- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.081
Vallahaa bana 1 hafta yemek yapmak dusuyor zaten diger 1 haftası da kahvaltıevet canım elço ben evlenince aynı gün aynı yemek yapalım ne dersin ama ep değil 1 haffta
SENİNKİ VARDIYALI TABİVallahaa bana 1 hafta yemek yapmak dusuyor zaten diger 1 haftası da kahvaltı
Ayy çok güzell oluurrr
güzel anne nasılsınnn
Tamam bende yapıcam artık güzel olurdur ben pek seçmem yemek zatengüzel oldu biiz yedik ofiste perşembe günü beğendim ben
İnşallah bitanemHree
Heee super o zaman insallahh iyi cikacajj
Yok yok kuzumm diyorum sabahları güzel fotograflarla günaydın diyim kızlaraNerdeee o gunlerHayat artık çok pahali bitanem
Sagol kurabiyemayy kız canım bunu yazarken kurabiye çekti
Sagol meleğimOlur icerim bol bol
Ahahahahbende gercek sandim vallahi
Mınnoş gelinimMerhaba canım sagol
Sizler gibi
Yo kuzum ikimizede yiyorum istemeyerekte olsa azda olsa yiyorÇok faydalı tabide iyi bari kendine yapıyorsun
Dün bende bir tanıdıkla kahvelerimizi karıştırmışım orta şekerliydi onunki o bana gelmiş. Ayy Zor içtim şerbet gibi. Oda bana diyor çok acı buuuvalla öyle seviyor genelde ona 3 küo atıyordum ona ama az geliyo 6 küp denincd bende kaldım
Ayy nefis olması şuan mutlu etti bende ilk yicem kesin beğenirimoffff nefis o nefisss
Eşim sevmiyor
Bende hep öyle yapıyordum. Şimdi diyetisyenim et ve sebze birlikte yiceksin dedi. Aklıma o şekilde geldi denemiş olurumbende soğanı, domatesi, limonu bol yapıyorum etliden daha güzel oluyor ama etli de yerim yani.
ilerde kocişim yemezse ben yerim onun yerine de yine yaparım
taınca haber verTamam bende yapıcam artık güzel olurdur ben pek seçmem yemek zaten
Zorlama eniştemiiYo kuzum ikimizede yiyorum istemeyerekte olsa azda olsa yiyor
Sabırsızlıklaaaa bekliyoreeeeeeSENİNKİ VARDIYALI TABİyapalım o halde elço
CanımmmmmmSabırsızlıklaaaa bekliyoreeeeee
Al bendende okadarr kocam seçerrTamam bende yapıcam artık güzel olurdur ben pek seçmem yemek zaten
KarnıyarıkGene basladı bu hafta yemek yapma stresii aksama ne yapcamm
Yağda kizardiginda sevmiyorum benOoohhhhh 2 tabak büyük çıksın mucver vallaha hepsini yerim o derecede cok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?