- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.161
Aa sütlac direk süt kokulu zaten ondan da yiyemezsin hem pirincten huylanıyormuşsunSen her türlü severain yani ya süt kpkusu gelemsin yerim ama sütlaç yiyemem o pirinçlerin ağzıma gelememsi lazım huylanıyoeum
Hee aşamalı yemek uğraştırıcı oluyor dediğin gibi zorunlumYazık kız
Yok kizdirmadi aslında
Sadece karnıyarıkla uğraşmak ağrıma gitti
B2n hiç yemedim güzel mi oHangisindennn
Sütlü baklava mi yesek
Evet yiyemiyorum içine limon kabuğu yada portakalda rendeledim ama gwliyor işteAa sütlac direk süt kokulu zaten ondan da yiyemezsin hem pirincten huylanıyormuşsun
Daha önce tiksinme falanmı oldu birşeyden canım yoksa hepmi öyleEvet yiyemiyorum içine limon kabuğu yada portakalda rendeledim ama gwliyor işte
Ben kendimi bildim bileli asla süt içmem asla ama sütlacı yersem de çıkarırım ayıp olmasın diye ısrarla yedirmek isterler zorla yedirirler o zmanda çıkarıyorumDaha önce tiksinme falanmı oldu birşeyden canım yoksa hepmi öyle
Hee aşamalı yemek uğraştırıcı oluyor dediğin gibi zorunlumben birde çok uğraştırıcı ama 5 dkda yenilip biten yemeklerden hoşlanmıyorum günümün yarısını onu yapmakla geçirmişim 5 dkda bitniş
Normal baklavadan daha güzel canım bencce, biraz hafif tatlı seviyorum diye belki .B2n hiç yemedim güzel mi o
Ben künefeyi dondurma ile yiyorım harika oluyor dene canımNormal baklavadan daha güzel canım bencce, biraz hafif tatlı seviyorum diye belki .
Kunefeyi de çok severim ama yanında hafifletecek bişey ararım süt, çay gibi
Ay evet gerçektenBen künefeyi dondurma ile yiyorım harika oluyor dene canım
Ahahah ay çok haklı amaayeğenim bu konuda şey demişti .
Ekmekle yeyin de çabuk bitmesin o kadar uğraştım
o zaman hiç zorlama kendini ayıp olmasın diye de düşünme hassasiyetinin olduğunu söyle anlarlarBen kendimi bildim bileli asla süt içmem asla ama sütlacı yersem de çıkarırım ayıp olmasın diye ısrarla yedirmek isterler zorla yedirirler o zmanda çıkarıyorum
Evet canım çok güzel olurAy evet gerçektensde dondurmayla dimi
Bazen yaşlı teyzeler o kadar zorluyor ki mavişo zaman hiç zorlama kendini ayıp olmasın diye de düşünme hassasiyetinin olduğunu söyle anlarlar
Yakın zamanda bı yiyeyim künefe , epey zaman geçti yemedimEvet canım çok güzel olur
ayy bizde mi öyle olucaz acabaBazen yaşlı teyzeler o kadar zorluyor ki maviş
Hiç yapamamHem çalışan
Hem ev kadını
Hemde çocuk bakmak 4x4 lük olmak çok zor
Ye canım ye bende baya oldu yemeyeli 3 ay kadar falanYakın zamanda bı yiyeyim künefe , epey zaman geçti yemedimbelki yıl oldu
Umarım olmayızayy bizde mi öyle olucaz acaba
Heryere koşturuyorsun canımPazardan çıktım eve gidiyorum yorgunum valla
Vallah 4×4 lük olmaya çalışma elindne gelenş yap canımHem çalışan
Hem ev kadını
Hemde çocuk bakmak 4x4 lük olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?