- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.138
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.081
Ama iyiki evlenmişsinO benden önce evlendi 19 yasındaYa benimki biraz karısık simdi biz eltiyizya o evlendi ben aile baskısına magruz kaldım söz yapın nişan yapın herkes duydu diye diye evlendik yoksa eşim daha bi 10 sene evlenmezdi
Bende düğün sevmiyorum biri düğün var digince Zeten gitmiyorum da .tanıdık olunca gitmek zorunda kalıyorum su görmüş kedi gibi oluyorum yaffKuşak salonda mı yapılıyo bak bunu bilmiyordum valla çok geride kaldım bayadir dügünlere gitmiyorrum
Hep öyle oluyomuş bunu cok duydum cevremden. Ama annem derki kısmetin biyerde bekliyodur diye seninkide bekliyoBende diyorum bazen acaba üniden mezun olunca evlense miydim diye o zaman önceliğimi işe verdim eş sonrada bulunur dedim ama git gide daha seçici oluyorum farkındayım
Evet iyiki iyikiAma iyiki evlenmişsinkardeşinle elti olmak çok güzel başka olur hem teyzesin hemde yengesin cocukların
bende öyle diyorum işte napıyım nasipHep öyle oluyomuş bunu cok duydum cevremden. Ama annem derki kısmetin biyerde bekliyodur diye seninkide bekliyo
Ben memur oldum olur olmaz 6 ay sonra eşimle tanıştım Çok hızlı oldu bendeki evlilik merak yüzündenBende diyorum bazen acaba üniden mezun olunca evlense miydim diye o zaman önceliğimi işe verdim eş sonrada bulunur dedim ama git gide daha seçici oluyorum farkındayım
Valla bi gidemedim dügünlere eşim hiç sevmiyor dügünleri ben çok severimBende düğün sevmiyorum biri düğün var digince Zeten gitmiyorum da .tanıdık olunca gitmek zorunda kalıyorum su görmüş kedi gibi oluyorum yaff
ne güzel iştee senden bi küçük geldiii hahaha sen büyüksünnn1 yaş küçüksün
Basında mi agritmiyor yaf o kadar gürültülü ki ben kendime gelemiyorum eve gelinceValla bi gidemedim dügünlere eşim hiç sevmiyor dügünleri ben çok severim
Haftaya dügün var bakalım
bende çok severimmValla bi gidemedim dügünlere eşim hiç sevmiyor dügünleri ben çok severim
Haftaya dügün var bakalım
Koronadan dolayı zaten eve bunaldık millet dügünlere dadandı normalBasında mi agritmiyor yaf o kadar gürültülü ki ben kendime gelemiyorum eve gelince
Koronadan dolayı zaten eve bunaldık millet dügünlere dadandı normal
Halay çekesim var göbek atasım var ohhh yandan hadeee oynayalımmmm
migim beraber oynayalım bende çok severim her havaya girerimKoronadan dolayı zaten eve bunaldık millet dügünlere dadandı normal
haydeeee oturmaya mı geldikk
Koronadan dolayı zaten eve bunaldık millet dügünlere dadandı normal
Oynamaya hazırsin hemen haaa
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hiç affetmemmmmmm bana biri oynak desin anında atlarummmmOynamaya hazırsin hemen haaa
Bodrum'da bende barlardan cikmazdim buraya gelince ölü toprağı döküldü üzerimevuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hiç affetmemmmmmm bana biri oynak desin anında atlarummmm
heeeyyyy heeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?