benim bir arkadaşım yapmıştı 3 kilo vermişti.
bende ödem var mı yok mu bilmiyorum koyverdim iyice
aaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuz

aaaa kaç hafta yaptı ben bir hafta yapıyorum eğerr gerçektende işe yaradıysa devam edicem 15 günlükmüş bu ve 5 gün ara veriyormuşuz tekrar başlıyormuşuz
hatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttım

hatırlamıyorum canım bende ondan duyup yapıyım dedim annem kızdı sen içemezsin dedi ya içerim ne var bunda dedim sonrası malum müsait sessiz zamanda lavaboya boşalttım
abovvvvv sana böyle şeyler iyi değilll demekkii daha kullanma bareee ben bi deneyem bakalım neler olacağukkk

Anı yaşadım şimdi

@Yasnaz nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiç sesin soluğun çıkmadı bugün bide bana kızıyoreeee beni hiç sormadun diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…