- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.101
Ah çok acı
Kuafore gitmeye korkuyorum yaValla bilmiyorum ne yapılacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic
Minnoşum yapıyorum ama kıynalı yapıyorum ya kıyma varmış dolapta baya oldu çözdüreli o bozulmasın diye onla yaptım pişiyor şimditaınca haber ver
Seçince çok Zor yaa. Bazıları bir anşatıyor hiçbirşey yemiyolar. Çok zor öyleAl bendende okadarr kocam seçerr
Bende kızartmadan seviyoum fırında birkaç kez yaptım ziyan oldu yemedik hiç: ama şimdi kızartmadan yasakYağda kizardiginda sevmiyorum ben
Midem kalkıyor .
Fırında seviyorum
Buldum yemek askoooKarnıyarık
Aaaa niye öylekiii ama fırınada yapıo yemistim oda cokguzel oluyor daha hafif oluyorYağda kizardiginda sevmiyorum ben
Midem kalkıyor .
Fırında seviyorum
Susss bakiimmm
Ne yapıyorsun bebimBuldum yemek askooo
Neden kiAh çok acı
Kıymalı bamya yemegi denk geliyor işyerime o zaman yiyorm çok sevdimAyy nefis olması şuan mutlu etti bende ilk yicem kesin beğenirimgenel olarak erkekler pek sevmiyor heralde benimkide sevmiyor
Allah seni ayrı bir kahve yapmak zor oluyor yaDün bende bir tanıdıkla kahvelerimizi karıştırmışım orta şekerliydi onunki o bana gelmiş. Ayy Zor içtim şerbet gibi. Oda bana diyor çok acı buuu
Bezelye yemegi kuzum bulgur pilavi yaptim bileNe yapıyorsun bebim
Bakalım bende severim diye umuyorumKıymalı bamya yemegi denk geliyor işyerime o zaman yiyorm çok sevdim
Ay evet karışıyorAllah seni ayrı bir kahve yapmak zor oluyor ya
Bende bulgur pilavı yaptımBezelye yemegi kuzum bulgur pilavi yaptim bile
Şekersiz kahve tatlı lokum iyi oluyo şekerli kahve bide lokumAy evet karışıyorbirde bana lokumda yesene diyorlar nasıl yiyimm orta şekerli kahve ile
Bende hiç içemiyorum mesela çay ve kahveden şekeri kestiğimden beri 3ü 1 arada sütlü köpüllü vs o kahveleride içemiyorumŞekersiz kahve tatlı lokum iyi oluyo şekerli kahve bide lokumTuhaf oluyor şeker komasına girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?