benim gbi olan var mı

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
Mrb arkadaslar cocuk istiyorum
bu ay adete yakın özellikle Sol kasıgım ağrıyordu.pıt pıt atıyordu yatamıyordum üstüne. Yine idrara cıkarken sondamla da agrı oluyor tıkanmış gbi.neyse bardağa test yaptım ıdrar bulanık ve altında dumanlı goruntu gbi sis vardı Sanki içinde peçete erimiş...adetten ıkı gn once peçeteye azıcık damla kan geldı. Dvm gelmedi.şimdi hasta oldum kanama normal.adetten once ve şimdi sabahları bişey yok.ama aksama dogru acayip sag kasıktan baslayıp sag boşluk ve arka belime dogru sancım var.sanki tekme atıyorlar gbi..üşüttüm desem akıntı ve idrarda koku yok.ıdrar genelde gayet normal.taş vs yok uc ay once ultrason grmıstım.sımdı korkuyorum kotu bişey cıkar mı diye

Evde adetten once test yaptım bebek cikmadi ağrım olunca dr gittim hamıleysem belli olmazmış...eee sımdı adet oldum bitsin ki dr gideyim.okuyan arkadaslara sorum su...üşüttüm desem daima agrımaz mı aksama dogru başlıyor gece 3e kadar ne yatabılıyprum oturamıyorum ozellikle sag bölgem belimle bir olmus uyutmuyor hersey sag bölgemde sık sık ıdrar yapıyorum

Back