- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.161
ben çayı şekersiz kahveyi de şekersiz sütsüz severim diğer türlü yumuşak geliyor tadı
Ya evde kendimiz yapbiliriz markettekiler demodeçok basit hemde
Namaz topigim var kızlar namaz kılmak isteyen daha doğrusu durtulmek isteyen varsa etiket yapabilirimOzaman doğru tespit
Ezan okunduNamaz topigim var kızlar namaz kılmak isteyen daha doğrusu durtulmek isteyen varsa etiket yapabilirim
Sen şeker yiye yiye lokum gibi olmuşsun sosyalim psikopatlik ne arasın sendeIkisinide içemem
Ne güzel olur ne güzelNamaz topigim var kızlar namaz kılmak isteyen daha doğrusu durtulmek isteyen varsa etiket yapabilirim
Oyyy senin agzunu yüzünü yerim bak kahve haaaa, minciririmSen şeker yiye yiye lokum gibi olmuşsun sosyalim psikopatlik ne arasın sende
Şimdi okunuyor burada canimEzan okundu
Hadi aynı anda namaza duralım ben başlıyorum, sonrada yasin okuyacağimŞimdi okunuyor burada canim
Etiket istediğin zaman söylersin cnm ozamanNe güzel olur ne güzelpazar pazartesi geliyorum
Benim kızı uyutmam lazım kuzum sen başka Allah kabul etsinHadi aynı anda namaza duralım ben başlıyorum, sonrada yasin okuyacağim
Tamam olurEtiket istediğin zaman söylersin cnm ozaman
Allah razi olsun bitanecimBenim kızı uyutmam lazım kuzum sen başka Allah kabul etsin
Bende namaza başlamak istiyorum başlayamadım bideNamaz topigim var kızlar namaz kılmak isteyen daha doğrusu durtulmek isteyen varsa etiket yapabilirim
Etiket yapayım belki başlaman vesile olurBende namaza başlamak istiyorum başlayamadım bide
Yao ALLAH senden bin kere razı olsunEtiket yapayım belki başlaman vesile olur
Senden de canım önce küçük küçük başlarsın gerisi gelir inşaallahYao ALLAH senden bin kere razı olsun
Yok benim dedigim orjinali kuzum gerçekten iyi belliydi çok güzellYa evde kendimiz yapbiliriz markettekiler demodeçok basit hemde
Onceden sade içiyodum kahveyi cano sonra orta şekerli dedim ama ortadan bi azı yaniiKahveyi niye şekerli iciyonuz acep çayı içen kahveyi içer
Hangisi acabaBen bir kaşık yiyip birakamiyorum ama ve en çok a101 seviyom
Bende şekersiz kahve içerimOnceden sade içiyodum kahveyi cano sonra orta şekerli dedim ama ortadan bi azı yanii
Çayıda sekerli içerdim halam alıştırdı nebilimm
Kahve daha acı çay öyle değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?