- 8 Kasım 2019
- 20.817
- 36.865
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #34.801
Kıyamaz daha dur hele dahaKesin kesinkv de çok uzak bir yerde değil neyse ki
aslında ben
Minnosprenses e diyorum bırak kendi ütüsünü kendi yapsın diye de kıyamıyor hanım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamaz daha dur hele dahaKesin kesinkv de çok uzak bir yerde değil neyse ki
aslında ben
Minnosprenses e diyorum bırak kendi ütüsünü kendi yapsın diye de kıyamıyor hanım
![]()
Afiyet olsunYok içtim ben![]()
Yada keşke kırışık giyinmek moda olsaKeşke ütü icat edilmeseyfibenimki pimpirikli ya
Sağol canımAfiyet olsun![]()
Püüü kaçırdık neyse sonra içeriz beraberYok içtim ben![]()
Ay keşke bunuda biz mi moda yapsakYada keşke kırışık giyinmek moda olsa![]()
Lan kimse bişey demedi sizden başka dedim bunlar beni miklemediPüüü kaçırdık neyse sonra içeriz beraber
Ay keşke bunuda biz mi moda yapsak![]()
Hahah beleş yemek var dediler geldikSağol ya vallah sende yazmasaydın miklemediler beni dedim![]()
Bende öyleyimHahah beleş yemek var dediler geldikkız bugün yatağa yorgana yapıştım resmen ya hava da bulanık tüm enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
![]()
He canım he kesin yola gidiyor diye kıyamıyonGel dutum yapayım hemen
Yol gidip g2lmese kıymam da kurabiyem adam sürekli yolda be eve gelince otursun yazdık![]()
Haha sende yok muydu gıBende öyleyimhanı yemek nerde kimde bana da ver
Hadi öyle bir akım başlatalımYada keşke kırışık giyinmek moda olsa![]()
Çok teşekkür ederim cocom, kpss belasıAfiyet olsun kirazlımne çalışıyorsun sosyalim
![]()
Heee gel anam gel
Heh evet bi türlü çıkartamadım bölümüTıbbi dökümantasyon ve sekreterlik canım![]()
Antep'e gelen aç kalmaz zatenHeee gel anam gelvar hepimize yeter. Ne bulsak yirik
Oo çok merak ediyorum Bu kebabı, ah bi yiyemedimGel sosyalim menüde patlıcan kebabı şehriye çorbası var![]()
Söz verdi gidince yapacakmış kurbisim, yoldan senide aliriz
Çok basit aslında şahanem yap bi gün demeOo çok merak ediyorum Bu kebabı, ah bi yiyemedimsüper menü minnosum
![]()
Yoo nere girsem aynı renkAntep'e gelen aç kalmaz zaten![]()
kız kk mı değişmiş benim tüp bebek topiğine gidince rengi yeşil oluyor sizde var mı öyle bir şey
![]()
Her topigin rengi farklı kurbiş ondanAntep'e gelen aç kalmaz zaten![]()
kız kk mı değişmiş benim tüp bebek topiğine gidince rengi yeşil oluyor sizde var mı öyle bir şey
![]()