- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.980
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.061
iyiyim ablacım çok şükür ,iyi yapmışsın sabah kahvesi mükemmel olurEvet kuzum...dersim 10' da bugün.... ben de kahvemi yaptım, radyoyu açtım mesajları okuyordum. İyiyim sen de iyi misin? Şafak az kaldı seninle beraber heyecanlıyım ben de
15 dakikada geçer on beş gün...iyiyim ablacım çok şükür ,iyi yapmışsın sabah kahvesi mükemmel olurevet son 15 gün kaldı
Amin ablacım inşallah15 dakikada geçer on beş gün...bekarlik günlerin sağlıklı, mutlu geçsin canım.
Sağolasın ablaÇok geçmiş olsun canım. Güzel haberler alırsınız inşallah.
İmmmmmm dün geceDün gece içiptr atamadığım kahvemle Günaydın herkeseEki Görüntüle 2920988
dayımlar var dedim ya elçooooooooooooooooİmmmmmm dün gece
Hayırdır kimle meşguldun hanımefendii
Afiyet olsunn pampaaaaaaaaaaa
Hayırlı işşleeeerrrrr
günaydınnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmRöraaaayyyyydddddddduuuuuunnnnnnnnnn
Seniii kıtırrr kıtırrr yaparrrr yerummmmmdayımlar var dedim ya elçoooooooooooooooo
Kuzuşummmmmm ballu kuymaakkkkkgünaydınnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canımRöraaaayyyyydddddddduuuuuunnnnnnnnnn
Ablasınin güzeli her şey gönlünce olsun inşallah.Sağolasın abla
Bebükk nasılsınnngünaydın canım
yerim sen biliyorsun değil miSeniii kıtırrr kıtırrr yaparrrr yerummmmm
Kuzuşummmmmm ballu kuymaakkkkk
bişey kalmamış canım son hafta zaten koşuşturmayla geçer sayma bile onuiyiyim ablacım çok şükür ,iyi yapmışsın sabah kahvesi mükemmel olurevet son 15 gün kaldı
Biliyorummmmmmm sadece beni yiyeceğini biliyorruummmm biliyorrdduuummmmyerim sen biliyorsun değil mi
iyiyim tatlım sen nasılsınBebükk nasılsınnn
son 15 gün sonra sana bakmaz bileBiliyorummmmmmm sadece beni yiyeceğini biliyorruummmm biliyorrdduuummmm
evet canım sonlara geldikbişey kalmamış canım son hafta zaten koşuşturmayla geçer sayma bile onu
Bende iyiyim. Çok şükürr çay demliyorum şuaniyiyim tatlım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?