- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.980
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.121
Ohhhh afiyetle ye canımMinnoşum yapıyorum ama kıynalı yapıyorum ya kıyma varmış dolapta baya oldu çözdüreli o bozulmasın diye onla yaptım pişiyor şimdi
Sağolasın canımOhhhh afiyetle ye canım
O nasıl tatlıSıcak sıcak haşka tatlısı olsayfı yerdik
Halka tatlı bilir misin vardı bence istanbuldsO nasıl tatlı
Hee evet halka olarak biliyorum onuHalka tatlı bilir misin vardı bence istanbulds
Biraz nane koyuyomusun hic çok yakışıyor tavsiye ederim kuzummBende bulgur pilavı yaptım
Ben cappucino içerimBende hiç içemiyorum mesela çay ve kahveden şekeri kestiğimden beri 3ü 1 arada sütlü köpüllü vs o kahveleride içemiyorum
Neden ki
biraz hafifledi canım sabah ilaç içtim şuanlık iyiyim çok şükür.
Yağlı şeyler yiyemiyorum.Aaaa niye öylekiii ama fırınada yapıo yemistim oda cokguzel oluyor daha hafif oluyor
Ne pişirmeye karar evrdin.Buldum yemek askooo
Kim onlarbiraz hafifledi canım sabah ilaç içtim şuanlık iyiyim çok şükür.
Buralardayım aslında ama bırakmıyorlar peşimi sürekli bir şey soruyorlar
Firindaki halini neden yemediniz canım sevmediniz mi ? Tutmadı mı yadaBende kızartmadan seviyoum fırında birkaç kez yaptım ziyan oldu yemedik hiç: ama şimdi kızartmadan yasak
Yaaaaaa patlıcan kızartması var bida zaten mahvediyo ya beniii cok nadir yaparım onuNe pişirmeye karar evrdin.
Bende karnıyarık yapayım dedim kolumu yaktım yağ sıçradı, şerefsiz yağ
ayyy şöyle bol sebzeli bak canım çektiBende bulgur pilavı yaptım
Ooo dokunuyo hepten senii o zaman hiç kilo almazsınız yaa böyleeYağlı şeyler yiyemiyorum.
Hep yemeklerde de bı yemek kaşığı yağ kullanırım.
Karnıyarık yapsam yağını epey bı alırım havluyla filan
Hayvansal yağ tüketmiş oluyorum galiba çok.Ooo dokunuyo hepten senii o zaman hiç kilo almazsınız yaa böylee
sütlü tatlı hariç hepsini severimHee evet halka olarak biliyorum onu
kim soruyor canım,benimde baş ağrım başladıbiraz hafifledi canım sabah ilaç içtim şuanlık iyiyim çok şükür.
Buralardayım aslında ama bırakmıyorlar peşimi sürekli bir şey soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?