- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin perimNoğliyi bırdaaa![]()
maşallah canım4 yıl oldu![]()
alışma konusunda ne yaparım bilmiyorum ama geçen burada konuştuk kızlarla ağlayamam çok ketumum dedim bu sabah ağladımPoncikimyazor oluyor hele ben çocuk Oldu düşün birkaç sene öncesine kadar annemlerden evime her dönüşümde ağlardım annemler bana gelir onları uğurlarken ağlardım ben çok zor alistim
![]()
bizim buralarda böyle canımKuşak salonda mı yapılıyo bak bunu bilmiyordum valla çok geride kaldım bayadir dügünlere gitmiyorrum![]()
ne merakı buBen memur oldum olur olmaz 6 ay sonra eşimle tanıştım Çok hızlı oldu bendeki evlilik merak yüzünden![]()
kına yakne güzel iştee senden bi küçük geldiii hahaha sen büyüksünnn![]()
![]()
Bodrum'da bende barlardan cikmazdim buraya gelince ölü toprağı döküldü üzerime![]()
bende başta anlamadım meğer boşluk varmışKahve kokusu nicki etkikeyemedimnasıl bi nick
![]()
benimm olsuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bodrumda yaşanıyorr güzelimmmm![]()
![]()
![]()
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyDelu yaaaa eşim çok söylemişti bu şarkıyı tavlarken![]()
Hoşbuldum minnosumhoş geldin perim
maşallah canım
alışma konusunda ne yaparım bilmiyorum ama geçen burada konuştuk kızlarla ağlayamam çok ketumum dedim bu sabah ağladım
bizim buralarda böyle canım
ne merakı bu
kına yak![]()
bende gülmekten yanaklarım ağrımıştıSinemeda izlemiştim bunu![]()
aminnn perim ,çok şükür canım herkes sağ olsun mutlu olsunHoşbuldum minnosum
Ağla boşalt içini kuzum yaklaştıkça daha garip oluyor insan ama olsun hep böyle güzel ayrılıklar olsun yeterki ailemiz sağ olsun varlığını hissedelim hep.Hepp çok mutlu ol kuzucum![]()
Bende istiyorum ya güzelce açılsa korkusuzca gitsekbende gülmekten yanaklarım ağrımıştıdüğün dernek 1 -2 sinemeaya gittim
pandemi olmasa tek başıma giderdim sineemaya
keşke artık normale dönmek istiyorum gerçi biz hariç herkes normale döndüBende istiyorum ya güzelce açılsa korkusuzca gitsek