- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.966
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.001
ay taşı canımNeyi deniyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay taşı canımNeyi deniyorsunuz![]()
teşekküe ederim canım , ofisin fincanı ama çok güzelAfiyet bal şeker olsun minnoşumYa şu tarz fincanlar bayılıyorum ya çok güzeller
![]()
Tünaydın hoşgeldinnnTünaydınnn
![]()
Bak yaher zaman bu saatte içerim işçi olunca
Ofis güzel son günlerim gidiceim buradan
ahahaha siz uyurken ben içiyorum sonra kahve içen yokmu dyorlar![]()
erkenden kalkıyoruzBak yaişçi seni
![]()
Valla kızlar sabah bi görumcem geldi aylık alışveriş e gittik geri geldim yattım hiç halim yok dün de zaten saat 6 da benimki gelir ona hizmet derken anca girebildimbu saatte kadar nerdeydin mevoşşş
Hemde nasıl güzeller vazgeçtim özellikledeBende de öylede ortama uydum bunu attımgeri dön sen ağlama beni yak daha aklıma gelmeyen nice slow şarkısı daha güzel
![]()
Güral porselen herhaldeteşekküe ederim canım , ofisin fincanı ama çok güzel![]()
erken uyanmışsın iyi bakalım canımValla kızlar sabah bi görumcem geldi aylık alışveriş e gittik geri geldim yattım hiç halim yok dün de zaten saat 6 da benimki gelir ona hizmet derken anca girebildim
evetGüral porselen herhalde![]()
Hoş bulduk canımTünaydın hoşgeldinnn
Hep gural porselenin oluyor zaten bu tarz kendini belli ediyorerken uyanmışsın iyi bakalım canım
evet![]()
aynen canımHep gural porselenin oluyor zaten bu tarz kendini belli ediyor
tanışmamış olabiliriz. 27 yaşındayım istanbulluyum bekarım başak burcuyumHoş bulduk canımseninle tanışmışmıydık
Ben rumeysa memleket konya
Memmun oldum canımtanışmamış olabiliriz. 28 yaşındayım istanbulluyum bekarım başak burcuyum![]()
Düğüne de az kaldı iyice heyecan basmıştır seni minnoşumcaynen canım![]()
evet canım son 2 ay kaldı artık heyecan geliyor düşünmemeye çalışıyorumDüğüne de az kaldı iyice heyecan basmıştır seni minnoşumc![]()
bende memnun oldumMemmun oldum canım![]()
Eşimde basaktanışmamış olabiliriz. 27 yaşındayım istanbulluyum bekarım başak burcuyum![]()