- 28 Haziran 2011
- 63.678
- 159.872
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Joouuunnnn yesunn senii yavvvv alll a101den fıstuğu bigün otur ye bıraj daha adım atmaJouuuummm fistuk fistuk![]()
Bitirdim şükğr bu saatte iş bitirmek büyük başarıŞu an çamaşırları katlıyorun
Ütü yapcam daha
Sonra duş
Anam işim bitmiyo benim![]()
Afferunnn sağaaaaaaBitirdim şükğr bu saatte iş bitirmek büyük başarı![]()
Üşendim gidemedimJoouuunnnn yesunn senii yavvvv alll a101den fıstuğu bigün otur ye bıraj daha adım atma
Kendini ödüllendir bigünde neolcak
Ooo üsenmekte iyidirrr amaa gerçrkten canun çok istiyosa alll demekki vücudun şekere ihtuyacı var öyle düşünÜşendim gidemedimaklimda kaldı
![]()
Evet canım 24 dolu dolusenden demi küçüğüm beeen sen kaç yasındasın
![]()
Hiç aglamamistim duvagimi düzeltiyordum kucaklayip aglastikca insanlar .duvagim bozulcak diyeEvden gelin çıkarken ağlayarak çıktım duvar örtülüydü başımda ama ağlıyordum çok kötü olmuşumah be yeniden gelin olasım var
![]()
Hahaha zorunlu gittiii
Bizumkide yorgun reglim bitmişiydi bide bugün köpekkHep yorgun o![]()
Bundan daha küçüğü gelirse aramıza almayal spikolojm bozuluyoHahaha zorunlu gittiiigittii gitti gitii
Tam kaynana eve girerken Kırmızı çemberi düşüyordu başımdan eşime düzelt dedim eşimde anlamadı oda çıkarttıHiç aglamamistim duvagimi düzeltiyordum kucaklayip aglastikca insanlar .duvagim bozulcak diye![]()
Bundan daha küçüğü gelirse aramıza almayal spikolojm bozuluyo
SikayetcimisinHep yorgun o![]()
Hahahahaha enazından minnoştan küçük minnoş kurtardı kendiniBundan daha küçüğü gelirse aramıza almayal spikolojm bozuluyo
Sürekli aksilikler oluyor .Tam kaynana eve girerken Kırmızı çemberi düşüyordu başımdan eşime düzelt dedim eşimde anlamadı oda çıkarttıkameralarda çıkmıştı izleyince gülersin
ayy valla aklıma geldikçe gülüyom