- 18 Kasım 2020
- 20.773
- 49.979
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen oluyor böyle de yapacak birşey yok artık akşam benimkiyle beraber yerim enerjimi akşama saklayayim bariayyyy inanırmısınnn sabah beri hiçbirşey yediğim yok hala hiç kahvaltı etmedim nedenseee
hiç aç ta değilim yaaa
Yaşanılanlar hayat sartları erken büyümek zorunda kaldık diyelım![]()
20 yaşında mi evlendin4 yıl oldu![]()
Poncikimyagülsem mi ağlasam mı bilemedim bizde evden değilde düğün salonunda aile ile vedalaşılır kuşak salonda bağlanır o anı düşündüm ağladım 2 ay önceden bende diyorum ben ağlamam halbuki 2 ay önceden düşünüp ağladım![]()
Evet canım fazla erken oldu farkındayim20 yaşında mi evlendin![]()
Hoşbuldum yasoooom dalayim bende dedimVay vay vayy benim perim gelmiişş hoşgelmişş![]()
İyi demişsin bebeğimHoşbuldum yasoooom dalayim bende dedim![]()
Çocuk kaç taneEvet canım fazla erken oldu farkındayim![]()
İkiz kardeşinde mi aynı şekildeEvet canım fazla erken oldu farkındayim![]()
maşaAllah genç evlenmişsin4 yıl oldu![]()
hayırlısı buymuş olsunEvet canım fazla erken oldu farkındayim![]()
Kuşak salonda mı yapılıyo bak bunu bilmiyordum valla çok geride kaldım bayadir dügünlere gitmiyorrumgülsem mi ağlasam mı bilemedim bizde evden değilde düğün salonunda aile ile vedalaşılır kuşak salonda bağlanır o anı düşündüm ağladım 2 ay önceden bende diyorum ben ağlamam halbuki 2 ay önceden düşünüp ağladım![]()
O benden önce evlendi 19 yasındaİkiz kardeşinde mi aynı şekilde![]()
Aynen öyle biran pişman olmadım cok sükürhayırlısı buymuş olsun
Allah nasip eder inşaallah en kısa zamandaHiç![]()
Olmuyo malesef tüp bebek deniyoruz işte
iştee buu afferum kuzumaaaBazen oluyor böyle de yapacak birşey yok artık akşam benimkiyle beraber yerim enerjimi akşama saklayayim bari
Bende diyorum bazen acaba üniden mezun olunca evlense miydim diye o zaman önceliğimi işe verdim eş sonrada bulunur dedim ama git gide daha seçici oluyorum farkındayımAynen öyle biran pişman olmadım cok sükür
Kaybetmiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse hersey AllahtanAllah nasip eder inşaallah en kısa zamandacanım.. arkadaşımın 8 sene olmadı doktorlar olmaz tüple bile dediler. vazgeçti 8 yıl sonra kendiliğinden oldu .. ümidini asla kaybetme
![]()