- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.221
afiyet olsun canım ellerine sağlıkBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
PlutonMerkez mavikelebek34 özellikle sizeee
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @coconatt Madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 Wilma11 @N u r clara
Eki Görüntüle 2921236
baaaaaaaakkk emmoşş vallahaa pıçağıı dayarım sağa heeeeeeeeeeeeeeBunalımın âlâsına girdim bu sefer
Kendimi atmazsam gocayı atasım var nörek.
Hayırlı olsun canim, Allah kavustursun.Aynen kedilerimi de vermedim daha kimseye geçen bi aile ikisinede talip oldu baya aradılar felan da vazgeçemedim gidene kadar bende kalacaklar
Eşim gidecek fransaya inşallahbende kv gile .
Teşşekkür ederim canım sizlerin güzelliği ve enerjisi diyelim
Sağol canımbende iyiyim şükür
Bugün pek bi işim yok oğluşumla (kedim)oturuyoruz
Sağol joum Hepsini size topladım bebekimbende seni yaradana kurban olayım
beraber içehh kuzummmafiyet olsun canım ellerine sağlık
Afiyet olsun kuzucuk yine çok güzel gifler olmussBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @coconatt Madammor @Mavera4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @zorunlunick MssPARE Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 Wilma11 @N u r clara
Eki Görüntüle 2921236
teşekkürr ederimm pareemmmmAfiyet olsun kuzucuk yine çok güzel gifler olmuss
Seni isteremmmmsenin olsun manzaraa guzzzummmmm
huhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvSeni isteremmmmManzara burdada var
arada değişiklik iyidirr beee minnoşummm benimde bittii paketlileri hiç sevmiyorum normal gold nescafem vardıı bittii ama alacağummmKaç gündür alışkanlık oldu bu saatte nescafe içiyorum Eki Görüntüle 2921241
teşekkür ederim jommmmm severim ama bununda basen yaptığını öğrendiğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ☺arada değişiklik iyidirr beee minnoşummm benimde bittii paketlileri hiç sevmiyorum normal gold nescafem vardıı bittii ama alacağummm
afiyett baaaaaaalllllllllllllllll şekeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr olllllllllssssssssunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gerçekten yapıyormu yaaa bence alakası yok ama kuzummteşekkür ederim jommmmm severim ama bununda basen yaptığını öğrendiğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ☺
Ohhh ne iyi geldi vallaşöle omuzlarıma doğru vur
Hahah vallabir bakıp çıksam olmaz mı
Oyy Allah'ımm bu nasıl enerji bu nasıl güzel manzara. Teşekkürler beybisiBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2921236
kendimizi böyle kandıralım kuzum afiyet olsungerçekten yapıyormu yaaa bence alakası yok ama kuzumm
benim bi samimi arkadaşımda en çok bunu tüketir türk kahve yerine hep sütlü sütlü
ama hiç basen olmadıı yok yani hiçbaseni zaten zapzayıfff
bizim vücut yapıyla alakalıı o ben çok içmezdimm bekarken evlenince başladım
gene aynıyım zaten vardı basenim hiçbirzaman gitmez
inşallahhh anlamışlardırrrr çatlağummmmHahah vallaJou bıçak savaşını başlatmış aman diyim kaçın depresyon falan tanımaz o bıçaklar gelir bulur sizi
kuzummOyy Allah'ımm bu nasıl enerji bu nasıl güzel manzara. Teşekkürler beybisi
yarasınn koççummaaaaaaaaaaaaaaakendimizi böyle kandıralım kuzum afiyet olsun
akrebim benyarasınn koççummaaaaaaaaaaaaaaa
basen gitmiyor canım istediğini yap heryer gidiyor o gitmiyor çünkü genetikgerçekten yapıyormu yaaa bence alakası yok ama kuzumm
benim bi samimi arkadaşımda en çok bunu tüketir türk kahve yerine hep sütlü sütlü
ama hiç basen olmadıı yok yani hiçbaseni zaten zapzayıfff
bizim vücut yapıyla alakalıı o ben çok içmezdimm bekarken evlenince başladım
gene aynıyım zaten vardı basenim hiçbirzaman gitmez
O ne güzel bir pıçak sallamaaa hayran kaldım rozelim.kesip biçtin şimdi yorgunluk kahvesi demiBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2921236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?