- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.201
Valla bende çok üzülüyorum erkek kardeşim nakil istedi konyada n buraya aksaraya inşallah yarın belli olacak bi şekilde ikna edebilirsem kardeşimle kalmayı düşünüyorumKedin depresyona girmez inşallah...verecek olmana çok üzüldüm ikiniz için de... kayınvalideye gidecek olmana da ayrı...başka çözüm olaydı keşke
İnşallahValla bende çok üzülüyorum erkek kardeşim nakil istedi konyada n buraya aksaraya inşallah yarın belli olacak bi şekilde ikna edebilirsem kardeşimle kalmayı düşünüyorum
Kurabiyemm döv beni acaip dövülesim varrrAaa kim giriyor depresyona döverim bak
benim giresim varyaAaa kim giriyor depresyona döverim bak
Bunlar sana geliyor o zamanKurabiyemm döv beni acaip dövülesim varrr
Yo yoo sakınn girme. Hiç güzel bir yer değil. Öğğ keka kekabenim giresim varya
Ohhh ne iyi geldi vallaBunlar sana geliyor o zaman
Yo yoo sakınn girme. Hiç güzel bir yer değil. Öğğ keka keka
bir bakıp çıksam olmaz mıBunlar sana geliyor o zaman
Yo yoo sakınn girme. Hiç güzel bir yer değil. Öğğ keka keka
Oje sürdükten sonra üzerine şeffaf oje sür uzun süre kullanırsın canımTemizlik sonrası son durum bu
misss gibi günaş canımdışarıda çok güzel yağmur var kızlar sizin oralarda durum ne
Ohhh içim açıldı kuzum, iyiki varsınBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
PlutonMerkez mavikelebek34 özellikle sizeee
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
Elhan Minnosprenses Cookiie coconatt Madammor BlueBerry4268 D u t ASSOSyal bebeklinick MssPARE Catlak-kurabiye Morrmeneksee @Yasnaz Simurgp Lavinia_98 Wilma11 i p e k clara
Eki Görüntüle 2921236
afiyet olsunnnnnnnn canım benimmmm bende yapayım kendime bir tane geliyorumBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
Elhan Minnosprenses Cookiie coconatt Madammor BlueBerry4268 D u t ASSOSyal bebeklinick MssPARE Catlak-kurabiye Morrmeneksee @Yasnaz Simurgp Lavinia_98 Wilma11 i p e k clara
Eki Görüntüle 2921236
Oooh oohh manzara şahane kahve bahaneBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2921236
gellll beraberr olsuuuunnnnnnnnn aşkooooooooooooOhhh içim açıldı kuzum, iyiki varsıncansın
bebüküümmmmmmmmafiyet olsunnnnnnnn canım benimmmm bende yapayım kendime bir tane geliyorum
senin olsun manzaraa guzzzummmmmOooh oohh manzara şahane kahve bahane
Bunalımın âlâsına girdim bu seferBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2921236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?