerekirse ve Nicolas Jorelli - Valse' yi burada çaldırmak istiyorum. .

Benden bu konuda bu kadar kızlar :)

Girişi için sözsüz ve masalsı giriş arayanlar ilk iki şarkıyı bi dinlesinler derim. Özellikle Nicolas Jorelli. Çok bilindik ama ihtişamlı. Göz yaşartıp, tüyleri diken diken edecek bir giriş :KK39:

Son düzenleme:
diğerlerini bilemiyicem ama bencede nicolas jorelli harika bir seçim olur ve analttığınız kadar birşey ki ben bu müziğe bayılıyorum ve ablamın düğününde benim israrımla çalındı bile.önce gelin ve damat içeri girdiğinde çalınsın diye düşündük ama malesef olmadı o yüzden pasta kesiminde yer verdik bu müziğe.hala düğün cd"de o kısmı izledikce sanki bu müziği ben bestelemişim gibi kendimle gurur duyuyorum.iyiki karşıma çıktı ve yaptım.kesinlikle herkes bu müziği düğünde çalmalı.:)

diğerlerini bilemiyicem ama bencede nicolas jorelli harika bir seçim olur ve analttığınız kadar birşey ki ben bu müziğe bayılıyorum ve ablamın düğününde benim israrımla çalındı bile.önce gelin ve damat içeri girdiğinde çalınsın diye düşündük ama malesef olmadı o yüzden pasta kesiminde yer verdik bu müziğe.hala düğün cd"de o kısmı izledikce sanki bu müziği ben bestelemişim gibi kendimle gurur duyuyorum.iyiki karşıma çıktı ve yaptım.kesinlikle herkes bu müziği düğünde çalmalı.:)

Gerçekten süper bi şarkı. Ben de bayılıyorum.

Kızlar sanki pasta kesiminde Rather Be şarkısı güzel olur hem de sözleri anlamlı. İlk giriş gerçekten valse parçası çok hoş olur:KK24::KK24:

Son düzenleme:
Kandırrrrdımm nazlı yari sonunda çılgın sözlerle :) ben pastayı bununla kestim giriş parçam Zuhal olcay pervaneler

giriş ve dans zuhal olcay pervanelerdi çünkü eşim dans etmeyi sevmiyordu :))) şarkının ortasına girene kadar sahneye yürüyüp zaman kazanmak mantıklı olmuştu :)

X