- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.001
Çok dua edşyorum bide mide bulantısı oldu sabahoyyyy oluyor öyle aslındaa kızz banda bianda değişik bi koku
umutlandırmak istemem ama belki vardır bişiycüklerrr amaaann hepimizde böyle bianda canımız birşey ister zaten
aşı dan değil o
yaa mide bulantısı aşıdan olabilir kuzumm ama genede bebeği kafandan attt tamammıı ben öyle ediyorumÇok dua edşyorum bide mide bulantısı oldu sabahinşallah öyledir
Elhan Minnosprenses @ASSOSyal coconatt bebeklinick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
mavikelebek34 @Migim BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
neşelii güzel kalpli olan ablamm nasılsınnn
Tatlim nirdesin sen
Merhaba bitanemneşelii güzel kalpli olan ablamm nasılsınnn
Yaaaa yürüyüşüne kuyban hele kuzummmMerhaba bitanem
Bugün dersim yok evdeyim totoş dinlendirmece , az bir epilasyon , yemek takılıyorum evde kendi kendime. Güneş iyice batsın yürüme planım var. İnşallah vazgeçmem. Sen naptın kuzum
Ayyy bu şarkıyı çok iyi hatırlıyorum Ahahah bir gülme geldi nedenseElhan Minnosprenses @ASSOSyal coconatt bebeklinick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
mavikelebek34 @Migim BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayyyyyyyyyydddddddddddeeeeeeeeeeeeeee
Hedefim 60 canım ondan yürüyorum....ben de sana datli diline kuybanYaaaa yürüyüşüne kuyban hele kuzummm
miss gibi derin hava all
kız bunu yapmıştım ben çalışmadığım zaman ama adını yağ yakıcı tarif mi ne diye hatırlıyorumBak bu tariften yapıyorumm ve dün ben baska topikte paylaşmıştım bunu çok övdüler bunu heryerde çıkıyordu karşıma
Eki Görüntüle 2920536
Buda bardağummmmm bakalım ben 1hafta içicem işe yarıyormu yaramazsa hic affetmem bırakırım
Eki Görüntüle 2920537
hiçbir şey olmadı canımmavikelebek34 dün neler oldu ?
Yani tepkini koydun muhiçbir şey olmadı canım
bugün senin etiketlerini hiç görmüyorum ben neden acaba bildirimler karışmış galibaElhan Minnosprenses @ASSOSyal coconatt bebeklinick @MssPARE @Yasnaz @madammor @Simurgp
unutanlar unutmasıyla kaldı akşam foto da paylaştım çok güzel, bundan sonra bana neyse onlara da oYani tepkini koydun mu
Helal olsun olması gerektiği gibiunutanlar unutmasıyla kaldı akşam foto da paylaştım çok güzel, bundan sonra bana neyse onlara da o
çok üzdün beni yaaabugün senin etiketlerini hiç görmüyorum ben neden acaba bildirimler karışmış galiba
yok kızz dukan çayı diyolarmış buna hahahaha hem ödem atıyormuş dkız bunu yapmıştım ben çalışmadığım zaman ama adını yağ yakıcı tarif mi ne diye hatırlıyorum
içememiştim tabi orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?