- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.501
Onun gibi yapamıyorlar ama kimse. Bunlar çok yapmacıkmüge işi gerçekten çivisi çıktııı her gelene aaaa bile demiyorum şaşırmıyorumda
bütün milletten herşey bekleniyor artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun gibi yapamıyorlar ama kimse. Bunlar çok yapmacıkmüge işi gerçekten çivisi çıktııı her gelene aaaa bile demiyorum şaşırmıyorumda
bütün milletten herşey bekleniyor artık
Minnosprenses
BlueBerry4268
Cookiie @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee
MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @zorunlunick @N u r @madammor @Migim @Lavinia_84 @mavikelebek34 @pina @Yasnaz @Emma3
bugün nasılsınızzz güzellikleriimmmmm![]()
Eğleniyor muyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????
ben yaptumm kahvaltuuuu tabii senin göbek atmaya dötün yetmezz demiii kınalara düğünlere attun püüüüKahvaltı hazırlıcaamm![]()
belkide reyting uğruna nebiliyim izlemiyorum artık eskisi gibii :/Onun gibi yapamıyorlar ama kimse. Bunlar çok yapmacık
Olabilir kuzum bende izlicek birşey yok modemi kapatmış akşam kalkıp açnak zor geldiğinden tv izliyorumbelkide reyting uğruna nebiliyim izlemiyorum artık eskisi gibii :/
hahahahahah bugünn üşenme günüüüOlabilir kuzum bende izlicek birşey yok modemi kapatmış akşam kalkıp açnak zor geldiğinden tv izliyorum![]()
Ama birsürü işim var sabah adam sabır çeke çeke gittihahahahahah bugünn üşenme günüüü![]()
Ayyy bayilacam şurada anlatırken darlandum valla Rabbim arkadaşına sabır versinYokyok adamın işi kız bide Adam çok titiz çok kötü
Birtane duzeni bozulmiycak
Bizde birgün o günlerden geçeceğiz ama ne zaman nasipse artıkBide bana sor
Ev iş çocuk nelerle uğraşıyorum ben![]()
Erken kalkan erken yol alır bi atasozuyle bağlayalım o zamanÇok geç uyuyor yaalıştırmmam lazım benim gibi erken uyuyup uyansın
Su içmediğindende baş ağrın olur![]()
Minnosprenses
BlueBerry4268
MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @zorunlunick @N u r @madammor @Migim @Lavinia_84 @mavikelebek34 @pina @Yasnaz @Emma3
hahahahaha benimde başıma dün gömlek geldii aklımada gelmedi ütülemekk sabahta o uyandığında uyandım uykulu uykulu gömlek ütülediimmAma birsürü işim var sabah adam sabır çeke çeke gittine giycekse ya yıkanmamış ya ütülenmemiş çıktı
onları halledeyim bugün
hehhhh onun gibii acayıp rahatsız edici allah sabır versinAyyy bayilacam şurada anlatırken darlandum valla Rabbim arkadaşına sabır versinBenimde bi tanıdığım var öyle misal menemen yaparken biberin cekirdekleri olmayacak
![]()
Bizde birgün o günlerden geçeceğiz ama ne zaman nasipse artık![]()
Erken kalkan erken yol alır bi atasozuyle bağlayalım o zaman![]()
Egleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzźzzzzzźźzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kop kop kop
Ayyy bayilacam şurada anlatırken darlandum valla Rabbim arkadaşına sabır versinBenimde bi tanıdığım var öyle misal menemen yaparken biberin cekirdekleri olmayacak
Bizde birgün o günlerden geçeceğiz ama ne zaman nasipse artık
Erken kalkan erken yol alır bi atasozuyle bağlayalım o zaman
Egleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzźzzzzzźźzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kop kop kop
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın nurcumGünaydın
Günaydın perimGünaydınnn![]()
Günaydın canımgünaydın canım
Minnosprenses
BlueBerry4268
Everett göbek atmamız da tamamlandığında göre Akşama ne yapiyon joumhehhhh onun gibii acayıp rahatsız edici allah sabır versin
oohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydunn nurcumm nasılsın bugün :)Günaydın
ooohhhhh bekliyoreeeGünaydın canım
Günaydın nurcum
Günaydın perim
Günaydın canım
Evdeyim şimdi kahvemi yapıcam ohhh misss
bak haleee bugün rahatım ama bakk dünden yemeğim kaldı kocişeEverett göbek atmamız da tamamlandığında göre Akşama ne yapiyon joum![]()
Tamam canımooohhhhh bekliyoreee![]()
Bereket gömlek sadece düğünlerde özel günlerde giyeriz. Kışın çok güzel kıyafetler hiç ütü istemiyor ama o tişörtlerhahahahaha benimde başıma dün gömlek geldii aklımada gelmedi ütülemekk sabahta o uyandığında uyandım uykulu uykulu gömlek ütülediimm![]()
![]()
Nasılsınn prensesimGünaydın canım
Günaydın nurcum
Günaydın perim
Günaydın canım
Evdeyim şimdi kahvemi yapıcam ohhh misss