- 28 Haziran 2011
- 63.678
- 159.872
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.121
Fıstık ezmesi zararlı mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen miiiiii inanamıyorumBodrum'da bende barlardan cikmazdim buraya gelince ölü toprağı döküldü üzerime![]()
Evet gercekten öyle ya korkmuyolar artıkkeşke artık normale dönmek istiyorum gerçi biz hariç herkes normale döndü
Sen beni görsen bardan cikmiyordum ben Ooooooo kapanınca duruldumSen miiiiii inanamıyorum![]()
Işte o yüzden inanamiyorum ya zaten kahvemSen beni görsen bardan cikmiyordum ben Ooooooo kapanınca duruldum![]()
Işte o yüzden inanamiyorum ya zaten kahvem![]()
Yok kizzz aksine her kahvaltı bi kaşık yemen bağışıklığını güclendiriyormus kim dedi zararlıFıstık ezmesi zararlı mı![]()
yararlı mı alıyım da haftasonu yiyim mademYok kizzz aksine her kahvaltı bi kaşık yemen bağışıklığını güclendiriyormus kim dedi zararlı
çok şükür turp ve kereviz sevmiyorum
Kendimden kortum
Sade kahve
Turp
Kereviz
Birinide sevme yafff
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou
MssPARE
Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2900411
Yirttin deseneçok şükür turp ve kereviz sevmiyorum![]()
Ayyy gerçekten mi canikom,canım çok istiyoYok kizzz aksine her kahvaltı bi kaşık yemen bağışıklığını güclendiriyormus kim dedi zararlı
Ben diilim sade içmem
Kendimden kortum
Sade kahve
Turp
Kereviz
Birinide sevme yafff
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou
MssPARE
Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2900411
Valla hepsini severim kahvemde filtredir çayımda sekersizdir
Kendimden kortum
Sade kahve
Turp
Kereviz
Birinide sevme yafff
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou
MssPARE
Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2900411
Sende yirttin oturBen diilim sade içmem![]()
Sorma benimde çay kahve süt şeker asla kullanmam dubledir hep s....ctikValla hepsini severim kahvemde filtredir çayımda sekersizdir![]()
Ben sadece içeemm az şekerli
Kendimden kortum
Sade kahve
Turp
Kereviz
Birinide sevme yafff
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou
MssPARE
Morrmeneksee
Eki Görüntüle 2900411
Ben kabul ediyorum biraz psikopatlık olabilirSorma benimde çay kahve süt şeker asla kullanmam dubledir hep s....ctik![]()