- 11 Eylül 2024
- 122
- 143
- 23
- Konu Sahibi colcicegi_1
Arkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilmiyorum. Okulda ogretmislerdi oradan hangi namaz kac rekat, rekatlarda neler okunur onlari hatirliyorum ama tamamen teorik.Arkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü
Benim ailem seküler. Namaz, dua, kuran hiçbir şey bilmezler. Ama hiçbir zaman keşke küçükken öğretselerdi demedim. Kendi başıma araştırıp öğrenmek hoşuma giderdi. Çünkü bana dini öğretmemeleri onlarin karariydi ve ailemin kararina hep saygı duydum. Namaz kılmayı dua etmeyi internetten araştırarak öğrendim.Arkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü
Benim ailem seküler. Namaz, dua, kuran hiçbir şey bilmezler. Ama hiçbir zaman keşke küçükken öğretselerdi demedim. Kendi başıma araştırıp öğrenmek hoşuma giderdi. Çünkü bana dini öğretmemeleri onlarin karariydi ve ailemin kararina hep saygı duydum. Namaz kılmayı dua etmeyi internetten araştırarak öğrendim.
Öğrenemiyorsanız, bir şeyleri öğrenmek demek ki sizin için kolay süreç değil. Kendine zaman ver. Ve hissederek öğren.
Kağıttan bakarak oku, zamanla Allah ile arandaki sevgi muhabbeti arttıkça öğrenmeye daha da heves edeceksin
Turkiye de Okul kitaplarında ders olarak işlenildigini düşününce etnik köken yada ailenin dini tercihi dışında bilinmemesi garip geldi banaArkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü
Arkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü