- 12 Mart 2019
- 16.025
- 35.518
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.041
Ya bizde bilmiyoruz canım karnında bi bölgede agrı varmış 1 haftadır gittik özele kan idrar ultrason istedi yarında onları yaptırıcaz bakalım ne çıkıcakahaa çok geçmiş olsun nolduuu
allahh korusun birşey çıkmasındaa belki üşüttü hiçbelli olmazz ama 1 haftadır diyorsan umarım ciddi birşey yokturYa bizde bilmiyoruz canım karnında bi bölgede agrı varmış 1 haftadır gittik özele kan idrar ultrason istedi yarında onları yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak
Kasik fıtığı mi acabaYa bizde bilmiyoruz canım karnında bi bölgede agrı varmış 1 haftadır gittik özele kan idrar ultrason istedi yarında onları yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak
Bilmiyorm kı canım dahiliye ye gittik doktor mideden şüphelendım demiş. Ultrason ve kana göre endeskopi yaparız demişKasik fıtığı mi acaba
İnşallah canım sanmıyorum ciddi bişey olduğunu yaallahh korusun birşey çıkmasındaa belki üşüttü hiçbelli olmazz ama 1 haftadır diyorsan umarım ciddi birşey yoktur
Allah safi esmasiyla sifalandirsin insallahBilmiyorm kı canım dahiliye ye gittik doktor mideden şüphelendım demiş. Ultrason ve kana göre endeskopi yaparız demiş
yokturr yaaaİnşallah canım sanmıyorum ciddi bişey olduğunu ya
Amin canım Allah razı olsunAllah safi esmasiyla sifalandirsin insallah
Bende öyle düşünüyorum görücez bakalım yarınyokturr yaaa
inşallahhh güzel sonuçlar alasınızzzzzBende öyle düşünüyorum görücez bakalım yarın
Amin canım Allah razı olsun
Ben iyim yani benlik bi durum yokKyfin nasıl peki
Sağol bebegim inşallahinşallahhh güzel sonuçlar alasınızzzzz
Hemen çıkıyorsun oradan ait olmadığımız yerde işimiz yok.Yok abla Allah etmesin
Çok geçmiş olsun canım. Güzel haberler alırsınız inşallah.Ya bizde bilmiyoruz canım karnında bi bölgede agrı varmış 1 haftadır gittik özele kan idrar ultrason istedi yarında onları yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. Afiyet olmuştur inşallah.Dün gece içiptr atamadığım kahvemle Günaydın herkeseEki Görüntüle 2920988
Oldu abla teşekkür ederimGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. Afiyet olmuştur inşallah.
Evet kuzum...dersim 10' da bugün.... ben de kahvemi yaptım, radyoyu açtım mesajları okuyordum. İyiyim sen de iyi misin? Şafak az kaldı seninle beraber heyecanlıyım ben deOldu abla teşekkür ederimGünaydın nasılsın okula mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?