Evet evet valla bende artık bıraktım diyor arada hiç yapmıyorsun diye. Dedim misafir gelirse nasiplenirsin. Gelmediğü zaman canın isterse hazır al
Katmerin tarifini bana da ver
Birdaha eline yaz beni hep baktığında adımı gör unutma

Reactions: Jou
hahaha evettt misafir gelirse başkaaa yaparız tabiii kiii
veririmm kuzumm hatta akşamdan hamurunu hazırla katmer gibi tereyağları katla koy
sabaha iyice aç tavaya ısıt bak nasıl kolaylık geliyor hemde daha güzel oluyor sana bikere atmıştım
hatırlıyomusun
aslaaaaaaa unutma vallaahaaa

Aaa evet hatırlamıştım onuu
Sademi yapmıştın kuzum onu patatesli falan olurmu acaba

Aaa evet hatırlamıştım onuu
Sademi yapmıştın kuzum onu patatesli falan olurmu acaba
olurrrr olurrrr onu koyup üstüne katlarsan da olurrr kaşarda olurrr
benimkide sade çok aramaz ama ogün bi deneme etmiştimm bikeresine patates edeceğumm
dondurucuyada atabilirsin pişirdikten sonra soğudu zaman bigün çıakrır ısıtır yersiniz öylede çok ettim
nekadar kolaymış dicen bi gün yapıp sabaha açınca çok yorulmuyosun ama tabi zahmetlii

benden küçüğü yok bide galübaaaa
aaaa mavom benden küçükk
BlueBerry4268 guzuummm nerdesin hiç gelmedin
Kv gildeyim kışlıklar vs. Onlarla uğraşıyoruruz eve de yorgun argın geliyorum yatıyorum bide evde eşim gelecek yemek hazırlanacak ev toplanacak..... Hiç. Giremiyorum malesef bitanem joum
Oynayacak Bir lazım buna

Bir haftasonu yapayım bunu

Kv gildeyim kışlıklar vs. Onlarla uğraşıyoruruz eve de yorgun argın geliyorum yatıyorum bide evde eşim gelecek yemek hazırlanacak ev toplanacak..... Hiç. Giremiyorum malesef bitanem joum
oyyy kuzuuummmmm Allahh kolaylık versin canım benimm
Oynayacak Bir lazım buna
hahahah halini çok iyi anlıyorum canım benim olsun sen eksik olma
bir iki totondan kıvır tamamm

Hadi kahve içemiyoruz çayda içemeyelim. Soğusun buz gibi olsun Bir yudumcuğu çok görsün bebeler

Hadi kahve içemiyoruz çayda içemeyelim. Soğusun buz gibi olsun Bir yudumcuğu çok görsün bebeler
Eki Görüntüle 2920702
aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağızzz açukkk uykulu bebük gördümm allahımmm
ağzını şaplatasım celduuu offff kuzumm yaaa pohhluuuuu seniiii
allah uzun ömürler versiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyyy kuzuuummmmm Allahh kolaylık versin canım benimm

hahahah halini çok iyi anlıyorum canım benim olsun sen eksik olma
bir iki totondan kıvır tamamm
Sağolasın canım benim Hadi kıvıralım azcık bakalım
oohhhhhhh şifa olsun benim kuzuma 2ci dimii geçicekk yarına hiçbirşeyim kalmıcakkk
Aynen ikinciydi bebekim şüküt olduk bitti

oohh şifa olsun kuzum benim bende atlattım çok şükür bitti yaa amanınn
Bununla geçmiş olsun canım Bugün aşıdanmıdır bilmem komşular garajda tüplü sacda yufka yapıyorlar yanında da börek felan geçerken karpuzu görmedim ama asansöre binince birden burnuma karpuzun kokusu grldi sanki aşermişim gibi nasıl istedi canım neyseki geçerken verdiler buyur ettiler de yani uzun latin kısası té 2. Kattan nasıl aldım o katpuz kokusunu

oyyyy oluyor öyle aslındaa kızz banda bianda değişik bi koku
umutlandırmak istemem ama belki vardır bişiycüklerrr amaaann hepimizde böyle bianda canımız birşey ister zaten
aşı dan değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…