- 28 Haziran 2011
- 63.678
- 159.872
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.281
Kıskancunu operumm sen iste hemenn yanancuklarını pompohlarummKıskanırım
Nasulsun bitanemm
Çok şükür bitanem iyiyim sen nasılsın, nasıl oldun acabasiNasulsun bitanemm
Iyiimm yaa çok sükürr atlattım ya inanılmazzÇok şükür bitanem iyiyim sen nasılsın, nasıl oldun acabasi
Oy maşallah kuzuma çok şükürIyiimm yaa çok sükürr atlattım ya inanılmazz
Burdayım canım...eşime yamaklik yapıyorum.Yaaaaaa çok özlemişimmmmmm bidaha gitme bakk noluurrrrrr nasıl geç gördüm seni telim sarjdaydı tüh gittinmi uyumaya
Her şey yolundaİyi geceler canımnasılsın
Benide gör bi tanemOyyyyyy iyi geceler çiçeem, hoşgeldinantalyaya taşınmışsın gözün aydın, hayırlı olur inş
Yaaa olurmu öyle şeyyy hepte seni arıyordum ablam çok özledim senii çok yarın daha iyi uzun uzun konusuruzzBurdayım canım...eşime yamaklik yapıyorum.Sen nasılsın geçmiş mesajları hala okuyamadim ...cevapsız olarak düşünme en kısa zamanda bakacağım inşallah.
Inşaallahh cümlemize hayatımmOy maşallah kuzuma çok şükürdaim olsun inş bi tanem
Mışıl mışıl güzel rüyalar gör inşallah. Allah rahatlık versin. Artık beraberiz.Yaaa olurmu öyle şeyyy hepte seni arıyordum ablam çok özledim senii çok yarın daha iyi uzun uzun konusuruzz
YuuppiiiiiMışıl mışıl güzel rüyalar gör inşallah. Allah rahatlık versin. Artık beraberiz.
Ahan da gördümOyyyyyy iyi geceler çiçeem, hoşgeldinantalyaya taşınmışsın gözün aydın, hayırlı olur inş
Herşey gönlünce olsun inş gül goncamAhan da gördümçok teşekkür ederim. çiçegim diyen dilini yerim senin. Evet Antalyadayim artık. Çıktı çıkacak derken geldik çok şükür. kendi evime taşındım ya her tarafına çivi çakasim var.
Çok teşekkür ederim canımHerşey gönlünce olsun inş gül goncamyeni mekan sana huzur mutluluj getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?