- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.621
Busaat olmuş daha yenimi geliyonDimi ama bebeğim
Afiyet olsun kahvemm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Busaat olmuş daha yenimi geliyonDimi ama bebeğim
Afiyet olsun kahvemm![]()
Arkadaşıma kahve içmeye gittiydimBusaat olmuş daha yenimi geliyon![]()
Bugün hiç kimse yok bana niye gelmedin kahveyeArkadaşıma kahve içmeye gittiydim![]()
Arabacık evin önünde olsaydı gelirdimBugün hiç kimse yok bana niye gelmedin kahveye![]()
![]()
Bir otobus kadar zaten ya saka gibi yakınız aslındada gidemiyoruz birbirimizeArabacık evin önünde olsaydı gelirdim![]()
Ben birkere otobüsle geldim oraya normal şehirler arası otobüsler gibiydi ya neden her an olan bir dolmuş vs yokkiBir otobus kadar zaten ya saka gibi yakınız aslındada gidemiyoruz birbirimize![]()
Zukkummm yaaa herkesin burda akrabası varrr ne çerkezköymüş be dedim yan komşum evleniyormuş geçenlerde ben evde yoktum annemdeydim nişanlısıyla kapıyı çalmışlar bize eşim açmış bide istanbuldan üsküdardan geliyolarmış kızında aynı bizim gibi kimsesi yok çocuğunda ula memleket bile aynıı akraba çıkmasa iyiBen birkere otobüsle geldim oraya normal şehirler arası otobüsler gibiydi ya neden her an olan bir dolmuş vs yokki
Benim orda amcamın kızı var arkadaşım var![]()
Aaa ne iyi kız inşallah iyi anlaşırsınız komşu laZım çok insana bizim apartmanda oek yokZukkummm yaaa herkesin burda akrabası varrr ne çerkezköymüş be dedim yan komşum evleniyormuş geçenlerde ben evde yoktum annemdeydim nişanlısıyla kapıyı çalmışlar bize eşim açmış bide istanbuldan üsküdardan geliyolarmış kızında aynı bizim gibi kimsesi yok çocuğunda ula memleket bile aynıı akraba çıkmasa iyi![]()
Burasi da hep yası basını almış pek kimseyle samimi değilim nedense kafalar uyuşmuyorAaa ne iyi kız inşallah iyi anlaşırsınız komşu laZım çok insana bizim apartmanda oek yok![]()
Benimde bir alt komşumla pandemi öncesi biraz gidişgeliş yaptım sonra pandemi pAtlayınca bıraktık birdaha. Yan komşum var hemen hemen aynı yaşlardayız. Onunlada asansörde falan karşılaşınca konuşuyoruz birkaç kez dedik kahve içmeye gel dedi oda bende dedim. Ama kimse yeltenmedi hem o çalışıyor diye ben pek şeyrmiyorum. Öyle işteBurasi da hep yası basını almış pek kimseyle samimi değilim nedense kafalar uyuşmuyor
Aynen bende öyle karşılaşıyoruz ama bi pohh olduğu yok hep yalan dolanBenimde bir alt komşumla pandemi öncesi biraz gidişgeliş yaptım sonra pandemi pAtlayınca bıraktık birdaha. Yan komşum var hemen hemen aynı yaşlardayız. Onunlada asansörde falan karşılaşınca konuşuyoruz birkaç kez dedik kahve içmeye gel dedi oda bende dedim. Ama kimse yeltenmedi hem o çalışıyor diye ben pek şeyrmiyorum. Öyle işte![]()
Hastayımm guzuumm
Aha niçun noldiiiHastayımm guzuummYatiyorum bugün hep
Napiiinnjoummmm![]()
odamı topladım düzenledim baya dağılmışNapiiinn![]()