- 14 Nisan 2021
- 4.158
- 22.151
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.321
Allah razi olsun cok tesekkür ederim canim. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsinOo maşaallahh ben ilk sandumm
Ayy allah analı babali büyütsün uzun ömürler versin inşaallahh olacak 2ciside allahın izniyle
Amiiinnn aynen öylee kac yaşındasın tanışamaduk senleAllah razi olsun cok tesekkür ederim canim. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsinHayirlisi Allah ol derse olur
Canım ay taşı, ınternetten doğal taş satan yerlerden alabilirsin. Yada bulunduğun şehirde gumusculerde bulabilirsin. Ben kucukkuyudan aldım.Benim adetlerim çok düzensiz hep gecikmeli
Nasıl bişey bu düzenleyen taş nerde bulunur acaba?
Var pkosum.Peki sende var mi pcos falan hormonlarin normal degerlerde mi genelde. Ben öyle ayda yılda 1 dedikleri iste pek gitmiyorum aslinda ihmal etmemek gerekli
Ayyy evett uzak degiluuzzzzzGellll bebeğimm atla arabaya uzak değiliz
Ayyy benimde uykum kaçtı nedense kurt gibide açummmmKızlar çok sıcak yanıyorum yine uykusuz gece beni bekliyor
Bizim burafa yağış oldu serindiKızlar çok sıcak yanıyorum yine uykusuz gece beni bekliyor
Yaprak kıpırdamadı burdaBizim burafa yağış oldu serindi
Sağa dön sola dön derken sabah ettimAyyy benimde uykum kaçtı nedense kurt gibide açummmm
BİZLERDE GEÇEN HAFTA YANDIKYaprak kıpırdamadı burda
günaydın emmoş nasılsınNoluyo burda
Günaydın
sizin oralarda nem oluyor mu canımBİZLERDE GEÇEN HAFTA YANDIK
GünaydınnnNoluyo burda
Günaydın
bizde deniz yok o yüzden nem yok canım antep gündüz sıcak olur gölgesi serin olursizin oralarda nem oluyor mu canım
Allah bu günümüzü aratmasın ne diyim gerçekten sıcak artık dayanılmaz olmaya başladıbizde deniz yok o yüzden nem yok canım antep gündüz sıcak olur gölgesi serin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?