- 19 Kasım 2020
- 22.207
- 48.456
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #35.981
Bizde iyiyiz canım çok şükürIyiyim şükür kuzum sen nasılsın iyisiniz diminetim yok yaşamıyım bunalımdayim
![]()
Ne zaman yenilenecek paketin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde iyiyiz canım çok şükürIyiyim şükür kuzum sen nasılsın iyisiniz diminetim yok yaşamıyım bunalımdayim
![]()
Günaydın canımMinnosprenses @MssPARE
coconatt
ASSOSyal @Buralardutluuugdu @Hogwartss
mavikelebek34 @Yasnaz @Elhan @Migim
BlueBerry4268
Günaydın kızlar![]()
![]()
Musmutlu sabahlar enercii dolu sabahlarr
Biri de şu sineklere kışın geldiğini, gidip kış uykusuna yatmaları gerektiğini söylese![]()
Aynen canım gözleri içerideGünaydın canımher yeri kapat başka türlü laftan anlamıyorlar
![]()
Hayınlar mevsimi karıştırmışlar galibaAynen canım gözleri içeride![]()
Bugün kuzumBizde iyiyiz canım çok şükür![]()
Ne zaman yenilenecek paketin![]()
Hahah aynen öyle kafalar missHayınlar mevsimi karıştırmışlar galiba![]()
Afiyet olsun kelebepim
sizin gibi sunumlu yapamadım işyerinde olunca anca bu kadar oluyorAfiyet olsun kelebepimbende yapacağım birazdan
Imm enfes görünüyor
Farkettiginiz gibi anca girebiliyorummmHe ya adama yapışıyor ya bide sinir oluyorum. Bide bunların yavruları var onların hedefi de burun delikleri
Yaa bu mevsimde yalnız olmadığıma sevindim
İyim canım sen nasılsın napıyosun pek görünmüyorsun
İyim şükür canım seni sormalı. Nasıl gidiyor hayat
He valla yeter ki girecek delik bulsunlar![]()
Buda çok iyi olmuş mavişsizin gibi sunumlu yapamadım işyerinde olunca anca bu kadar oluyor![]()
Oo haklısın o zaman canım biz iki kişi olduğumuz halde zor vakit buluyoruzFarkettiginiz gibi anca girebiliyorummmmalum kalabalik ev olunca bide gelen giden oluyor bolca anca atıyoruz kendimizi buralara
![]()
Hafta sonu pek aktif olamıyoruz madam iyiyiz sen nasılsınUzuuuun zamandır uğramamısım buraya nasılsınız kızlar![]()
Şükür Allah a canimHafta sonu pek aktif olamıyoruz madam iyiyiz sen nasılsın![]()
Çok şükür canım benim evet alıştım öyle böylw işte ev twmizliği yemek derken günler hızla geçiyorŞükür Allah a canimNasil gidiyor minnoşş evlilik alışabildin mi yeni düzenine
![]()
Evet canim bir düzen oturunca öyle devam ediyorÇok şükür canım benim evet alıştım öyle böylw işte ev twmizliği yemek derken günler hızla geçiyor![]()