- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.201
Vayyy bide muza sürüyordun kuzz hic akluma gelmezdi haaaa vallahaa bidahakine bende edeyim oylee sonunda seven birisi çıktı fiskobirliğiFiskobirliğin fıstığını almıştık birkere oda eşime fındıktan al demiştin yalnışlıkla ınu almıştı oda güzeldi ama fıstık sevmedim fındık daha güzel fiskonun fındığını denemedim o yüZdej markete cıkınca alayım. Ama trabzon tarım çok güzeldi ya kaşık kaşık ye. Ben birde muza sürüp yiyordum.enerji dobing
Kime diyonEtrafimdakiler senin gibi şöyle yaglasalar kimseye zararım olmaz
Yok gold fistik ezmesi diyo sosyal onu seviyormuşNe alıyonuz 101den fındık ezmesi mi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çok şekerli bize çok ağır geldi hala duruyor. 101den almıştık
Bende fiskınun fındığını denicem bu seferVayyy bide muza sürüyordun kuzz hic akluma gelmezdi haaaa vallahaa bidahakine bende edeyim oylee sonunda seven birisi çıktı fiskobirliğitrabzon tarımı bende hiç denemedim ama fiskobirliği fındığı efsane ya
Degişik değişik seyler güzle fikirBende fiskınun fındığını denicem bu sefer
Dene çok güzel oluyor. Eşim kendisine yulaflı karışımlar yapıyor arada yulaf cicibebe muz fındık ezmesi falan. Benimde o zaman aklıma gelmişti
Püü sana
Niye tüküruyon kızzz sen banaPüü sana
Ahahah sen değişik şeyleri bana sorDegişik değişik seyler güzle fikir
Hahha tamammAhahah sen değişik şeyleri bana sor
Orda nedemej istedinnNiye tüküruyon kızzz sen bana
Seni sevirem dedimOrda nedemej istedinn
Inşaallah öyledir kahvee hehhhSeni sevirem dedim
Kız ne alingansin çatlak demisya önünde eğiliyorum ağam paşam diye sende öyle ol dedim esprisineInşaallah öyledir kahvee hehhh
Bende seni seviremm kopüklü kahvem
Haha yok be ne alınganıı ben anlamadımm o konudada geride kaldum oyüzdenKız ne alingansin çatlak demisya önünde eğiliyorum ağam paşam diye sende öyle ol dedim esprisine
Bilezikte kafan dimiHaha yok be ne alınganıı ben anlamadımm o konudada geride kaldum oyüzden
ŞiştttttttBilezikte kafan dimi
Simdi birşey diyeceğumdindee neseeee
All o zamann golldd
Benim fiskobirlik findik ezmesinden başka şeye değişemiyorum yaaa ulannASSOSyal hepimizin canu çektirdinn yavvv
Valla markete çıkayım ilk ona koşucam
Ben fıstık seviyorum anlıyor musunuz ben fıstık seviyorumFiskobirliğin fıstığını almıştık birkere oda eşime fındıktan al demiştin yalnışlıkla ınu almıştı oda güzeldi ama fıstık sevmedim fındık daha güzel fiskonun fındığını denemedim o yüZdej markete cıkınca alayım. Ama trabzon tarım çok güzeldi ya kaşık kaşık ye. Ben birde muza sürüp yiyordum.enerji dobing
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?