- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.221
Kocama sordumda baktı oyle birsey yok dedi de sen nasılsın simdi ikinciye oldun bide ya ben agır gecirirsem diye korkuyorum ilki beni zaten carptiKocam dediama sen cokta inanma öyle duydum dedi oda kesinliğini bilmiyo canm bi arastır dedim işte.
Ulen yerim seniii kalbini beeeeeeeeeeeeeeeeValla ben hiç müsait olamıyorum yoksa hep kalbimdesin unutmadım
Valla gecirebilirsin canm ilki agır olduysa oda olabilir. Bende şimdilik bişey yok yarına olmazsa tabi.Kocama sordumda baktı oyle birsey yok dedi de sen nasılsın simdi ikinciye oldun bide ya ben agır gecirirsem diye korkuyorum ilki beni zaten carpti
Mecbur gidemicem arkadaşım da alıncak bana ama yapcak birşey yok uzaktan benim de elimden bukadar geliyoValla gecirebilirsin canm ilki agır olduysa oda olabilir. Bende şimdilik bişey yok yarına olmazsa tabi.
E yani canım yapacak bişeyin yok. Düğün cumartesimi qMecbur gidemicem arkadaşım da alıncak bana ama yapcak birşey yok uzaktan benim de elimden bukadar geliyo
EvettyaaE yani canım yapacak bişeyin yok. Düğün cumartesimi q
Tamam cumartesi sabah asını ol yola çık düğünden sonra da dön Hemen ilk günden yan etki yapmaz ertesi gün başlar zatenEvettyaa
Dimi bende oyle dedim ya kocama diyorum hemen başlamazz hiç belli olmaz diyo yavas yavas gidersin dedisabah 9 bucuğa aldım randevu olup hemen otigara gecicemTamam cumartesi sabah asını ol yola çık düğünden sonra da dön Hemen ilk günden yan etki yapmaz ertesi gün başlar zaten
Evet canım öyle yap aynı gün yan etkisi olması çok zor yani Hiç duymadım. Düğünde çok durmazsın hemen yola çıkarsın tekrarDimi bende oyle dedim ya kocama diyorum hemen başlamazz hiç belli olmaz diyo yavas yavas gidersin dedisabah 9 bucuğa aldım randevu olup hemen otigara gecicem
Aynen genelde ertesi gün çıkıyor etkileriTamam cumartesi sabah asını ol yola çık düğünden sonra da dön Hemen ilk günden yan etki yapmaz ertesi gün başlar zaten
Yani ben öyle biliyorum çevremde ağır geçirenlerde hep ertesi gün olduAynen genelde ertesi gün çıkıyor etkileri
Bende de öyle biliyorum aşı olur olmaz etki edeni duymadım o ilk yarım saat dışındaYani ben öyle biliyorum çevremde ağır geçirenlerde hep ertesi gün oldu
Evet guzuum ya ne yesem yaniyo bende hamilelikte basladi bu sora devam ediyor hep. Ya gec saatte biseyde yemiyorum ama yinede yaniyoAyu bendede var o neyesek yanıyo midem heleki baharat hastasıyım ben genede vazgeçemiyorumm
İnsanlarla hiç ugraşmıyorum hiç kendi işimi yapıyorumSeviyorsundur insanlarla uğraşmayı, çalışma hayatini ve bebeği
Ben sevmem üçünü de
Kantaron yağım var canim kendimiz yapiyoruz icerim tabi faydasi olur insallahFaydası olur da istersen önce her sabah bir çay kaşığı kantaron yağı tüket, ilaç başlamaktansa
Bitkisel tedavi tercihimiz
O gidiyordu onceden benim eve gitmem aktarmalıydı bari kendim gideyim dedim.Bende severim çalışmahı ama kendimi parçalamam mesela eşin gitsin pazara
Yok kız daha var 34 gün varMinnosprenses evlendin mi kaç gün var daha
İyi bakalım canımO gidiyordu onceden benim eve gitmem aktarmalıydı bari kendim gideyim dedim.
Zaten her pazartesi pazara ugrayıp eve gidiyordum şimdi alışverişimi yapıp gidiyorum hiç oyalanmadan 1 saatte hallediyorum
BebemKocama sordumda baktı oyle birsey yok dedi de sen nasılsın simdi ikinciye oldun bide ya ben agır gecirirsem diye korkuyorum ilki beni zaten carpti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?