- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.021
minnoss kız gelir artık git gide de artar ayyy bende heyecanlandım şimdievet canım son 2 ay kaldı artık heyecan geliyor düşünmemeye çalışıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minnoss kız gelir artık git gide de artar ayyy bende heyecanlandım şimdievet canım son 2 ay kaldı artık heyecan geliyor düşünmemeye çalışıyorum![]()
Selam migicimSelamlar
başak erkeği zor diyorlar öyle miEşimde basakben
![]()
![]()
Tatlı heyecanlar bunlar canımevet canım son 2 ay kaldı artık heyecan geliyor düşünmemeye çalışıyorum![]()
Bazı konularda ivetbaşak erkeği zor diyorlar öyle mi![]()
Nasılsın yasnazcımSelam migicim![]()
evet canım son 2 ay kaldı artık heyecan geliyor düşünmemeye çalışıyorum![]()
İyim migim sen nasılsınNasılsın yasnazcım![]()
Şifa olsun inşallahİyim migim sen nasılsınaşı oldum sonunda koş agrım var sadece
![]()
SağolasınŞifa olsun inşallah
Çok şükür iş güçle ugraşıyom
Bi an önce eve koşmak istiyom uyumak istiyom![]()
Degil miSağolasınah canım ya
eve gidincede uyunmuyo ama
![]()
SabretDegil miev işler oluyor yemek oluyo bi sürü şey bekliyor
neyse ki 2,5 saat kaldı
![]()
Pammık gibi olursun bulutların üzerinde geziyorsun
Benimde alamaz fincanlarımmhepsi marka ve pahalı ürünler sadece bana ait![]()
ehhh işte bitanemmŞimdi duzeldin mi
yaptuummm kuuuzzz çok güzel olduuuEminimçok güzel olmuştur aşkım sen yaparsında olmaz mı![]()
nasulsun kuzum bugünTünaydınnn
![]()
Yaş kaç sezen aşığı olduğuna göre benim 36Hemde nasıl güzeller vazgeçtim özelliklede![]()
evet ya gidiyorum sabah otobüste düğünün bittiğini düşünüdm göz yaşım pıtminnoss kız gelir artık git gide de artar ayyy bende heyecanlandım şimdigelin olup gidiceksin
![]()
sende az değilsin
Yaşı sorma ergenlik ağır geçti benimYaş kaç sezen aşığı olduğuna göre benim 36![]()