- 28 Haziran 2011
- 63.697
- 159.902
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.141
Hele hele yasoooOy sana kurbanseni hep seviyorum zaten kirazlım benim
Aaa akluma gelmişken o fıstuk ezmeyi yedinmi begendinmi fiskobirliğiÜstüne tahin pekmez döker yirim
Yedim kuzum bitti ama çok sevmedim çünkü şekeri çok yoğunduAaa akluma gelmişken o fıstuk ezmeyi yedinmi begendinmi fiskobirliği
Haaaa fustuk demek oyle şekerli olsa çok bende yiyemem ama funduk öyle gelmey bağaaYedim kuzum bitti ama çok sevmedim çünkü şekeri çok yoğundubir ara canım isterse torkuyu denemeyi düşünüyorum
Işte ben fındık sevmiyorum yavrucum, gold markada büyük ihtimal fazla kimyasal var ki tadı güzel geliyoHaaaa fustuk demek oyle şekerli olsa çok bende yiyemem ama funduk öyle gelmey bağaa
Bak olabirrr oyüzden fiskobirlik iyidirr şekerde fustuğun şekeriIşte ben fındık sevmiyorum yavrucum, gold markada büyük ihtimal fazla kimyasal var ki tadı güzel geliyo
Şeker seven ben bana bile fazla geldi beybimBak olabirrr oyüzden fiskobirlik iyidirr şekerde fustuğun şekeri
O fustuğun şekerii özell sosyooo kızdurma beniiiŞeker seven ben bana bile fazla geldi beybim
Taam ya sustum bir iki üç tıpO fustuğun şekerii özell sosyooo kızdurma beniii
Seni seviyorumm beybiiimmmmTaam ya sustum bir iki üç tıp
Ya anlatım şeklin çok tatlıProfilimde bir cacık yokki36 yaşında evli bir halleyim
İstanbul semalarında oksijen almaktayım işi bıraktım şu ara evde toto büyütüyorumanne olmak için çabalayan mahsum köylüyüm sevilmeyi severim
Iyi gecelerrrrr aşkuuuummmmm
Ben neyum hehh beni hiç aramamuşsun bugün küsüm sanaa ben boylemi ediyomYa anlatım şeklin çok tatlı
Iyi geceler morcugum
Profilimde bir cacık yokki36 yaşında evli bir halleyim
İstanbul semalarında oksijen almaktayım işi bıraktım şu ara evde toto büyütüyorumanne olmak için çabalayan mahsum köylüyüm sevilmeyi severim
Ben kendime yapacaktim, şimdi görür kokar canı ister diye ona da yapiverdim, yoksa ohooo durumlari biliyorsunBenimki bir laf etti ,yok sana kahve dedim, zukkumlanamadi.. şükretsin seninki bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?