- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.138
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.181
Aslında kiliyordum devam edemedimSenden de canım önce küçük küçük başlarsın gerisi gelir inşaallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kiliyordum devam edemedimSenden de canım önce küçük küçük başlarsın gerisi gelir inşaallah![]()
Alman markası olan miYok benim dedigim orjinali kuzum gerçekten iyi belliydi çok güzell
GoldHangisi acabaall kuzumm bigünden birşey olmazkii
Hamile olsam asericemFıstuk alayım fit ol![]()
Bak canın çekti a101 e gideyim alayımHamile olsam asericemo kokusu var ya bitiyorum
![]()
Hepimiz tam tersiiBende şekersiz kahve içerimgüzel oluyo yine başladım şekerli çaya
![]()
Bu sosyalimm migrosta var 30 liraAlman markası olan mi![]()
Ye benim yerimeBak canın çekti a101 e gideyim alayımaman kilo vermem lazım şimdi kilo aldı başımı gidiyo
![]()
Findik sevmiyorum ama benBu sosyalimm migrosta var 30 lira
Bide içinde yağ değill fındık yağı var ama inan cok guzell yaa içinde küçük küçük fındık kırıkları var efsane yanii bitti gene alcam
Eki Görüntüle 2900462
Vurucam dibine valla böyle giderseAll all birşeyy olmazz bigün de kaşamak yap![]()
Bi isteğin arzun var mı agam. Canını sıkan var mı. Her şey yolunda mı. Ver elini öpem agam
Kendimden kortum
Sade kahve
Turp
Kereviz
Birinide sevme yafff
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
@coconatt
@dut agaci
Jou
@MssPARE
@Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2900411
Ne alıyonuz 101den fındık ezmesi mi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çok şekerli bize çok ağır geldi hala duruyor. 101den almıştıkBak canın çekti a101 e gideyim alayımaman kilo vermem lazım şimdi kilo aldı başımı gidiyo
![]()
Trabzon tarım fındık ezmesi var. Dehşet güzel tavsiye ederümmKuzz olurmu zararlı ben hep yiyorumm ama kahvaltıda bir kaşıkk ama iyisini alcan çokokremin fındız ezmesinden degil ha
Simdi birşey diyeceğumdindee neseeeeFindik sevmiyorum ama ben![]()
Benim fiskobirlik findik ezmesinden başka şeye değişemiyorum yaaa ulannTrabzon tarım fındık ezmesi var. Dehşet güzel tavsiye ederümm![]()
Fiskobirliğin fıstığını almıştık birkere oda eşime fındıktan al demiştin yalnışlıkla ınu almıştı oda güzeldi ama fıstık sevmedim fındık daha güzel fiskonun fındığını denemedim o yüZdej markete cıkınca alayım. Ama trabzon tarım çok güzeldi ya kaşık kaşık ye. Ben birde muza sürüp yiyordum.Benim fiskobirlik findik ezmesinden başka şeye değişemiyorum yaaa ulannASSOSyal hepimizin canu çektirdinn yavvv