- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.021
aynen gerçekten böyle şeylere takılmam aslında ama bir değil iki değil yani geç bile kaldımHelal olsun olması gerektiği gibi
Keşke bunlar olmasaydi da kirilmasaydik tabi ama, napalim ' hayat dersimizi ' aldık sayalim
bende üzüldüm nasıl görmedim diyeçok üzdün beni yaaa
benim bir arkadaşım yapmıştı 3 kilo vermişti.yok kızz dukan çayı diyolarmış buna hahahaha hem ödem atıyormuş d
benim ödemim çok pazar günü tartılacam bakalum
Ben takılırım valla, ben düşünüyorsam o da düşünecekaynen gerçekten böyle şeylere takılmam aslında ama bir değil iki değil yani geç bile kaldım
aaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuzbenim bir arkadaşım yapmıştı 3 kilo vermişti.
bende ödem var mı yok mu bilmiyorum koyverdim iyice
uyuzzzzzbende üzüldüm nasıl görmedim diye
hatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttımaaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuz
abovvvvv sana böyle şeyler iyi değilllhatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttım
Bizim buradaki parka benziyor.
Hayır izmir degilBizim buradaki parka benziyor.
Emin misin İzmir'den olmadığına
O da mor kaydıraklımor kaydirak sadece bizim burada olabilir çünkü
Anı yaşadım şimdiBununla geçmiş olsun canımBugün aşıdanmıdır bilmem komşular garajda tüplü sacda yufka yapıyorlar yanında da börek felan geçerken karpuzu görmedim ama asansöre binince birden burnuma karpuzun kokusu grldi sanki aşermişim gibi nasıl istedi canım neyseki geçerken verdiler buyur ettiler de yani uzun latin kısası té 2. Kattan nasıl aldım o katpuz kokusunu
Güzelse oralar biz de gelek heBir aleme daldım abla ruhsal alem
Yok abla Allah etmesinGüzelse oralar biz de gelek he
sen niye benle konuşmiyinn hehh oynayak dedik etiket ettim sen heehhhh konuş heleeeYok abla Allah etmesin
Kuzum eşimi hastaneye götürdük bugün onunla ilgilendim oturuyorum öyle yani yoğundum biraz@Yasnaz nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiç sesin soluğun çıkmadı bugün bide bana kızıyoreeee beni hiç sormadun diyeee
ahaa çok geçmiş olsun nolduuuKuzum eşimi hastaneye götürdük bugün onunla ilgilendim oturuyorum öyle yani yoğundum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?