- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.141
Bende de var birazin üstüBen kabul ediyorum biraz psikopatlık olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var birazin üstüBen kabul ediyorum biraz psikopatlık olabilir![]()
Ozaman doğru tespitBende de var birazin üstü![]()
Yararlı tabeee ayy canınızı yiyem ya hahahahyararlı mı alıyım da haftasonu yiyim madem![]()
Kuzz olurmu zararlı ben hep yiyorumm ama kahvaltıda bir kaşıkk ama iyisini alcan çokokremin fındız ezmesinden degil haAyyy gerçekten mi canikom,canım çok istiyo![]()
ÇAYI ŞEKERSİZ AMA
Bende orta şekerlii kahveeeeeeeeeeeeee
Cayı aynenn bende şekersizzzÇAYI ŞEKERSİZ AMA
Ayy ben a101 in kini çok seviyorum bayılıyorum. Kilo aldiracak diyede korkuyorymKuzz olurmu zararlı ben hep yiyorumm ama kahvaltıda bir kaşıkk ama iyisini alcan çokokremin fındız ezmesinden degil ha
güzel olan her şey kilo aldırıyor zatenAyy ben a101 in kini çok seviyorum bayılıyorum. Kilo aldiracak diyede korkuyorym![]()
Hee o aldırırr tabii yaaa migrosta var cokgüzell ama orjinalinden yapılmışAyy ben a101 in kini çok seviyorum bayılıyorum. Kilo aldiracak diyede korkuyorym![]()
Fındık ezmesinin ballı güzelAyy ben a101 in kini çok seviyorum bayılıyorum. Kilo aldiracak diyede korkuyorym![]()
Ya evde kendimiz yapbiliriz markettekiler demodeYok kizzz aksine her kahvaltı bi kaşık yemen bağışıklığını güclendiriyormus kim dedi zararlı
Off evet,canım istiyogüzel olan her şey kilo aldırıyor zaten
ÇAYI ŞEKERSİZ AMA
Kahveyi niye şekerli iciyonuz acep çayı içen kahveyi içerCayı aynenn bende şekersizzz
Ben bir kaşık yiyip birakamiyorum ama ve en çok a101 seviyomHee o aldırırr tabii yaaa migrosta var cokgüzell ama orjinalinden yapılmış
Findik sevmiyorum ki fıstık seviyomFındık ezmesinin ballı güzelindirime girmişti aldım
Fıstığın kilosu pekiYa evde kendimiz yapbiliriz markettekiler demodeçok basit hemde
Ikisinide içememKahveyi niye şekerli iciyonuz acep çayı içen kahveyi içer![]()